Futsal-uutisia kaudelta 2007-2008

Futsalin piirinsarja halutaan paremmaksi

Keski-Suomen futsalin II-divisioonan viime talven neljä kärkijoukkuetta jättivät eilen piirille esityksen piirinsarjan kehittämisestä. Esityksessä ehdotetaan tehokasta peliaikaa ja kaksinkertaista sarjaa. Toiveet eivät ole täyttä haahuilua, sillä esimerkiksi Tampereen piirissä tehokasta peliaikaa käytetään aina nelosta myöten.

Muutoksia perustellaan sillä, että futsal on harrastajamääriltään voimakkaimmin kasvava laji Keski-Suomessa. Kasvunvaraa on vielä runsaasti, sillä lajiin edes suhteellisella vakavuudella suhtautuvia joukkueita on alueella vasta kourallinen.

LPK:n oma lehmä ojassa on ensi kauden nousutavoite. Nykyisellään kakkosen ja ykkösen pelien tasoero on siinä määrin suuri, että nousukarsintoihin on vaikea valmistautua. Vastaavanlainen tilanne on vallannut isolla kentällä jo vuosia. Lääkkeeksi Itä-Suomen ja Keski-Suomen kolmoset yhdistyvät ensi kesäksi.

Esityksen allekirjoittivat LPK, KaDy, U.S. Skädäm ja Souls A.C. Lohariperheessä odotetaan innolla Keski-Suomen piirin toimenpiteitä.

Helsingin Spartak viimeinen nousija

Sunnuntaina 30.3.08 LPK:n puurtaessa KaDya vastaan Vehkalammella, saatiin viimeinen joukkue selville ensi kauden futsal-I-divariin. Somerolla paikallinen Voima ja helsinkiläinen Spartak taistelivat viimeisestä paikasta. Ottelu päättyi 5-9 Spartakin voittoon, näin ollen se nousee ensi kaudeksi I-divariin. Spartak perustettiin vuonna 1997 maahanmuuttajataustaisten nuorten harrastukseksi. Seura on siitä kasvanut ja se on tätä nykyä kaikille avoin seura. Tänä vuonna 1-divariin noussut turkulainen KF Kosova perustettiin aikoinaan samankaltaiseen toimintaan. Toimitus onnittelee kaikkia 1-divariin nousseita.

I-divarin nousijat viimeistä vaille selvillä

Futsalin I-divariin nousi tänä vuonna kolme joukkuetta. Tampereen ja Länsi-Suomen otteluparista nousi turkulainen KF Kosova. Helsingin suunnasta saatiin divariin FC Honka ja LPK:laisittain isointa mielenkiintoa herättää pohjoislohkoon tuleva FC Seinäjoki, joka voitti Oulun Tarmon ratkaisevassa karsintapelissä. Jaossa on vielä yksi divaripaikka. Viimeisen, neljännen 1-divaripaikan selvittävät sunnuntaina 30.3. pelattavassa ottelussa Someron Voima ja helsinkiläinen Spartak.

Ensi vuoden lohkojako on kinkkinen. Viime vuoden kolmesta kahdeksan joukkueen lohkosta siirrytään kahteen kymmenen joukkueen lohkoon. Kasassa on 15 1-divaripaikkansa säilyttänyttä joukkuetta, 4 nousujoukkuetta sekä liigasta tippunut Kokkolan TP-Kaarle. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, miten lohkot järjestetään. Jos tulee pohjois- ja etelälohko, pääsevät Pirkanmaan joukkueet nauttimaan Lapin matkailusta. Mitä tekee TP-Kaarle? Keski-Pohjanmaalehden haastattelussa valmentaja Raine Valli on ilmoittanut, ettei Kaarle pelaa divaria. Vallia kiinnostavat vain SM-mitalit..

II-joukkue ei lähde karsimaan

I-divarin karsintapaikan saavuttanut Lohikosken Pallokerho II ei lähde tavoittelemaan ylempää sarjatasoa. Karsinnan ensimmäinen osa olisi ollut maaliskuun 1. Seinäjoella FC Seinäjokea vastaan. Pelaajien siviilielämän menojen vuoksi kasaan ei olisi saatu joukkuetta, jolla olisi ollut realistiset mahdollisuudet kaataa kesäfutiksen nuorten maajoukkuepelaajia vilisevä vastustaja. Taitoahan Kerholta olisi löytynyt, mutta tällä kertaa päätettiin karsinta jättää väliin, kun futsal-kauden päättäjäisetkin vietettiin mennä viikonloppuna. LPK:n paikan perii II-divarin kolmanneksi sijoittunut Souls AC. Ottelun voittaja kohtaa jatkokarsinnassa voittajan Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen mestarien peliparista. Jatkokarsinnan voittaja nousee 1-divariin kaudeksi 2008-2009.

Ensi vuonna on odotettavissa tiukkaa vääntöä Keski-Suomen kakkosessa, kun Lohareiden 1-joukkue ja II-sakki taistelevat sarjapisteistä. Tänä vuonna kakkonen oli ykkönen. Miten käy ensi kaudella?

Eräjärven maajoukkuedebyytti onnistui

Suomen haastajamaajoukkue pelasi sunnuntaina 24.2. venäläistä Norsilski Nickel-joukkuetta vastaan. Ottelu pelattiin Pirkkolan urheiluhallissa Helsingissä. Ex-LPK Visa Eräjärvi oli mukana ja pelasi hyvän ottelun:
- Peliaikaa tuli tosi paljon ja omasta mielestäni pelasin hyvin, kertoo Visa ottelun jälkitunnelmia. Eräjärvi onnistui myös maalinteossa, tehden haastajamaajoukkuen 3-2 johto-osuman toisen jakson puolessa välissä. Ottelu päättyi 3-3 ja mikä tärkeintä, oli maajoukkueen päävalmentaja Jouni Pihlaja tyytyväinen.

 Otteluraportti 

Futsalkauden parhaat palkittiin

LPK:n talven parhaiksi pelaajiksi valittiin ykkösjoukkueesta Pasi "pudottaa joukkueen kuin joukkueen" Paakki ja kakkosesta Kai "voittoputki" Rajala. Lisäksi ykkösjoukkueen Petteri Juuti sai hieman kyseenalaisen Sisupelaaja -palkinnon, joka usein rinnastetaan Golden Raspberry palkintoihin.

