Loharit saunoi!

LPK:n futsal-pelurit saunoivat futsal-hien kehosta pois ja jalkapallo pelurit kohottivat yhteishenkeä saunan lauteilla sekä allekirjoittivat pelaajasopimuksia!

LPK palkitsi parhaana futsalpelaajana Sami-Pekka Eskonniemen, onnea Samille!

LPK:n kausi päättyi kunniakkaaseen kakkostilaan.

Aamun pelissä JoSePan pojat olivat vikkelämpiä ja 10 sekunnin pelin jälkeen johtivat 1-0 ja halusivat enemmän voittaa tämän pelin. LPK:n kiri toisella puoliajalla ei ihan riittänyt ja JoSePa kuittasi 3 pistettä joista onnittelut heille, pirteä nuori tulokas futsalin II-divariin :)

JoSePa - LPK 7-6 (5-1)

Valmentajan kommentit:
Olimme ensimmäiset 20 minuutta perässä kotijoukkuetta liikkeessä, syöttöjen tarkkuudessa ja viimeistelyssä. Toisen puoliajan pelasimme hieman rohkeammin, mitä kautta saimme luotua painetta ja pääsimme peliin mukaan. Harmiksemme toisen puoliajan loppukiri ei riittänyt, vaan JoSePa oli tänään parempi joukkue.

Certina tähdet:
3 tähteä: Olli
2 tähteä: Eetu
1 tähti: Markus

Iltapäivän pelissä Ri-Pa:a vastaan Loharitkin olivat jo hereillä vaikka päästivät kotijoukkueen johtoon 1-0 mutta senjälkeen otetta piti LPK. Taisi Ri-Pa:n pelaajilla olla jo saunominen mielessä.
Ensimmäisen puoliajan puolessavälissä tapahtui ikävä loukkantuminen kun Loharipelaajan olkapää meni sijoiltaan ja vaati sairaalareissua.

Valmentajan kommentit:
Flipperi on peli, jossa pelaaja yrittää palloa ohjailemalla kohti vastustajan monttua kerätä pisteitä Kisakaaren (tai Lehtisaaren tai Jyrin hallin) kokoiselta pelialustalta. Tavoitteena on hallita pallon kimpoilut ahtaassa tilassa keräten samalla pisteitä. Flipperissa pärjäävät yleensä sellaiset pelaajat, jotka pelaavat paljon muitakin pienpelejä ja ymmärtävät joukkuepelaamisen merkityksen. Flipperi onkin varsin mukavaa ja leppoisaa ajanvietettä etenkin vapautuneissa kohtaamisissa, kuten tänään nähtiin.

Certina tähdet:
3 tähteä: Eetu
2 tähteä: Jose
1 tähti: Olli

Ri-Pa - LPK 2-8 (1-5)

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Loharit siirtyy kesäpalloon!

LPK aloittaa jalkapallokautensa Ti 11.3.2014 Vehkalammella!
klo 19.00 aloituspalaveri Vehkalammen kontissa.
klo 19.30 lenkki
klo 20 - 21 kenttä Vehkalampi 1B.
Harjoitukset:
Tiistaisin paikalla Vehkalammella klo 19.30 varustus ulkoliikuntavarustus, kenttä Vehka 1B klo 20-21 jalkapalloharjoitteet.

Torstaisin paikalla Vehkalammella klo 20.30 varustus ulkoliikuntavarustus, kenttä Vehka 2A klo 21-22 jalkapalloharjoitteet, yhteisvuoro KaDyn kanssa 30-45 min käytetään pelaamiseen.
Lisää pelaajia mahtuu rinkiin eikun näytille jos kysyttävää soita 050 336 3850 tai s-postaile: jalkapallo.lpk@gmail.com niin vastailen kysymyksiin.
Joukkueenjohtaja Kake

Kauden viimeiset rutistukset!

