Futsal ykkönen 05-06 ohi

Futsal Ykkönen kauden 2005-2005 osalta on saatu päätökseen. Tällä kertaa LPK sijoittui sarjataulukossa neljännelle sijalle - kolmannen sijan jäädessä maalisuhteen perusteella FC YPA:lle. Kiitokset kaudesta LPKlaisille, vierasjoukkueille, tuomareille, palloliitolle sekä kaikille futsalin ystäville.

Ykkönen päätti kautensa voitokkaasti

LPK haki kauden viimeisessä ottelussaan Kajaanista kolme pistettä lukemin 6-7 (1-4). Peli oli periaatteessa täysin vierailijoiden hallussa. Käytännössä LPK:n sekoilut pitivät yleisön jännitystä yllä loppusummeriin asti. Raportit Kajaanin ja Oulun reissuista tuloillaan...

Futsal ykkönen loppusuoralla

Futsal ykkönen lähestyy kuluvan kauden osalta loppuaan, sillä LPK:lla on tulevana lauantaina edessään kauden viimeinen peli, jossa vastaan asettuu KaFu. KaFu tarvitsee pelistä vähintäänkin tasapelin varmistaakseen sarjapaikkansa. Tosin on todennäköistä, että sarjajumbo HP Team ei VFC:lta pisteitä ota, joten tappiokin voi KaFu:lle riittää. Edellisen viikonloppuna LPK kävi hakemassa pisteet Oulusta käyttämällä OuJK omia aseita hyväkseen. Ennen viimeistä peliä LPK on sarjassa neljäntenä tasa pisteissä YPA:n kanssa, jonka maalisuhde on LPK:ta parempi. Viimeisessä pelissään Ypa kohtaa OuJK:n.

LPK II jatkaa vahvoja otteitaan

LPK II jatkoi vahvoja otteitaan voittamalla 14.1 pelatun turnauksen molemmat pelinsä. Ensimmäisessä pelissä kaatui Kady 5-3 (2-1) ja jälkimmäisessä Kiva 2-9 (2-5). Lue lisää peliraporteista.

LPK - KaFu 13-6 (8-2)

LPK voitti vuoden 2005 viimeisessä pelissään KaFun 13-6. Lue lisää otteluraportista.

Kakelle kunniamerkki

Suomen Palloliiton liittohallitus on kokouksessaan 25.11.2005, myöntänyt LPK:n pitkäaikaiselle valmentajalle Kauko Sairanelle, Palloliiton hopeisen ansiomerkin nro 2751. Ansiomerkki luovuttettiin sunnuntaina Kakelle ennen KaFu pelin alkua. LPK onnittelee Kakea!

LPK ei osaa viimeistellä

LPK kävi lauantai-päivän ratoksi pelailemassa futsalia Vimpelin liikuntahallilla, jossa vastaan asettui koko pohjanmaan ylpeys LA-VE eli tuttavallisemmin Lappajärvi-Veteli. Tällä kertaa LA-VE oli 7-1 (1-0) parempi. Loppunumerot eivät kerro koko totuutta pelistä, sillä LPK kaatui tänään luokattomaan huonoon viimeistelyyn. Lue lisää otteluraportista.

LPK II kaatoi HuKi:n kahdesti

LPK II voitti kummatkin viikonloppuna pelaamista peleistään. Ensimmäisessä pelissä kaatui HuKi Power 1-6 (0-3) ja toisessa pelissä itse Huki 9-3 (2-3). Tarkemmat tiedot peleistä löytyvät otteluraporteista.

FC YPA/Sievi - LPK 6-6 (1-1)

LPK otti yhden pisteen mukaansa Sievin vierailultaan. LPK nousi toisessa erässä 3-1 tilanteesta 3-3 tilanteeseen, mutta YPA karkasi parin mustan minuutin aikana 6-3 johtoon. LPK pelasi pelin viimeiset minuutit ilman maalivahtia ja tuli vielä 12 sekuntia ennen pelin loppua 6-6 tasoihin.

LPK - KaFu PERUTTU!

KaFu ei saa tarpeeksi pelaajia kasaan Jyväskylän matkalle eli LPK vs. KaFu peli on peruttu. Syyksi miesten vähyyteen KaFu ilmoitti vatsatautiepidemian. Toivottavasti tämä tieto saavuttaa kaikki sadat paikalle aikoneet fanit ajoissa.

KaFu ennakko

Kauden viimeiseen kotiotteluun saapuu KaFu Kajaanista. Lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. Viime lauantaina LPK teki teki temput ja viimeisteli lukuisia maaleja samassa ottelussa. Sunnuntaina alkukauden vahvemmin pelannut KaFu yllätti häviämällä HP-Teamille rujoin lukemin. Aikaisemmin samana päivänä KaFu oli ottanut selkäänsä VFC:ltä lähes yhtä rumasti ja päivän maalieroksi muodostui 6-35. Onko KaFun selkäranka lopullisesti vetelä, vai kaikki sittenkin vain taktikointia ja valmistautumista kuningas LPK:n kohtaamiseen?

Jälleen kerran arvoitus on heitetty ilmoille. Oletko SINÄ valmis ottamaan totuudesta selvän ja saapumaan Huhtaharjulle lauantaina klo 16:00?

LPK:lla voitokas viikonloppu

Lohikosken yhteispistesaldo koheni viikonloppuna kymmenellä pisteellä. Ykkösjoukkue masensi pohjoislohkon heittopussi HP-teamia 12-0 lukemin ja kakkosjoukkue voitti turnauspäivän kolmesta ottelusta kaksi. Kauden avaustaistelossa kakkonen tasasi pisteet kovakuntoisen Pamauksen kanssa. Osa raporteista sivuilla jo nyt ja loputkin tulevat viikon alkupuolella.