Futsal II-joukkue taisteli II-divarin hopeaa

Lohareitten kunniaa pitää tänä vuonna yllä futsalin puolella II-joukkue. Joukkue pelasi lauantaina 16.2. Final four-turnauksessa Leppävedellä. Turnauksessa ratkottiin Keski-Suomen II-divarin neljän parhaan lopulliset sijoitukset.

LPK II:lla oli ensin ohjelmassa välierä U.S. Skädämiä vastaan. Ottelu hieman LPK - painotteinen, mutta Skädäm halusi selkeästi finaaliin hieman enemmän ja onnistui maalinteossa hieman paremmin. Toisella jaksolla se oli johdossa 3-2, mutta LPK tuli rinnalle ja viimein ohi Harri "Höylä" Heikkisen maalilla. Maalilla pelannut Harri oli muutenkin välierän parhaita pelaajia. Toinen onnistuja oli ensimmäistä futsal-peliään pelannut Juha Korhonen, jonka saldo lauantaina oli 2+1. Ottelu päättyi LPK:lle 4-3.

Finaalissa vastaan asettui KaDy II. Joukkue heitti paineen heti Lohareille ilmoittamalla, ettei lähde mahdolliseen karsintapeliin. Juju toimikin. KaDy II siirtyi 1-0 johtoon, mutta Lohareiden Marko "Andy" Juntunen tasoitti upealla sijoituksella siihen kuuluisaan ylämummoon. Ottelu jatkui tasaisena, mutta sitten KaDy sai muutaman maalin, jossa kieltämättä oli hieman onneakin. Kerho yritti vastata, mutta lumifutis oli imenyt mehut ja joukkueen liike hiipui.
Harri oli tässäkin pelissä kentän paras, mutta lopputulos kuitenkin KaDy II: lle 4-1. KaDylle siis mestaruus, LPK:lle hopeaa ja pronssin korjasi Souls AC

Joukkueen saavutus oli mahtava - Keski-Suomen hopeaa. Nähtäväksi jää lähteekö porukka tavoittelemaan 1-divaripaikkaa karsintasarjassa, jos sitä heille tarjotaan. Jos vastaus on kyllä, on Seinäjoen porukalla edessään hikinen peli..

Sievi - Futsal liigaan

C-lohkossa pelannut Sievi Futsal pelasi tänään raitkaisuottelun ensi kauden liigapaikasta Helsingissa. Lauantaina 16.2. pelatussa ottelussa vastassa oli muinoin LPK:ta höykyttänyt AC Stoppi. Ensimmäinen jakso mentiin tasatahtia ja tilanne oli summerin jälkeen 3-3. Toisella jaksolla Sievi teki tarvittavan eli maalin enemmän kuin kotijoukkue. Ottelu Sieville 5-6 ja joukkue liigaan. LPK onnittelee!!!

Raporttia FC YPan sivuilta

Eräjärvi Futsal B-maajoukkueeseen

LPK:n kasvatti Visa "Electron" Eräjärvi saa tilaisuuden näyttää futsal taitonsa myös Suomi-paidassa. Vantaan Valossa liigaa nykyisin potkiva Eräjärvi on nimetty ns haastaja maajoukkueeseen, joka pelaa Venäjän Superliigan kahdeksatta sijaa hallussaan pitävää Norilski Nickel-joukkuetta vastaan. Maajoukkueen päävalmentaja Jouni Pihlaja on koonnut haastajat kasaan sellaisista pelaajista, jotka ovat tehneet häneen syvän vaikutuksen tämän kauden aikana, mutta eivät ihan mahtuneet varsinaiseen maajoukkueeseen. Ottelu on osana kokonaisuutta, joka valmistaa A-maajoukkuetta helmikuun lopulla pelattavaan futsal turnaukseen Tsekissä. Samalla haluttiin antaa näytön paikka tuleville A-maajoukkueen pelaajille. Haastaja maajoukkueen ja Norilski Nickelin ottelu pelataan Tikkurilan Urheilutalolla sunnuntaina 24.2.08 klo 17.30

Haastaja maajoukkueeseen valittiin myös liigaan nousseen Sievi Futsalin Henri Heikkilä ja Ville Saxman.

Lisätietoja

Sievi Futsal voiton päässä liigapaikasta

Lohareiden lohkossa pelannut Sievi Futsal voitti lauantaina 9.2. Marmiksen Kuulan 4-7 (4-0) Helsingissä pelatussa ottelussa. Ottelu oli toinen 1-divarin välieräpeleistä. Ensi lauantaina (16.2.) Sievi haastaa AC Stopin ottelussa, jossa on panoksena liigapaikka. Ottelu pelataan Helsingissä. AC Stoppi voitti omassa välierässään niin ikään C-lohkosta karsimaan päässeen FTK:n numeroin 5-3 (4-0) LPK toivottaa sieviläisille onnea Stoppi-otteluun!

Otteluraportti FC YPAn sivuilla

Final Four - ohjelma selvillä

Lohikosken Pallokerhon II-joukkue osallistuu Keski-Suomen piirin futsalin 2-divarin lopputurnaukseen lauantaina 16.2. 2008. Leppävedellä järjestettävässä turnauksessa runkosarjan 4 parasta joukkuetta ratkaisevat lopullisen järjestyksen 2-divarissa. Runkosarjan paras joukkue KaDy 2 kohtaa sarjan 4:nneksi sijoittuneen Souls AC:n ja toiseksi sijoittuneen U.S. Skädämin vastus on LPK II, joka sijoittui runkosarjassa kolmanneksi.
Otteluiden voittajat kohtaavat mestaruusottelussa, jonka voittaja on Keski-Suomen mestari ja pääsee karsimaan paikasta 1-divariin. Otteluiden häviäjät pelaavat pronssiottelussa.

Välierässä LPK II kohtaa siis U.S. Skädämin. Runkosarjan ottelu oli tasainen ja päättyi tasan 1-1. Tuon ottelun hahmo oli Harri Heikkinen. Peli pelataan Leppävedellä klo 15.20 alkaen.

Final Four-turnauksen otteluohjelma

Runkosarjan tulokset

U.S. Skädäm - LPK raportti

Kaitsu ei ole hävinnyt futsal-peliä neljään vuoteen

LPK II joukkue nappasi Kai "Professori" Rajalan avulla Keski-Suomen II-divarissa tasapelin ja voiton. Joukkue varmisti peleillään paikan neljän parhaan joukkueen lopputurnauksessa. Sunnuntain 27.1. ensimmäinen peli oli U.S. Skädämiä vastaan. Ottelun avainhahmo oli maalissa pelannut Harri Heikkinen, joka ei ainoastaan torjunut kaikkea mahdollista, vaan myös syötti LPK:n ainoan maalin. Maalista vastasi Hannu "Honda" Kettunen. Ottelu päättyi 1-1.