Lauantaina 8.3.2014 Loharit suuntaa bussin nokan kohti Joutsaa jossa se kohtaa nuoret vipeltäjät sekä fanaattinen kotiyleisön. Su 10.11.2013 kohdattiin JoSePa Monnarilla ajassa 20.17 Loharit johti jo 3-0 mutta sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue, ajassa 29.52 tilanne oli joutsalaisille jo 3-4 ja ja siihen maali lisää niin päädytiin tasapeliin 4-4.
Su 5.1.2014 piiri cupin finaalissa ennätysyleisön edessä uusinta Monnarilla
1. puoliaika Lohareille 4-0 eikä nyt tapahtunut notkahdusta loppusummerin jälkeen 10-2. Joutsan liikuntahalli on Lohareille uusi tuttavuus katsotaan kuinka peli siellä sujuu.

JoSePa - LPK La 8.3.2014 klo 11.00 Joutsan liikuntahalli.

Joutsasta matka suuntautuu Ristiinaan jossa jossa Ri-Pa kohdataan tämän futsalkauden viimeisessä II-div ottelussa pienessä Kisakaaressa. Ensimmäisessä kohtaamisessa Vaajakosken liikuntahallissa LPK oli parempi 8-1 (5-0).

Ri-Pa - LPK La 8.3.2014 klo 17.00 Ristiina Kisakaari.

Lohareilla on vielä pienen pieni mahdollisuus nousta II-div kärkipaikalle jos taivaansiniset karahtaa JIPO:n karikoon mikä on hyvin epätodennäköistä.
Melkein voisi jo onnitella Riveriä.
Niin ja sitten vielä Lohareiden pitäisi hoitaa tämä kiertue puhtaasti ;) missä siinäkin on urakkaa.

Idänkiertue 2 toi 4 pistettä ja pitkän kotimatkan!

Unelma täydestä pistepotista murskaantui n. 3 tunnin mahtavan taistelun jälkeen kahdeksan (8) sekuntia ennen viimeistä summeria! Pienet on markinaalit.

JIPPO peli piti hoitaa säästellen jalkoja päivän toiseen peliin, piti pelata mahdollisimman paljon 5 vs 4 peliä mutta eipä JIPPO siihen antanut paljon mahdollisuutta, onneksi peli oli kuitenkin hidastempoinen ja Loharit hoitivat vajaamiehisen (1+6) JIPO:n rutiinilla. Lohareille ottelun alku oli taas kankea, kesti 10 min ennenkuin päästiin peliin mukaan.

JIPPO - LPK 3-8 (3-4)

Valmentajan kommentit:
Jippo-LPK:
Molempia Itä-Suomen vierasreissujamme yhdistää se tekijä, että ensimmäisten ottelujen (Yllätys-peli ja Jippo-peli) ensimmäisen puoliajan aikana emme olleet tarpeeksi keskittyneitä ja valmiita otteluun, vaan huolimattomuus näkyi tekemisessä. Tiivistetyllä rosterilla pelanneella Jipolla on taitavia, rauhoittavia pelaajia. Mitä pidemmälle ottelu kuitenkin eteni, niin sitä paremmin pidettyä puolustuksen keskustan tiiviinä ja sitä kautta myös Jipon taitavat yksilöt kuriin.

Certina tähdet:
3 tähteä: Huge
2 tähteä: Aki
1 tähti: Aleksi

Tunti kaksikymmentä minuuttia myöhemmin Areenalla tömisteli Riverball ja LPK. Ottelu alkoi totutusti vauhdilla 1.10 pelattu ja 1-1, 7.03 pelattu ja 2-2, ajassa 13.01 ensimmäisen puoliajan maalit tehty tilanne 3-4. Ottelu oli hyvätasoinen kärkikamppailu vaikka Holle puuttuikin. Loharit pääsivät kolme kertaa kahden maalin karkumatkalle, olisi tarvittu vielä kolmas maali niin olisi ollut helpompi hengittää, Riveri kelasi aina itsensä maalin päähän. Lohareiden jalat toimivat yllättävän hyvin vaikka oli jo päivän toinen ottelu. Ottelun karmea ratkaisu tapahtui kun kellossa oli aikaa ensin 39.03 River kavensi ottelun 5-6 ja ajassa 39.52 6-6, River pelasi näissä maaleissa lentävällä maalivahdilla. Mitään Riveriltä pois viemättä molemmissa maaleissa Loharipelurit olivat ratkaisuksissaan epäonnisia ja Riverpelurit onnekkaita, niin se vain menee.
Tasapeli tuntui karmealta tappiolta vaikka alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti mentiinkin Riveristä voitto kotona ja vieraissa tasuri mutta kaikki ei käy kuin elokuvissa!! Ei uskois että Joensuusta on 600 km Jyväskylään ;)
Riverillä jäljellä 2 peliä: Feeniks ja JIPPO, LPK:lla JoSePa ja Ri-Pa. Riverillä 16 peliä ja 41 pistettä ja Lohareilla 16 peliä ja 39 pistettä.
Näillänäkymin River vie II-divarin voiton ja matkaa karsintoihin mutta eipä mennä vielä asioiden edelle, molemmilla kaksi peliä pelaamatta ja pallo on pyöreä!

