Jose ja Andy kauden parhaat

Futsalkauden palkintogaalassa nähtiin jälleen kerran sykähdyttäviä asukokonaisuuksia ja suuria tunteita. Ykkösjoukkueen parhaan pelaajan palkinto jaettiin Jose Ikoselle. Tällä kertaa valinta oli vaikea, sillä myös muut Antti-Pekka Kesonen ja Konsta Kekkonen tekivät varsin vakuuttavan debyytin joukkueeseen ja pistepörssin vienyt Juho Mäkiniemi oli vahva läpi kauden. Valmentaja Niemisen punnituksen ratkaisi tällä kertaa pelitehojen ja kauden aikana nähdyn valtavan kehittymisen yhdistelmä.

Kakkosjoukkueen parhaaksi pelaajaksi valittiin tukipilari Marko "Andy" Juntunen, jonka 4000 metrin cooper-tuloksen mainitsemisen ajankohdassa tehtiin uusi ennätys. Tähtisateesta saivat nauttia myös Lohikosken lentolaivueen taitolentojaoston ylijohtaja Kauko Sairanen, ilobilleri Olli-Pekka Ollikainen ja kyyninen parkettitaktikko Valtteri Nieminen.

Lisäksi kokouksessa kierittiin omassa erinomaisuudessa, kun kuultiin että tietotaitoamme on jalkautettu menestyksekkäästi myös juniorisarjoihin. Illan päätti Lelun viiltävä pelaaja-analyysikierros alakaupungin kuppilassa.

LPK futsalin II-divarin neljäs 2010-2011

Eteenpäin mentiin, mutta kun lähdettiin hyvin alhaalta, kuulostavat kaudenaluspalavereissa välähtäneet nousuhaaveet näin jälkikäteen lähinnä koomisilta. Mutta toisaalta, jos tästä jatketaan samalla trendillä ylöspäin ensi kaudella, niin missä sitten ollaan? Toimituksemme suosittelee lämpimästi Feeniks-pelin raportin lopusta löytyvää jossittelutaulukkoa :)

Tulppa aukesi vartti ennen kauden päätöstä

Feeniks - LPK 4-13 (3-4)

LPK oli kauden viimeisessä ottelussa täysin eri tilanteessa kuin piti - sarjanousun sijaan taisteltiin sarjassa säilymisen puolesta. Ja mikä pahinta, vielä aamulla näytti siltä, että otteluun lähdetään kahdella vaihtopelaajalla...

raportti | tilastot

Keskilämmin aamupeli kuin haaleahko kahvi

LPK vs Skädäm 3 - 6 (2 - 3)

Lauantaiaamupelien sarja jatkui takaisin ykköseen havittelevaa Skädämiä vastaan Vaajakoskella. Edellisellä kierroksella sarjaa hallinneet Liikunnan atleetit saivat tehdä työnsä loppuun asti viedäkseen kerholta pisteet, joten usko omiin kykyihin oli kohtalaisella korkeudella... lue koko raportti.

LPK-II vanheni, voitti ja hävisi

Koska ykkösjoukkueella oli samaan aikaan peli (ja siirtoajatkin taitavat jo olla ummessa), oli kakkosjoukkueella todella tekemistä kokoonpanon aikaansaamiseksi. Niinpä toimiston alakerran museolta käytiin pyyhkimässä pölyt ja parketille komennettiin perusrungon tueksi terävä veteraanikolmikko Juvonen-Kettunen-Lehtinen.

Tuloksista päätellen ratkaisu oli kohtalaisen onnistunut, sillä Joutsasta tuli tuliaisina kolme pistettä. Hyvännäköistä tekemistä hyppyripöydällä!

tilastot

LPK:n IV-divisioonan jalkapallojoukkue etsii valmentajaa

Keski-Suomen piirin miesten IV-divisioonassa pelaava LPK etsii valmentajaa kaudelle 2011. Edellisellä kaudella LPK jäi sarjakärjestä vaivaisen pisteen. Tulevan kauden tavoite on sarjan voitto.

Lue lisää täältä.