HP Team ennakko

Jos LPK:n kausi on alkanut takkuisesti, ei lauantaisella vieraalla mene ainakaan paremmin. Hullu Pullo Team Vaasasta on hävinnyt tähän mennessä kaikki ottelunsa ja maaliero on 44 pojoa pakkasella. HP-Team on viimeistellyt ainoastaan 16 maalia samalla kun omissa on soinut 60 kertaa. Vähemmän maaleja on tehnyt ainoastaan jyväskyläläinen LPK. Viime viikon tasapeli jätti kerhon todella vihaiseksi. Voitettavissa ollut peli meinasi luiskahtaa tappion puolelle, mutta lopun kiri toi sentään tasapelin. Vaivainen yksi piste ei riittänyt nälkäisille jyväskyläläisille ja pukukopissa oltiin vihaisia. Asennetta, halua ja tahtoa ei tule tänään puuttumaan. Ennusmerkit, tilastot ja tähtikartan asento ennustavat siis maalinteko-ongelmista kärsineen kotijoukkueen maalihanojen aukeamista ja murskavoittoa. Kerhon runsaslukuinen ja asiantunteva fanikatsomo tietää varmasti kuinka herkkä laji futsal on, etenkin huipulla. Siksi päivän lopputulosta on turha arvailla, se on koettava itse.

22 jäädytettiin Kakelle

Ennen LPK - OuJK peliä pidetyssä seremoniassa seuran ainoa kunniajäsen, Kauko Sairanen, palkittiin 22 vuoden uurastuksesta LPK:n pelipaidalla. Samalla pelipadan selkämystä koristanut numero 22 jäädytettiin. Lohikosken Pallokerho kiittää ja onnittelee Kakea!

LPK - OuJK 6-6 (3-2)

Sunnuntaipeli oli yllätyksiä täynnä. Ensin LPK yllätti aloittamalla vahvasti. Sitten tuomarit yllättivät pari kertaa. Kerhon kuumeneminen ei ollut yllätys. Oululaiset pääsivät yllättämään liian monta kertaa kerhon puolustuksen. Tuhatpäinen yleisö yllättyi yhteensä kahdestatoista tehdystä maalista.

Ailahtelevan esityksen jälkeen pisteet jaettiin Huhtaharjun hornankattilassa tasalukemin 6-6. Pelin jälkeen tunnelmat kopissa olivat alakuloiset. Tiukat tilastot ja johtopäätökset Möttösen raportoimana alkuviikosta.

LPK - VFC 3-4 (2-3)

LPK puhti ei riittänyt viikonlopun toisessa kotipelissä, vaan vierailija Vaasasta vei pisteet mukanaan. Pisteitäkin LPK:lle olisi ollut tarjolla, sillä paremmalla vastahyökkäysten eliminoinnilla moni vastustajan maaleista olisi ehkä voitu estää. Ensi viikon sunnuntaina LPK vieraaksi saapuu OuJK oulusta.

LPK - LA-VE 4-3 (3-1)

LPK otti kauden avausvoiton LA-VE:sta numeroin 4-3 (3-1). Edellisen viikonlopun pohjanoteeraus oli unohdettu ja jo muutaman minuutin pelin jälkeen LPK johti 2-0. Toisella puoliajalla LPK meni 4-2 johtoon, mutta LA-VE nousi vielä 4-3 tilanteeseen. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty ja kolme pistettä jäi LPK:lle. Maalinteossa kotijoukkueelta onnistuivat Möttönen, Nieminen ja Törmälä (2).

LPK - YPA/Sievi 2-5 (1-3)

Kauden avausottelussa LPK oli vanhempana osallistujana herrasmiesporukka, ja antoi nuorelle, hyvin liikkuneelle vierasjoukkueelle kotiinviemisiksi paidan ja vyön lisäksi kolme pistettä. Tarkemmat selitykset pelistä ensiviikon alkupuolella.

LPK - FS CAMU 4-2 (2-0) sekä 1-3

LPK:n ja FS CAMU:n välisen harjoitusottelun ensimmäiset kaksi erää vei LPK luvuin 4-2. Tämän lisäksi pelattiin ylimääräinen kolmas erä, jossa FS CAMU oli numeroin 1-3 parempi. LPK pelasi koko pelin kolmella kentällä viimeisiä minuutteja lukuunottamatta. Kauden ensimmäisiin treeneihin verrattuna voidaan sanoa, että edistystä on tapahtunut, mutta parannettavaa toki on vielä paljon.

LPK - FS CAMU

LPK ja FS CAMU kohtaavat harjoituspelissä Huhtaharjulla torstaina klo. 18.00. LPK marssittaa kentälle liudan uusia pelaajia, mutta vanhoja jyriäkin edellisiltä vuosilta nähdään. Kyseessä on myös ensimmäinen peli uudelle valmennusjohdolle. LPK:n peli on vielä kaukana valmiista ja harjoituspeli toimii myös hyvänä mittarina, kun kauden alkuun on vielä reilut kaksi viikkoa.

Futsal I - 2005-2006

LPK pelaa futsal I-divisioonaa kaudella 2005-2006 pohjoislohkossa, jossa ovat mukana alla olevat joukkueet.

  • Hullu Pullo Team (HP Team), Vaasa
  • Jalkapalloseura FC YPA (FC YPA), Ylivieska
  • Kajaani Futsal (KaFu), Kajaani
  • Lohikosken Pallokerho (LPK), Jyväskylä
  • Oulun Jalkapalloklubi (OuJK), Oulu
  • Vasa Futsal Club (Vasa FC), Vaasa
  • Lappajärvi-Veteli (LA-VE), Lappajärvi-Veteli