Riverball - LPK 6-6 (3-4)

Valmentajan kommentit:
SC Riverball-LPK:
Ottelu tarjosi tasokkaan II-divariottelun, jota olisi toivonut olevan seuraamassa enemmänkin katsojia. Futsalhan on parasta paikan päällä. SC Riverball on sarjan kovatempoisin joukkue. Osoitimme kuitenkin tänään tasapelin myötä olevamme yhtä hyvä joukkue. Päästimme ottelussa 6 maalia, mutta silti tuntuu, että puolustimme ottelun 39 minuuttia paremmin kuin kertaakaan tämän kauden sarjaotteluissa. Ehkä sekin kuvasta SC Riverballin tulivoimaa. Viimeisen 15 sekunnin aikana tapahtuvien kumuloituvien erheiden seurauksena ottelu sai dramaattisen lopun. Emme olleet tarpeeksi keskittyneitä pitämään kiinni sovituista asioista. Mielestäni tuomarikaksikko onnistui päivän molemmissa otteluissa erittäin hyvin ja he pärjäisivät hyvin ylemmälläkin sarjatasolla. Tasapelin myötä Riverillä on kahden pisteen etumatka ja selkeä etulyöntiasema ennen kahta jäljellä olevaa ottelua. Tavoitteenamme on 6 pisteen saaminen jäljellä olevista otteluista ja katsotaan sen jälkeen mihin sarjasijoitukseen se riittää. Toivottavasti ensi syksynä nähdään I-divarissa uutena joukkueena tämän lohkon joukkue, eikä tampereen piirin joukkuetta.

Certina tähdet:
3 tähteä: Eskis
2 tähteä: Eetu
1 tähti: Olli

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Idänkiertue 2.

LPK matkaa maaliskuun aluksi Joensuuhun jossa se kohtaa ensin JIPO:n jonka voitti kotonaan 8-3 (4-1) ja sitten 3 tunnin päästä vastaan asettuu Riverball jonka voitti niukasti kotonaan 4-3 (3-2).
Joensuu areenassa on tunnelma katossa ainakin River - LPK kärkikamppailussa ehkäpä jo "esiottelussa" JIPPOa vastaan. Fanaattinen taivaansinisten kotikatsomao pitää siitä huolen!

JIPPO - LPK La 1.3.2014 klo 14.00 Joensuu areena

Riverball - LPK La 1.3.2014 klo 17.00 Joensuu areena.

LPK vei kärkikamppailun!

River saapui Monnarille ujostelematta ja hyvällä jalalla 53s 0-1, 1.20 1-1 ja 1.30 2-1. Sitten palattiin normaaliin pelaamiseen. Peli menee tähän ns nitroluokkaan niin tasaisena ja hyvätasoisena se jatkui, Tuomarit eivät oikein tykänneet kotijoukkueesta ja jakoivat "palkintoja" tasaiseen tahtiin.
Tauolle mentiin LPK:n johtaessa 3-2. Toisella puoliajalla kumpikin teki maalin.
Ajassa 36.09 Riverillä oli vielä mahdollisuun tasoittaa peli 10m vapaapotkulla mutta se epäonnistui.