Toisessa pelissä Pamausta vastaan Kerho II harjoitteli maalintekoa. Professorin tehot olivat hurjat 4+1 ja toinen onnistuja oli Arttu "Perkules" Virtanen hattutempullaan. Arttu teki muuten yhden maalin jopa vasurilla. Muukaan joukkue ei pelannut mitenkään huonosti.Ottelu päättyi LPK:lle 13-2 Asiasta lisää J-P Kannisen kirjottamassa raportissa.

Raportti

Viimeinen voitto 1-divarissa - CAMU-LPK 9-11 (1-7)

LPK lähti ottelun alusta hakemaan maaleja. Maaleja tulikin hyvin ja tasaiseen tahtiin. Ensimmäisen jakson jälkeen LPK:lla oli kuuden maalin johto.

Toinenkin jakso alkoi hyvin, 26 minuuttia oli pelattu, kun Kerholla oli jo 8 maalin johto, 2-10. CAMU otti aikalisän ja lisäsi painetta sekä voimaa peliin. Tämä auttoi ja kotijoukkue hallitsi toisen jakson loppua. Maalintekokin onnistui ja CAMU pääsi lopulta kahden maalin päähän. Lopputulos 9-11 Kerholle.

Ottelun ylivoimaisesti paras pelaaja oli Kerhon Kimmo Tolvanen tehoilla 4+1, tämä oikeutti myös kolmeen futsal tähteen.Kaksi tähteä kotijoukkueen Sami Kihlmanille, jonka saldona oli 4+0. Kerhon kolmen syöttöpisteen Valtteri Nieminen ansaitsi yhden tähden.

Loharit sijoittuivat 1-divarin c-lohkossa tällä kaudella seitsemänneksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Loharit pelaa ensi kaudella Keski-Suomen II-divisioonaa, myös CAMU tippui.

Toimitus haluaa kiittää kaikkia kannattajia, tukijoita, pelaajia ja valmennusjohtoa, ikimuistoisesta kaudesta. Kokonaisuudessaan kaudesta jäi hyvä maku suuhun, koska "suorituksissa oli paljon hyvää".

Tilastot eivät ole Kerhon puolella

LPK:n pitäisi voittaa lauantaina FS CAMU ja todella monella maalilla. Kerholla on kolme pojoa vähemmän kuin OuJK:lla ja maaliero 22 maalia huonompi - huonolta näyttää. FTK:n pitäisi ottaa iso voitto oululaisista ja Kerhon tehdä maaleja CAMU:a vastaan. Kerhon suurin voitto futsal-ykkösen aikana on edesmenneestä Mäntän Valosta numeroin 16-1 kaudella 2004-2005. FS CAMUnkaan kanssa ei ole ollut helppoa: Kerho ja CAMU ovat 1-divaritasolla kohdanneet viidesti. Voittoja Kerholla on kaksi, tasan on pelattu kahdesti ja kerran LPK on hävinnyt. Maaliero on 28-25 Lohareille. Vielä kun lyö pöytään faktan, että CAMU haluaa lopettaa fusal-ykkösen tyylillä. Historiaa pitää tehdä, jos meinaa karsintaan asti mennä ja mitäpä mahtaa FTK tehdä....

Kakkossakin tähtäimessä lopputurnaus

LPK II pelaa kolmannen turnauksen sunnuntaina 27.1. Ohjelmassa on kaksi ottelua: klo 9.30 US Skädäm-LPK II ja klo 11.10 LPK II -Pamaus. Kerhon reservit ovat tällä hetkellä kolmantena Keski-Suomen II-divarissa. Muutamalla lisäpisteellä, joukkue varmistaa paikkansa "final four"-turnauksessa, jossa sarjan neljä parasta joukkuetta ratkovat lopulliset sijoitukset. Sunnuntain turnaukseen kerätään tällä hetkellä pelaajia, mutta ainakin tasoa löytyy, joten Skädämillä ja Pamauksella tulee olemaan hikinen aamupäivä..

Edustus jahtaa maaleja

LPK:n edustusjoukkue on tiukan paikan edessä. Maaleja pitää FS CAMUA vastaan syntyä oikein urakalla. Se ei ole ihan helppo tehtävä, koska CAMU viimeisessä 1-divaripelissään haluaa näyttää, miksi ja millä on aikoinaan liigassakin menestytty. Mitään ei ole peliä ennen ratkottu, joten tervetuloa la 26.1. klo 13.00 Huhtaharjulle otteluun FS CAMU - LPK.

Voitto tuli, ei taida riittää - LPK-KaDy 4-3 (2-1)

LPK ja Kampuksen Dynamo iskivät yhteen lauantaina. KaDy oli sarjapaikkansa varmistanut, mutta minkäänlaista armoa sieltä ei saman kylän Kerholaisille annettu. LPK lähti alusta tiiviisti puolustamaan ja pyrki kontraamaan. KaDy sekin maalaa pääosin vastaiskuista, mutta nyt joukkue sai pitää palloa. Kerho oli ekalla jaksolla terävämpi ja tauolla oltiin 2-1 tilanteessa.

Toisella jaksolla KaDy tuli tasoihin heti alussa ja sitten kolmen tähden Berlin vei Kerhon jälleen kahden maalin johtoon. Dynamo otti maalivahdin tilalle kenttäpelaajan ja hallitsi ottelun loppua. LPK:n uhrautuva puolustuspeli, maalivahti Juvonen ja viime kädessä maalipuut pelastivat Kerhon pistemenetykseltä. KaDy ei saanut lopusssa kuin yhden kavennusmaalin ja Kerho vei pisteet 4-3.

Kolme tähteä Berliinille, kaksi vieraiden Koistiselle ja yksi Mikko Juvoselle.
Berlin ja Koistinen myös joukkeidensa parhaat.