Huono kunto pilasi yllätyksen

Liikunta vs LPK 7 - 4 (0 - 3)

LPK heräsi vireänä lauantai-aamuun ja kävi vitaalisen kapteeninsa johdolla taistoon koko kauden voittoputkessa purjehtinutta JPS/Liikuntaa vastaan. Tuhatpäisen yleisön yllätykseksi taululla oli 0-3 lukemat ennekuin vastustaja ehti hieraisemaan unihiekkoja silmistään... lue koko raportti.

Lumifutis jyrää taas!

Elävä legenda, lumifutiksen SM turnaus tulee joka talvi yhtä varmasti kuin lumikin! Hirstorian kirjoittajat kinastelevat lähinnä siitä, kumpi keksittiin ensin - lumi vai lumifutis. Oli niin tai näin, nyt jos koskaan on oikea aika laittaa omat rivit linjaan ja ilmoittautua, rip rap!

KaDyltä piste

"Eteenpäin on menty" sanoi mummo lumihangessa. LPK aloitti futsalin kakkosen toisen kierroksen hieman edellistä paremmin ja pelasi KaDyn kanssa tasan 4-4. Koska verkkotoimitus oli itärajan takana nyyhkyttämässä kolmetuntisen Romeo ja Julia -baletin tahtiin, lisätiedot kannattaa tarkistaa tilastoista.

Lelu kävi linnassa

Kaikki Keski-Suomen divaripalloilijat hieraisivat silmiään itsenäisyyspäivän pukukavalkaadin aikana paitsi Marita "miten tuo pysyy päällä" Kattilan kätellessä Muumimammaa, myös Jari "Lelu" Lehtisen iskiessä silmää puolustusvoimien ylipäällikölle.

Niin LPK:n ja BET:n pelaajavalmentajana kuin veteraanitähtipelaajanakin tunnetun Lehtisen kutsu vuoden suurimpaan jonotustapahtumaan kohottaa koko keskisuomalaisen jalkapallokansan omanarvontunnetta. Postiluukulla käytäneen ensi syksynä normaalia tiiviimmin useammankin paikallisen jalkapallovaikuttajan talon edustalla - kenen vuoro on ensi vuonna?

LPK I voitti vihdoin, LPK II kärsi miestappioita

JPS/Liikunta pelin jälkeen loharit konttasivat vielä Skädämiä vastaan ja kauden ensimmäistä voittoa piti odottaa syyskierroksen viimeiseen otteluun. Rakas vihollinen Feeniks taitettiin jo orastavaan 5-0 siltaan, mutta kas vain tästäkin pelistä meinasi tulla tuskainen ja loppulukemiksi kirjattiin 5-3.

Kakkosjoukkueelta puolestaan katkottiin kaikki raajat saman päivän kolmosen turnauksessa. Ensinnäkin sama pelipäivä vei muuten molemmissa joukkueissa esiintyvän talentti-ryhmän ykkösen peliin. Tästäkin piti selvitä kunnialla, mutta juuri turnauksen alla menetettiin muutama pelaaja sairastuvalle. Ja jottei kilpailutoiminta vaan menisi liian helpoksi, vielä itse turnauksessa kävi kaksi loukkaantumista. Lopputulos: tappioita ja ottelun keskeytys.

Vieno toive: voisiko ensi vuonna kakkosen ja kolmosen pelit olla eri päivinä?

LPK II avasi Joutsassa

Kolmosdivari lähti käyntiin LPK II:n osalta vaihtelevissa merkeissä. Ensimmäinen peli JoSePaa vastaan meni vielä tuntumaa hakiessa pelipaikkojenkin ollessa hieman epäselvinä. Kun piti hyökätä, joukkue ryhmittyi omalle alueelle, ja kun piti puolustaa, oltiin seikkailemassa vastustajan päässä. Niinpä isäntäjoukkue vei ottelun selvästi 6 – 2 lukemin iskien tarvittavat maalit ylivoimahyökkäyksistä. Toiseen peliin kuuden kenttäpelaajan voimin liikenteessä olleet harmaapaidat tekivät muutaman taktisen muutoksen. Tämä selkeytti peliä selvästi, ja kun vastustajan taso hieman heikkeni avausottelusta, ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Äänekosken Huima kaatui 10 - 1. Pahimmin huimalaisten päät pisti pyörälle keltanokkakaksikko A-P Kesonen ja Jose Ikonen, joista kumpainenkin saalisti yli viisi tehopistettä. Tarkemmat tilastot otteluista löytyvät täältä.