LPK - Riverball 4 - 3 (3 - 2)

Valmentajan kommentit:
Ensimmäiseen 90 sekuntiin nähtiin 3 maalia puolustusten virheistä. Se ei ainakaan kuvasta sitä, että pelaajat olisivat olleet heti alusta mukana ottelun edellyttämällä tasolla. Riverball pelasi hyvällä liikkeellä ja joukkueesta löytyy useita kovapotkuisia pelaajia sekä Riverin maalivahti ohjaa puolustamista aktiivisesti. Ensimmäisen 10 minuutin jälkeen pääsimme otteluun paremmin sisään ja saimme luotua hyviä maalintekopaikkoja, mutta oli niitä paikkoja Riverballillakin, etenkin ottelun viimeisellä 10 minuuttisella. Tänään onnistuimme voittamaan heidät, mutta Joensuun reissumme tulee olemaan erittäin haasteellinen, sillä tänään tasoero joukkeiden välillä oli marginaalinen ja Jipollakin on varmasti sananen sanottavana.

Certina tähdet:
3 tähteä: Eskis
2 tähteä: Tico
1 tähti: Markus

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Sarjaykkönen Monnarille!

Futsalin II-div dominoiva Riverball Joensuusta saapuu Monnarille testaamaan LPK:n vireen ensimmäisen tappion jälkeen.
Viime kaudella 10.11. Joensuun areenassa Riverball riepotteli Lohareita 10-5 (4-3) tehokkaimpana riehui Sammy Pylkki kuudella (6) maalillaan Häntä säesti Olli Muttonen neljällä (4) syötöllään! 24.11. Palokan koulukeskuksessa saatiin Sammy Pylkki melkein pidettyä aisoissa ainoastaa kaksi(2) maalia, Olli Muttonen ei päässyt syöttöjen makuun mutta teki kaksi (2) maalia. Ottelu päättyi Lohareille 6-5 (2-4).
Tällä kaudella Riveball 12 peliä; 11 voittoa, 1 tasuri ja 0 tappiota pisteitä 34.
LPK 13 peliä; 10 voittoa, 2 tasuria ja 1 tappio pisteitä 32.
Tiedossa taas tiukkaa vääntöä Monnarilla, Loharit melkein pakkovoiton edessä, tappiolla ero kasvaa turhan isoksi. Voitolla ollaan tass mukana taistelussa.

LPK - Riverball La 22.2.2014 klo 11.00 Monnari.

Ei syttynyt Loharit liekkeihin!

Loharit aloittivat ensimmäisen kymmenminuuttisen menemällä 2-0 johtoon, sen jälkeen tolpat ja ylärima kolisivat ainakin 5 kertaa mutta ei mennyt sisään. Feeniks puolusti maaliaan todella uhrautuvasti eikä Loharit päässeet maalintekopaikoille. Toisen puoliajan kymmenminuuttisen täyttyessä Feeniks pääsi tekemään tasoituksen, peli oli vielä Lohareiden hanskassa mutta tuska alkoi lisääntymään. Ehkä ensimmäisen puoliajan kymmenminuuttisen maalit saivat aikaan tunnetilan että peli on hoidossa.
LPK ei saanut missään vaiheessa kunnon latausta eikä liikettä peliin, ehkäpä keskiviikon hyvin mennyt peli vaikutti tunnetilaan väärällä tavalla.
Tästä ei ole muuta kuin suunta ylöspäin ja paluu voittojen tielle.
Onnittelut Feeniksille uhrautuvasta puolustuspelaamisesta sekä hyvästä viimeistelystä.

LPK - Feeniks 3 - 4 (2 - 0)

Valmentajan kommentit:
Feeniks puolusti tiiviisti ja iski terävästi aina paikan tullen kuten voittavan joukkueen tuleekin tehdä. Saimme luotua kyllä riittävästi maalipaikkoja, mutta tänään eivät ajatukset ja taivaankappaleet olleet puolellamme. Feeniks pelasi taktisesti erittäin järkevän ottelun ja oli tänään meitä yhdellä maalilla parempi. Pulinat pois ja ajatukset seuraaviin koitoksiin.

Certina tähdet:
3 tähteä: Eetu
2 tähteä: Jami
1 tähti: Iiro

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Jatkaako Feeniks putkeaan LPK:n kustannuksella!