Kerholla on karsintapaikkaan hyvin teoreettiset mahdollisuudet. FC Lynx voitti tänään Oulussa OuJKn 5-8. Kerhon ainoa mahdollisuus välttää suora putoaminen on toivoa FTK:n murskavoittoa OuJK:sta viimeisellä kierroksella ja itse keskittyä CAMUa vastaan maalintekoon. Jos OuJK ja Kerho ovat tasapisteissä, ratkaisee maaliero joka on Oululaisilla +6 ja Kerholla -17. Joukkueen valmennusporras kommentoi asiaa tuoreeltaan:
- karsintapaikka on omissa käsissä jos FTK voittaa ensi viikonloppuna. Keskitymme ensi viikon treeneissä harjoittelemaan maalintekoa.

Loharit tarvitsee voiton

Lohikosken Pallokerho pelasi viime viikonloppuna veitsi kurkulla. Hävittyään ottelun OuJK:ta vastaan sarjatilanne synkistyi entisestään. Jokainen voi kuvitella, missä se veitsi nyt on. Kerhon pitää lauantaina 19.1. klo 15.00 voittaa paikallisvastustaja Kampuksen Dynamo. LPK:lla on paras kokoonpanonsa jalkeilla. Riittääkö se? Tulkaa katsomaan!

Jos lehmällä olisi pyörät se olisi maitoauto. Eli jos Loharit voittaa KaDyn on sen voitettava vielä putoamisensa jo varmistanut FS CAMU seuraavana viikonloppuna. Sekään ei yksistään riitä, vaan silloin karsintapaikkoja ja maalieroja lasketaan tämän viikonlopun OuJK-FC Lynx pelistä ja ensi viikonlopun KemPa-FC Lynx ja FTK-OuJK peleistä.

Sarjatilanne

Sarjapaikan kanssa mentiin teorian puolelle

LPK-OuJK 3-7(1-4)

Oulun Jalkapalloklubi pelasi viikonlopun jälkimmäisen ottelunsa sunnuntaina Huhtaharjulla LPK:ta vastaan. Ottelu alkoi pohjoisen poikien merkeissä. Ensimmäisen jakson puolessavälissä Klubi oli maalannut kahdesti Kerhon puolustuspään virheistä. Muuten pelattiin maalipaikkojen valossa tasaisesti. Vartti ja 0-3. Kerho otti tällöin Jarkko "Porkkanasääri" Suonpään pois ja Kimmo Tolvasen pyörittämään ylivoimaa. Oululaiset hyötyivät vaihdosta heti ja pistivät neljännen, mutta sen jälkeen Kerho sai pelin rauhoitettua ja Valtteri Nieminen jopa kavensi taukolukemiksi 1-4.

Toisella jaksolla jatkettiin ylivoimaa. Erä alkoi kuitenkin LPK:lle tyypillisesti ja pari minuuttia ja oululaiset tekivät lukemiksi 2-5. Kerho hieman petrasi ja hallitsi kenttä tapahtumia Kelhälä ja Pohjola päästivät Kerhon jo 2 maalin päähän, mutta pyöritys jatkui tehottomana - liike puuttui ja paikoista ei saatu maaleja. OuJK iski vielä kahdesti ja loppulukemat siis LPK-OuJK 3-7.

Kerholla on teoreettiset mahdollisuudet uusia 1-divaripaikka tai edes päästä karsintavaiheeseen. Joko OuJK:n tai FC Lynxin täytyy hävitä molemmat jäljellä olevat ottelunsa. Samalla Kerhon pitää voittaa molemmat pelinsä KaDyä ja CAMUA vastaan. Kerhon viimeinen voitto on marraskuulta..

Putoamistaistelu kiihtyy

LPK:n edustus pelaa viikonloppuna veitsi kurkulla. Joukkue on toiseksi viimeisenä 1-divarissa ja taistelee sarjapaikastaan kynsin ja hampain. Lauantaina ja sunnuntaina Oulun Jalkapalloklubi saapuu Jyväskylään pelailemaan. Se kohtaa lauantaina KaDyn ja sunnuntaina 13.1. LPK:n klo 15.00 Huhtaharjulla. Kerho tarvii tuosta ottelusta 3 pistettä. Kerhon porukka on viimeinkin nälkäinen ja lähes parhaassa kokoonpanossaan: Berliinin Lauri on ainoa joka puuttuu laumasta. Faniosastolle on luvassa verta, hikeä, mutta toivottavasti ei ainakaan kerholaisten kyyneleitä.

Kaksi paikkaa on jaossa ensi vuoden 1-divariin, kaksi ensi vuoden 2-divariin ja yksi paikka sarjakarsintaan. 1-divaripaikasta taistelevat Kerhon lisäksi FS CAMU, FC Lynx, OuJK ja KaDy. Viikonloppuna on mielenkiintoisia otteluita: lauantaina CAMU kohtaa Rovaniemellä Lynxin ja sunnuntaina Haaparannassa FTK:n. OuJK:lla on lauantaina vastassa KaDy ja sokerina pohjalla sunnuntaina 13.1. klo 15.00 LPK-OuJK

Sarjatilanne

Kun ei osu, niin ei osu - Sievi-LPK 5-1 (2-0)

LPK matkasi la 5.1. Sievi futsalin vieraaksi. Kerho oli skoutannut vastustajan huolella ja tiesi tasan tarkkaan miten pohojalaaisia vastaan pitää pelata. Ottelu alkoi räväkästi. Kerholaisten naureskellessa vielä joukkueenjohdon huolellisuutta korostavaa kommenttia iski Sievin Kari Junno 1-0. Juuri sellaisesta tilanteesta, kun vajaat 5 minuuttia aikaisemmin oli varoitettu. Erä oli kokonaisuudessaan tasainen ja puoliaikalukemat 2-0 teki Sievin Joni Pakola pitkästä rankkarista.

Toisella jaksolla LPK otti Jarkko Suonpään pois maalista ja laittoi Kimmo Tolvasen pyörittämään peliä. Kerho hallitsi kenttätapahtumia tämän jälkeen, mutta hyvistäkään paikoista ei saatu maalia. Tolpat kolisivat ja Sievin maalivahti Miikka Isosalo pelasi hyvin pelastaen lähes kaiken. 35 minuutin tienoilla sieviläiset sutivat pallon omiin, tosin maali merkittiin Tero Kelhälälle. Tämän lähemmäs ei LPK päässyt. Maalinteon tarkkudesta kertoo varsinkin se, että Sievi teki LPK:n ainoan maalin, muuten peli kulki kyllä ihan kohtalaisesti. LPK:n paras oli Lauri Berlin.