Jalkapallojoukkue jyräsi lammaslauman

LPK - JPS/Liikunta 2-8 (0-6) [II-div]

Kakkosen toisella kierroksella LPK kummasteli kenties koko seurahistorian ensimmäisen kerran, kuinka monnarilla pelataan. Ja kummasteltavaa riitti. Kokonaisuudessaan pelissä oli paljon hyviä elementtejä, kuten puhe (JPS/Liikunnan kannattajat), liike (JPS/Liikunta), kovat vastahyökkäykset (JPS/Liikunta) ja tehokas viimeistely (JPS/Liikunta). Valitettavasti LPK:n rooliksi jäi vaisu sivustaseuraajan rooli. Joukkue muistutti lähinnä mykkää lammaslaumaa kevätlaitumilla ilman paimenta. Myös ujo piimä kuvaa joukkueen edesottamuksia...

Lue koko raportti.

Kolmosdivari alkaa sunnuntaina 7.11.

Kyseinen sarja pelataan läpi neljässä eri turnauksessa, joissa jokaiselle joukkueelle tulee 2-3 peliä. Turnaukset järjestetään Joutsassa, Äänekoskella sekä kahdesti Jyväskylässä. Ensimmäisenä on vuorossa Joutsan liikuntahalli. LPK II:lle on kauden avauksessa luvassa kaksi mittelöä, kello 10:30 isäntäjoukkue JoSePaa sekä 12:10 Äänekosken Huimaa vastaan. LPK II sarjaohjelma kokonaisuudessaan täällä.

LPK I:n sarja alkoi tiukalla tappiolla

KaDyII-LPK 6-5 (4-3) [II-div]

LPK ei ole voittanut vieläkään yhtään futsal ottelua tällä kaudella, mutta nettitoimitus uskoo vielä tulevaan. Vihiä syistä voit lukea jo kentällä vahvasti debytoineen Josen vahvasta debyyttiraportista.

KaDyII-LPK ottelun tilastot.

LPK I aloitti voitottomalla viikolla

LPK-Feeniks 4-4 (1-3) [harjoitusottelu]

Suuresti uusiutuneen LPK:n futsaljoukkueen ensimmäinen harjoitusvastustaja oli Pelimiesten tuhkasta noussut Feeniks. Ensimmäisellä puolikkaalla Loharit vielä opettelivat toistensa nimiä ja vastustaja pääsi tauolle 1-3 johdossa. Toiseen erään peli saatiin vähän parempaan kuosiin ja loppulukemiksi kirjattiin 4-4. Erityismaininta tuomari Paavo Kompalle, joka vihelsi pelin paljain jaloin. Ihme hippi.

Kimmo oli katsomossa, mutta epäselväksi jäi, kumpaa joukkuetta hän kannatti.

Tilastot foorumilla.

KaDy II - LPK I 10-3 (3-0) [futsal cup]

Futsal-cup aloitettiin klassikolla, kun vastaan asettui viime aikojen lähentymisestä huolimatta yhä veriviholliseksi luettava KaDy kakkosjoukkueellaan. Edellisestä pelistä muuttunut kokoonpano opetteli toistensa nimiä koko pelin ja takkiin tuli. Jos LPK:ta pelaajauransa aikana edustaneiden Juhan, Visan ja Eemelin maalit olisi laskettu LPK:lle, olisi LPK voittanut 9-4. Lahjakkuuksien hautomon maine ei ole siis lainkaan perusteeton! Erikoismaininta pallolle, joka pomppi LPK:n maaliin milloin puolustajien, milloin tolpan ja maalivahdin jalan kautta.

Kimmo oli katsomossa, mutta epäselväksi jäi, kumpaa joukkuetta hän kannatti.

Tilastot foorumilla.

Jäämme odottamaan jännityksellä, mitä tästä kaudesta vielä kehkeytyy...