LPK pelasi keskiviikkokona liiga KaDy:a vastaan häviten jatkoajalla; Feeniks pelasi torstaina murskaten KaDy III.
Joulukuussa pelattu ensimmäinen klassikko päättyi tasaisen väännön jälkeen LPK:n voittoon 4-3 (2-2). Molemmat joukkueet tuntevat pitkän yhteisen historian ansiosta hyvin, siispä on odotettavissa lauantai aamupäivän lopuksi tiukka, tasainen, tunteita nostattava ja korkeatasoinen ottelu.

LPK - Feeniks; La 15.2.2014 klo 11.15 Palokan liikuntahalli.

LPK taipui jatkoajalla liiga KaDy:lle!

Valmentajan kommentit:
Ottelu oli itselleni erityislaatuinen, sillä olinhan valmentanut KaDy:n pelaajista kaikkia kahta lukuun ottamatta. Olen ylpeä pelaajistamme. Olemme menneet 3-4 kuukaudessa paljon eteenpäin. Pääsimme haastamaan maajoukkueessakin esiintyneitä pelaajia, joten siinä mielessä ottelu oli meille hyvä tasonmittaus sekä joukkueena, että yksilöinä. Emme keskittyneet pelkästään puolustamiseen, vaan pystyimme haastamaan Dynamon ja luomaan vaarallisia maalintekotilanteita. Kuten odotettua, ottelusta muodostui paljon kovatempoisempi ja kovatasoisempi kuin kauden aikaisemmista otteluistamme. KaDy:llä oli muutaman juoksuvoimaisen pelaajan poissaolo, mikä puolestaan helpotti tässä suhteessa urakkaamme. Liigajoukkuetta vastaan kurinalaisen puolustuspelaamisen merkitys korostuu entisestään, sillä merkkausvirheistä tai pienestä herpaantumisesta liiga-joukkue luo armotta vaarallisen maalintekotilanteen. Pääsääntöisesti puolustuspelimme toimi mallikkaasti. Saimme pidettyä keskustan tiiviinä, mikä on ensiarvoisen tärkeää. Dynamon kulmapotkut ja screenien kiertämiset tuntuivat tosin välillä vaikealta. Screenit vaan pitää pystyä kiertämään ja vedot blokkaamaan! Ottelu palveli meitä erinomaisesti. Pelimme paranee koko ajan lähestyttäessä II-divarin ratkaisupelejä. Säästyimme loukkaantumisilta ja toivottavasti Kimble ja Yacub toipuvat myös pian pelikuntoon play-offien lähestyessä. Niin ja hauskana yksityiskohtana se, että emme vieläkään ole 2x20min jälkeen hävinneet yhtään ottelua tällä kaudella, kun II-divarissa ei jatko-otteluita tunneta ;)

Tilastot

Lue myös:
http://www.kadyfutsal.net/uutiset.html?827

LPK haastaa piirinmestaruusfinaalissa liiga KaDy:n!

LPK eteni piirinmestaruusfinaaliin voittamalla Huiman 14-0, KaDy III:n 7-4 ja piiricupin finaalissa JoSePa:n 10-2.
Ottelun tekee mielenkiintoiseksi kun Lohareiden riveissä pelaa useita entisiä KaDy:laisia.
Valmentaja Tero Kelhälä pelasi futsal ykköstä LPK:ssa vuosina 2003/2004 - 2007/2008 toimien kahtena viime kautena myös valmentaja, kun Kauko Sairanen lopettti valmennustehtävät.
Maalivahti Aake Partio oli viime kaudella liiga KaDyn pelaajaringissä.
Sami Eskonniemi ja Visa Eräjärvi ovat aikoinaan olleet liiga KaDyn pelaajaringissä.
Olli Koittola ja Ville Santala ovat pelanneet KaDy III ringissä.
Myös toisinpäin on pelaajavaihtoa tapahtunut: Kimmo Tolvanen sekä Juho Mäkiniemi ovat LPK:sta siirtyneet liiga KaDyn leipiin.
Ottelu palvelee Lohareita todella hyvin ajatellen II-div sarjapelejä, LPK:lla vastassa sarjaykkönen Riverball kotona ja vieraissa, sekä kotona Feeniks, vieraissa JIPPO ja JoSePa sekä Ri-Pa.
LPK:lla II-divarissa 12 peliä, 10 voittoa, 2 tasapeliä, 0 tappiota.
Tälläkertaa haaste on todella kova, kauanko Loharit kestävät liigavauhdissa tule katsomaan.