Uusi vuosi, uudet kujeet

Nyt on uuden vuoden tinat valettu ja muutenkin tinattu ja on jälleen aika siirtyä harmaaseen arkeen. Arki on ainakin ollut viimeisissa sarjapeleissä edustusjoukkueelle varsin harmaa ja vuosi 2008 aloitetaan sarjan toiseksi viimeiseltä sijalta. Jäljellä on neljä ottelua, joista pitäisi pisteitä, mielummin voittoja saada. Pistesaalistus lähtee käyntiin pahinta mahdollista joukkuetta vastaan: Lauantaina 5.1. klo 15.00 Sievin monitoimitalolla Sievi Futsal isännöi Kerhoa. Sievillä on edellisestä ottelusta kalavelkoja maksettavana, sillä Jyväskylässä LPK voitti keskinäiset karkelot 3-2.

LPK:lla on hyvä pakka kasassa. Lähes kaikki loukkaantuneet ovat kuntoutuneet ja muutama pelaaja viettää tipatonta tammikuuta. Näin hyvältä tilanne ei ole pitkään aikaan näyttänyt. Saa nähdä riittääkö se Sievin hornankattilassa, Otteluun odotellaan saapuvaksi myös linja-autolastillista Kerhon kannattajia fanclubin Keski-Pohjanmaan osastosta.

Hyvää joulua ja maalirikasta uutta vuotta

On jälleen se aika vuodesta, kun futsal-parketit hiljenevät hetkeksi ja harjoittelun sijasta kaikki keskittyvät kinkun syöntiin. Kiitokset kaikille vuonna 2007 seuran toimintaan osallistuneille sekä sitä tukeneille yhteistyökumppaneille. Lohikosken pallokerho toivottaa kaikelle jalkapallo- ja futsalväelle hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

LPK II:lle tasapeli ja voitto

Futsalin piirisarjan ottelut jatkuivat sunnuntaina 16.12. Pölyiseltä Leppäveden parketilta kotiin tuomisina oli tällä kertaa tasapeli ja voitto. Lue lisää.

Unelma-alku ei riittänyt, LPK-Lynx 5-11 (3-5)

Tappiollisen KemPa-ottelun jälkeen kokoonpanoon tuli muutoksia. Muun muassa joukhophahoinphitelyä phelännyt Phetteri "Phendolino" Juuthin korvasi Tuomas Turpeinen ja joitain muitakin pelaajia lepuutettiin II-sakin huomista turnausta varten. Edustus oli Lynxiä vastaan heti alussa pelissä hyvin mukana. Viidessä minuutissa trio Berlin, Möttönen ja Kelhälä veivät Kerhon 3-0 johtoon. Tässä vaiheessa aukesivat vieraiden matkaväsyneet jalat: Lynx pisti peliin vauhtia, taitoa ja ennen kaikkea tempoa. Maalejakin tuli ja tauolle mentiin vieraiden johtaessa 3-5.

Toisella jaksolla LPK nosti karvausta ja se tehosi hetkeksi. Palloa vain ei saatu maaliin. Seuraava keino oli ottaa hyvin pelannut Mikko Juvonen huilaamaan Berliinin "muurin" tieltä. Kaikkia taktiikkavihkon kohtia käytettiin, mutta peli meni lopulta Lynxille 5-11. Kotijoukkueen paras oli Mikael Möttönen, Lynxiläisistä Hänninen, hänelle myös 3 futsal tähteä. 2 tähteä Peuralle ja 1 P.Turpeenniemelle

Kerholla on ensi vuoden puolella 4 ottelua. Niistä pitää ottaa voittoja, jos meinaa sarjassa jatkaa. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että tässä välissä ehtii hyvin huilaamaan ja parantelemaan paikkoja, jotta peli sujuu loppukaudella rennon letkeällä tyylillä.

Kuhinaa parketilla

Kerhon molemmat futsal-laumat ovat tulessa viikonloppuna. Edustusjoukkue yrittää unohtaa edellisen pelin viimeisen minuutin ja isännöi lauantaina 15.12. Rovaniemen FC Lynxiä. Edellisessä kohtaamisessa Loharit olivat 3-2 parempia, todella tasaisessa pelissä. Ottelu on sarjapaikan kannalta todella tärkeä kuuden pisteen ottelu. Ottelu pelataan futebolstadion Huhtaharjulla klo 15.00 alkaen.

II-joukkue jatkaa taivaltaan ja hyviä otteitaan Keski-Suomen II-divisioonassa. Sunnuntaina 16.12. on ohjelmassa kaksi ottelua: klo 12.00 vastassa on Souls AC ja klo 14.30 FCV. Otteluista tulee mielenkiintoisia, sillä onhan joukkueella mukana LPK-ikoni Ville Törmälä, joka kuntouttaa paikkojaan tänä vuonna latomalla maaleja II-divaritasolla. Molemmat LPK II:n ottelut pelataan Leppäveden liikuntahallissa.

LPK - KemPa 3-4 (3-1), kirvelee kirvelee...

Kemin pojat kävivät muistuttamassa isäntiä III-divisioonan tasaisuudesta, futsalin yllätyksellisyydestä ja ennen kaikkea pelin kokonaispituudesta. Lähtöasetelma oli se, että voitolla LPK olisi voinut kärkkyä C-lohkon kärkisijoja ja tappio veisi tuskaisen lähelle karsintaviivaa. Kaikki näytti ihan hyvältä vielä minuuttia ennen päätösvihellystä, mutta "Esso" Savolainen teki pari temppua ja tappio tuli. Tarkemman raportin luo ykkösdebyytissään(?) onnistunut Lude.

Ensi viikolla tiedossa seuraava "kuuden pisteen ottelu", kun vastaan asettuu OuJK:ta lauantaina riepotellut Lynx Rovaniemeltä.

Suomi 90v, LPK 25v, tappioton putki 19 päivää

Lohikosken Pallokerhon edellinen tappio oli vieraspelissä 18.11. Vastassa Kemissä oli tuolloin Keminmaan Pallo. Sama joukkue yrittää katkaista Kerhon hyvät otteet tulevana sunnuntaina 9.12. Huhtaharjun hornankattilassa klo 12.00. Edellisessä kohtaamisessa Kerho pisti KemPan lujille häviten 3-2 ja vain Aki Pohjola & kumpp. huono viimeistely pelasti kemiläisille täyden pistepotin. Kerho on saamassa peliin hyvän joukkueen. Arvoitus on pelaako joukkueen "skill 100" eli Kimmo Tolvanen, mutta ainakin fysio-osastolle Antti Luhta tuo kaivattua lisäväriä. Lisäksi tuore isä Lauri Berlin, yrittää saada vapaata imettämisestä ja muista vanhemmuuteen liittyvistä askareista ja saapua jahtaamaan Joni Pakolan pistepörssijohtoa. Lauri ja parempi puoliskonsa saivat tyttövauvan viime viikolla, Kerhon pelaajat onnittelevat. LPK-KemPa su 9.12. klo 12.00, Huhtaharju

Oulusta toinen piste, OuJK-LPK 4-4 (2-2)

Ravintola Willisian suolaisten ranskalaisten kuivattama LPK otti pisteen ennen paluutaan Jyväskylään, kun maalit jaettiin tasan Oululaisen jalkapallojoukkueen kanssa.

Edellisenä yönä joukhopahoinpithelyn uhriksi joutuneen Pendoliinon pää ei kääntynyt vasemmalle vieläkään, mutta Kykyrin Kemissä katkennut akillesjänne oli kuntoutunut huomattavan nopeasti. Valtteri oli saanut unta ja Pasi oli psyykannut itsensä valtavaan iskuun. Vaikka OuJK saikin yhden helpon maalin, oli suurin osa joukkueesta tyytyväinen pisteeseen, sillä pallon hallinta päätettiin jälleen kerran luovuttaa vastustajalle ja paremmalla viimeistelyllä pisteet olisivat voineet jäädä isännille.

Kun sarjaa on pelattu ottelun yli puolet, LPK:ta voi hyvällä syyllä sanoa keskikastin porukaksi. Kolmella voitolla, kahdella tasurilla ja kolmella tappiolla LPK on tällä hetkellä supertasaisen C-lohkon kolmas, mutta lähes kaikilla muilla on vähemmän pelattuja otteluja.

Kentän ja sen ulkopuolisista tapahtumista runoilee ansiokkaassa esioisraportissaan Paakin Pasi. Tuoreita ja vähemmän tuoreita raportteja on ilmestynyt myös FTK, Sievi ja KaDy peleistä.

Kemistä piste, FTK-LPK 1-1(1-0)

Kerhon kauden viimeinen Lapissa pelattu ottelu oli puolustamisen juhlaa. LPK löi alusta asti puolustuksen tiiviksi omassa päässään ja yritti iskeä nopeilla vastaiskuilla. Tämä onnistui puolittain: puolustus toimi hyvin, mutta vastaiskupaikkoja saatiin vähemmän. Maalipaikat olivat FTK:llakiin vähissä. Ensimmäisellä jaksolla vain Keijo Huusko osui.

Toisella jaksolla FTK lisäsi tempoa. Vastaavasti LPK paransi omia otteitaan ja 30 minuuttia oli pelattu, kun Valtteri Nieminen pamautti vaparista takatolpalle ja Tero Kelhälä ohjasi loppuluvuiksi 1-1.

LPK:sta palkittiin 1 tähdellä Kelhälä ja parhaana palkittiin Nieminen. Sunnuntaina 2.12. vastassa on OuJK, joka hävisi lauantaina Sieville 5-3.

Lue raportti.

Pohjoiseen taas

LPK:n pelireissuille on aina helppo lähteä. Eniron matkaohjeet alkavat aina: "Aja E4-tietä pohjoiseen Viitasaaren ohi", riippumatta siitä mikä C-lohkon joukkue on sen kertainen vierasvastus. Tänä viikonloppuna Kerho matkaa yllätys yllätys pohjoiseen. Lauantaina 1.12. vastassa on FT Kemi-Tornio Kemin Tervahallissa, sunnuntaina 2.12. pelataan Oulun Urheilutalolla ottelu Oulun Jalkapalloklubi-LPK. Kerho saa jalkeille monilukuisemman joukkueen kuin ensimmäiselle Lapin kiertueelle. Onko peli yhtä tasokasta kuin tiiviimmällä kokoonpanolla? Höltyykö joukkueen huolellisuus, keskittyminen ja kurinalaisuus Oulun yöelämässä? Sen näemme viikonloppuna..

Kerho kaatoi sarjajohtajan, LPK-Sievi 3-2 (1-2)

Lohikosken Pallokerho ja Sievi Futsal pelasivat sunnuntaina 25.11. Huhtaharjulla. Sievi oli ottelun selkeä ennakkosuosikki, sillä joukkueen tämän kauden ainoa tappio oli tullut vasta lauantaina, sekin Jyväskylässä CAMUa vastaan. Ottelu oli alusta asti tasainen. LPK puolusti ja Sievi piti palloa. Maalipaikat olivat molemmilla vähissä. LPK:n ensimmäisen jakson ainoan maalin teki Jani Kykyri, Pasi Paakin syötöstä. Tauolla tilanne oli Sieville 2-1.
Toisella jaksolla LPK prässäsi ajoittain ja sai paikkoja. Pohjalaisillakin oli paikkansa, mutta maalivahti Jarkko Suonpää piti tonttinsa puhtaana. Tasoituksen 2-2 iski Mikael Möttönen, Valtteri "Ässillä kaikki peliin" Niemisen loistavasta esityöstä. Ottelu ratkesi ajassa 38.49 trio Petteri Juuti, Kelhälä ja Paakki järjestivät voittomaalin. Maali merkittiin "Kobralle" ja syöttö "Pendolinolle". Tähtiraati antoi 3 tähteä mv Suonpäälle, 2 Möttöselle ja 1 vieraiden Heikkilälle. Toinen aivan eri raati palkitsi ottelun parhaina LPK:sta Niemisen ja Sieviltä Junnon.

Lue raportti ja katso kiistelty voittomaali.

Makiaa mahan täydeltä

Jyväskylän (molemmille) futsalfaneille on luvassa hekumallinen viikonloppu, kun kylään saapuu Sievi ja KemPa. Lauantaina Kempa kohtaa KaDyn ja Sievi CAMU:n. Sunnuntaina on LPK:n vuoro mitata taktinen tehokkuutensa toistaiseksi voitosta voittoon purjehtinutta Sieviä vastaan ja Sala de Huhtaharjun parketin jäähdyttelevät vielä illemmalla CAMU ja KemPa.

Että paree tulla paikan päälle kahtomaan!

Raportteja tihkuu

Vaikka ykkösen raporttinakkien haltijat odottavat inspiraatiota (kyllä ne sieltä tulee kun jaksetaan odottaa), ollaan kakkosjoukkueen tiedotusportaassa säntillisiä.