Liiga KaDy - LPK; Ke 12.2.2014 klo 19.45 Monnari (Pääsyliput 7/4€)

Lue myös: http://www.kadyfutsal.net/uutiset.html?826

Lohareilla helppo peli Joensuulaisia vastaan!

Loharit tyylitteli peruspelillä JIPO:n kumoon, ottelu ei noussut missän vaiheessa tasoltaan kovin korkeatasoiseksi, johtuen varmaan aamupelistä sekä vieraiden pitkästä ajomatkasta. Peruskauraa!!

LPK - JIPPO 8 - 3 (4 - 1)

Valmentajan kommentit:
Pelasimme kohtuullisen hyvällä liikkeellä jota kautta saimme ottelun pallonhallinnan. Jippo haki todella terävästi vastahyökkäyspaikkoja, joista rokottivatkin pariin otteeseen. Toisella puoliajalla Jippo prässäsi varsin ylhäältä, mikä sitten aukaisi meille ylivoimahyökkäyksiä. Saimme luotua hyvin paikkoja, mutta viimeistely olisi voinut olla kliinisempääkin.

Certina tähdet:
3 tähteä: Jose
2 tähteä: Eetu
1 tähti: Aleksi

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Uusi tuttavuus vastaan Monnarilla!

Lohareiden vastustajaksi sunnuntain aamupäivän lopuksi saapuu JIPPO Joensuusta.
JIPPO on Lohareille ennen kokematon vastustaja. Joensuulaiset ovat päässeet oivaan kevätvireeseen kaataen Ri-Pan 9-4 ja Riemun 11-1 siis oikea hurmos menossa. Lohareiden pitää karistaa unihiekka silmistään jo hyvissä ajoin sekä saada jalat ja yläkerta myös hereille, jalkojen pitäisi totella myös yläkerran käskyjä. Luvassa tiukka taistoa sarjapisteistä. JIPPO sijalla 6; 12 peliä ja 15 pistettä. LPK sijalla 2; 11 peliä ja 29 pistettä.

LPK - JIPPO Su 9.2.2014 klo 11.15 Monnari

LPK kaatoi toistamiseen Riemun kakkosjoukkueen!

LPK hallitsi peliä alusta-alkaen johtaen ajassa 5.23 jo 3-0. Voittajasta ei olut epäselvyytä missään vaiheessa.

LPK - Riemu II 6-1 (3-1)

Valmentajan kommentit:
Riemu pelasi hyvällä liikkeellä ja he prässäsivät ylempää kuin moni muu joukkue meitä vastaan. Pelasimme kuitenkin prässin alla varsin hyvin, jota kautta saimme luotua maalipaikkoja. Ottelun alussa olimme vähän huolimattomia, mutta etenkin toisella puoliajalla puolustuspelaamisemme oli aktiivista ja se toimikin ajoittain varsin mallikkaasti, mikä näkyi myös pallonhallinnan kasvamisena. Olen tyytyväinen myös nöyrään pallonmenetyksen jälkeiseen kahden suunnan liikkeeseen, minkä johdosta vastustajalle ei ottelussa kovin montaa ylivoimahyökkäystä siunaantunut. Etenkin Huusko pelasi hyvän ja tasapainoisen ottelun niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin. Tämän lisäksi ns. BET-kentällisen pelaajien välinen kommunikointi oli tänään etenkin toisella puoliajalla parempaa kuin aikaisemmin, mikä luonnollisesti helpottaa koko ketjun ehjää suorittamista.

Certina tähdet:
3 tähteä: Huge
2 tähteä: Tico
1 tähti: Aki

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Loharit jatkaa kotimaisemissa!