Artun raportit löytyy täältä.

Menninkäiset kaatoivat Kerhon

Edustuksen viikonlopun toisessa ottelussa vastaan asettui Keminmaan Pallo. KemPa, liikanimeltään Vihreät Menninkäiset, havittelee tällä kaudella nousua futsalliigaan. LPK oli hieman alakynnessä ensimmäisellä jaksolla, mutta hallitsi toista jaksoa lähes täydellisesti. Paikoista ei kuitenkaan saatu tarpeeksi maaleja, joten KemPa vei pelin 3-2. Aki Pohjola oli LPK:n paras tehoilla 2+0. Suorituksellaan hän ansaitsi 2 futsal tähteä. LPK oli liikkeellä kuudella kenttäpelaajalla ja mukana oli myös mv Mikko Juvonen. Koko ryhmä suoriutui pelistä loistavasti, valitettavasti vain pisteitä ei tällä kertaa herunut.

LPK kesytti Ilveksen, FC Lynx-LPK 2-3 (1-1)

Lohikosken Pallokerho aloitti pohjois-Suomen kiertueensa voittamalla FC Lynxin Ylitorniossa pelatussa ottelussa numeroin 2-3(1-1) Lynx, suomen kielellä Ilves oli liikkeellä parhaalla miehistöllään, ensi kauden liigapelurit mukaan lukien. LPK:lla oli mukana pieni, mutta tiivis ryhmä: MV+6 kenttäpelaajaa. Määrä ei korvaa laatua. LPK puolusti kurinalaisesti ja hyökkäsi terävästi. Puolustamisen lisäksi Valtteri Nieminen saalisti 3 futsal-tähteä ja kaksi maalia. Mikko Juvosen saldo oli tukku huipputorjuntoja ja 2 tähteä. Tero Kelhälän osuus oli 1-1 tasoitusmaali millintarkalla kärkkärillä. Kaiken kaikkiaan joukkueesta ei heikkoa lenkkiä löytynyt, siinä voiton avaimet. Huomenna jatketaan Tervahallissa, jossa vastaan asettuu Keminmaan Pallo.

Raportti

LPK II avausturnauksessa

LPK II avasi kauden peleillä KaDy II:sta ja JPS:ää vastaan. Ensimmäisestä tuli tiukka 1-3 tappio, mutta toiseen peliin paikat oltiin jo saatu lämpimäksi ja Andin pelikirjan nuotit kohdalleen, joten JPS:ää vietiin lukemin 5-7. Maaleja olisi tullut enemmänkin, mutta Arttu tuhlasi monta avopaikkaa. Reippaasta avauksesta huolimatta, tavoite on edelleen nousukarsintapeleissä, johon vastustajaksi toivotaan LPK I:stä.

Lohareilla vilkas viikonloppu

Lohikosken Pallokerholle on tulossa tapahtumarikas viikonloppu. Ykkösjoukkue matkaa pohjoiseen tuplakierrokselle. Lauantaina 17.11. on Ylitorniolla vastassa Rovaniemen FC Lynx, joka kukisti Jyväskylässä viime viikonloppuna CAMUn 7-2 ja hävisi Sieville 8-3. Edustuksen toinen peli on sunnuntaina Kemin Tervahallissa, jossa vastaan asettuu kovakuntoinen KemPa. Kerhon kemiläisillä vahvistuksilla: MV Juvosella ja valmentaja Kelhälällä on näytön paikka.

Kakkosjoukkue aloittaa myös sarjataipaleensa. Joukkue on suuri ennakkosuosikki Keski-Suomen 2-divarissa. Lauantaina LPK II pelaa kaksi ottelua: KaDy II-LPK II pelataan Huhtaharjulla la 17.11. klo 11.10 ja JPS - LPK II samassa paikassa klo 13.40. Huhujen mukaan kakkosjoukkue on saamassa jalkeille todella kovan luokan joukkueen...

Otteluohjelma

LPK - FTK 7-9 (3-1)

Voittamisen rutiini ei ole vieläkään löytänyt tietään LPK:n kokoonpanoon ja FTK:lle annettiin kotiin viemisiksi kolme pistettä. Tällä kertaa mustat minuutit langettivat synkät varjonsa toisen jakson alkupuolelle ja ensimmäisen erän johtoasema vaihtui lopulta 4-8 takaa-ajoasemaan. Viimeisellä minuutilla päästiin vielä maalin päähän, mutta FTK:n mr. Reilupeli katkaisi kiimaisen ajojahdin.

Raportin tarjoilee tänään Huhtasuon parketilla dabytoinut Aki.

Kerholle vieraita pohjoisesta

LPK saa viikonloppuna vastaansa Futsal Kemi-Tornio-joukkueen. Futsalliigassakin kunniaa niittänyt FTK saapuu sunnuntaina 11.11. Jyväskylään. Ottelu pelataan Huhtaharjun hornankattilassa klo 15.00 alkaen. Ottelusta odotetaan tiukkaa puolustusvoittoista vääntöä. Luvassa on myös upeita maaleja, näyttäviä kikkoja sekä uskomatonta salifutis-huumaa. Lippuja on vielä muutama jäljellä, joten pitäkää kiirettä. LPK:n fanibussi (nro 25) lähtee sunnuntaisin Vapaudenkadulta puolen tunnin välein.

Valolle voitto, Eräjärvelle ei pisteitä

LPK-kasvatti Visa Eräjärvi ei saavuttanut tilastomerkintöjä päivän futsal-liigaottelussa, mutta oli varmistamassa voittoa Vantaan Valolle pelissä Sääksjärven Loisketta vastaan. Valo voitti ottelun loppuun asti tiukasssa pelissä numeroin 3-2 (1-1). Valolla oli porukka lähes kasassa-liigapeluritkin (M.Kuqi, Menekse ja Parikka) olivat kentällä. Päivän toisessa ottelussa TPK-PoPa veivät maajoukkue- luotsi Jouni Pihlajan ex-suojatit pisteet numeroin 1-2. Siis TPK-PoPa 1-2 (0-1)

Dynamolla enemmän virtaa

KaDy-LPK 9-4 (4-3) LPK aloitti ottelun hyvin ja ensimmäinen kymppi mentiin kuten kopissa oli sovittu: tarkalla puolustuksella ja nopeilla hyökkäyksillä. LPK siirtyi 2-0 johtoonkin, sen jälkeen KaDy iski ja Kerhon korttipakka meni sekaisin. Toiselle jaksolle mentiin 4-3 lukemissa. Toinen jakso oli välillä hyvää futsalia ja välillä huonoa. Dynamo oli nälkaisempi ja halusi pisteitä enemmän. Parempi voitti. Lopussa LPK yritti pyörittää ilman maalivahtia, mutta KaDy teki 3 maalia ja LPK ei yhtään.

Lue raportti.

KaDy ja LPK iskevät yhteen

Lohikosken Pallokerho haastaa Kampuksen Dynamon lauantaina 3.11. Peli pelataan Huhtaharjun areenalla klo 14.00. ja pisteiden lisäksi panoksena on Keski- Suomen futsalvaltikka. Vaikka Dynamo on sarjanousija, lähtee se hienoisena ennakkosuosikkina otteluun. Ryöpyttihän se pre-seasonin harjoitusottelussa Kerhoa numeroin 11-3. Riittääkö Lohareiden puolustusasenne vai pureeko Dynamon hyökkäävä taktiikka? Sen näemme lauantaina....

Bono jatkaa vielä

Jukka-Pekka "Bono" Laru jatkaa pelejään LPK:ssa. Bono osallistuu LPK:n seuraavaan peliin KaDy-LPK lauantaina 3.11. Pisteputken (LPK-CAMU 1+1) jatkamista tavoitteleva Laru on saavuttanut viime vuosina LPK:ssa lähes ikonin aseman, siis hyvä vahvistus Dynamoa vastaan.

Eräjärvi futsal-liigaan

Kuten kaikki tietävät LPK:n junioririnki toimii. Siitä osoituksena on Petteri "Pendolino" Juutin lisäksi Visa "Electron" Eräjärvi, joka palloilee parketilla tänä vuonna Futsal-liigan Vantaan Valossa. Joukkueessa on muutama kesäpalloilun liigapeluri, mutta LPK-taustaisena futsal-pelurina Visalla on hienoinen etulyöntiasema. Sarja-avauksessa GFT:tä vastaan Visa saalisti tehot 1+0, mikä kuitenkaan ei auttanut vantaalaisia pisteille. GFT vei ottelun 3-4 viimeisen minuutin voittomaalilla.

LPK - FS CAMU 6-3 (3-1)

Kauden avauksen kaikki kolme ulottuvuutta olivat paikallaan: tulostaulu oli mukana, Kimmo putsasi parketin ennen peliä ja mikä tärkeintä, koko joukkueen taktinen kypsyys voitti yksilötaidot.

Ottelu oli näillä näkymin 1+1 tehot saalistaneen Jukka "Bono" Larun viimeinen Huhtaharjulla - tästä lähtien Jukan nappisyöttöjä pääsevät tuhlaamaan stadin kundit. Voiton ja Jukan lähtemisen lisäksi positiivista pelissä oli yleisömäärä, jonka suuruus ylitti toimituksen laskukyvyn ;)

Raportti

LPK-FS CAMU lauantaina 15:00

Ykkösdivarin C-lohkon avausottelussa Sala de Huhtaharjulla vastaan asettuu Jyväskylän tähtisikermä FS CAMU. Onko CAMUlla riittänyt aikaa kuvioiden hiomiseen ja pieneen kenttään totutteluun? Vetääkö LPK:n koko joukkueen taktinen kypsyys yksilötaitoja pidemmän korren? Nouseeko kunnia Harjun ylämäkiä pitkin? Onko Huhtaharjun parketti pölyinen? Muistaako Dieter hakea tulostaulun?

Nämä ja monta muuta arvoitusta saavat siis vastauksensa lauantaina 15:00 alkaen. Sisäänpääsy LPK:n fanipaidalla 1,70€ + ALV 22%, muille ilmainen.

Futsal-Ykkönen 2007-2008

Lohikosken Pallokerho pelaa Futsal-ykköstä kaudella 2007-2008 lohkossa C. LPK:n kanssa samassa lohkossa painivat:

  • FC Lynx, Rovaniemi
  • FS Campus United (FS CAMU), Jyväskylä
  • FT Kemi-Tornio (FTK), Tornio
  • Jalkapalloseura FC YPA (Sievi Futsal), Ylivieska
  • Kampuksen Dynamo (KaDy), Jyväskylä
  • Keminmaan Pallo (KemPa), Keminmaa
  • Oulun Jalkapalloklubi (OuJK), Oulu

"Kaudella 2007-2008 Futsal-ykkönen pelataan kolmessa kahdeksan joukkueen lohkossa kaksinkertaisina sarjoina. Lohkojen kaksi parasta pääsevät Futsal-ykkösen Playoffseihin, jonka voittaja nousee Futsal-liigaan kaudeksi 2008-2009. Lohkojen 7. ja 8. sijoittuneet tippuvat suoraan piirinsarjoihin kaudeksi 2008-2009. 6. sijoittuneet pelaavat yksinkertaisen karsintasarjan, jonka kaksi viimeistä tippuvat piirinsarjaan kaudeksi 2008-2009. Piirisarjoista nousee neljä joukkuetta Futsal-ykköseen kaudeksi 2008-2009." (www.futsal.fi)

LPK:n futsal-yhteystiedot:

  • Joukkueen johtaja: Valtteri Nieminen, 040 757 7915
  • Valmentaja: Tero Kelhälä, 050 322 6633

Futsal II-div 07-08

LPK/2 osallistuu Keski-Suomen piirin II-divisioonaan kaudella 2007-2008. Otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu. Avausturnaus pelataan 17.11.

"Miesten II divisioona sekä Miesten harrastesarja käynnistyvät marras-/joulukuun 2007 aikana. Muut sarjat pelataan suunnitelmien mukaisesti tammi-, helmi- ja maaliskuun aikana. Joukkueille tulee 2 - 4 yksittäistä pelipäivää viikonloppuina ja yhden pelipäivän aikana joukkue pelaa yleensä kaksi (2), joskus jopa kolme (3) ottelua." (Lähde: K-S Piiri)

Sarjan joukkueet ovat:

LPK kasvatti Palloliiton johtoon

No jos ei ihan, niin melkein. Pari vuotta sitten LPK:n futsalmaalia vartioinut Matti "pitkä vauhti" Villgren on valittu Palloliiton futsal-asiantuntijaksi.

Villgren on pettänyt LPK:ta mm. CamU:n, Ilveksen ja maajoukkueen kanssa :) Onnittelut Matille!

Lue lisää