Lauantaina Monnarilla vastaan asettuu Riemu II. Riemu majailee sijalla 6, otteluita pelattu 13 ja pisteitä samanverran. Loharit sensijaan sijalla 3, otteluita pelattu 10 ja pisteitä kasassa 26. Lokakuussa Vaajakoskella pelatun tiukan taistelun jälkeen Loharit olivat parempia 7-5 (5-2). Odotettavissa liiga Riemun esiottelussa tiukkaa taistoa tälläkin kertaa!

LPK - Riemu II; La 1.2.1014 klo 12.00 Monnari

Lohareille täyspotti idänkiertueelta!

Ylämyllyä vastaan jatkettiin siitä mihin marraskuussa jäätiin, vaikka Lohareiden aamu-ja bussikankeat jalat eivät täydellä teholla toimineetkaan ja vaikka sali oli pieni mutta kapea ja lattia kovahko ja nahkea ja pelitempo leppoisa niin pisteet lähtivät matkaan.

Yllätys - LPK 1 - 5 (0 - 3)

Valmentajan kommentit:
Ylämyllyn kivenkova ja vain 16 metriä leveä kenttä vaati totuttelua, sillä kentän kapeus muuttaa hieman pelin luonnetta. Tällä kentällä keskialueen tukkiminen on helpompaa, jossa vastaavasti pienpeliomaisuudet korostuvat. Mielestäni onnistuimme hyvin keskialueelta tulevien vetojen peittämisessä ja saimme ohjattua vastustajan maalipaikat laitoihin. Matkapelien haasteena on aina jalkojen herättely otteluun ensi minuuteista lähtien. Ottelun tempo pysyikin varsin maltillisena. Saimme luotua paljon maalintekotilanteita, mutta Yllätyksen maalivahti torjui ja peitti todella hyvin suorat laukaukset. Lähes kaikki tekemämme maalimme tulivatkin, joko maskin takaa ammuttuna tai poikittaissyötön jälkeen.

Certina tähdet:
3 tähteä: Olli
2 tähteä: Eskis
1 tähti: Iiro

PoPSia vastaan saatiin jalat jo toimimaan, kiitos edellisen hidastempoisen ottelun jotta jaksettiin vastata PoPSin rynnäkköön. Näytti siltä että PoPS oli päättänyt ratkaista pelin jo ensimmäisen 10 min aikana mutta Lohareiden rutiini ja jalat riittivät pitämään PoPSin aisoissa 15 minuutissa LPK johti jopa onnekkaasti 3-0. Toisella puoliajalla alkoi tapahtua alle minuutissa kavennus 2 maaliin kuitti heti perään taas ero 3 maalia tätä jatkettiin kunnes summerin soidessa ero oli taas 3 maalia. Loharit sai mahdollisuuden lisätä maalitiliä kahdella 10m:llä mutta ne eivät tuottaneet tulosta.

PoPS - LPK 6 - 9 (0 - 3)

Valmentajan kommentit:
Polvijärvellä on hyvät puitteet futsalin pelaamiseen. Harvalla futsal-kentällä Suomessa on selkeästi erottuvat, virallisen paksuiset 8 cm rajaviivat! Tällä perustavanlaatuisella asialla ei kovin moni futsal-liigajoukkuekaan voi ylpeillä. Vaikka kenttä täyttääkin niin valaistuksen, kokonsa, (ja kenties katsomokapasiteetinkin?) puolesta vaikka futsal-maaotteluun kelpaavat puitteet, niin perfektionisti löytää aina olosuhteista jotain parantamisen varaa. Maalit voisivat olla syvemmät, (mikä helpottaisi tuomareiden työtä) ja turva-alue kentän rajaviivojen ja seinän välissä voisi olla suurempi. Tosin riittävän kokoisesta turva-alueesta ei kovin moni muukaan sali voi ylpeillä. Mutta yhtä kaikkea, tautologisesti ilmaistuna, Polvijärvellä on hyvät puitteet futsalin pelaamiselle.

Vieraspeliturneen jälkimmäiseen otteluun valmistauduimme vallitsevien ravitsemussuositusten näkökulmasta ehkä huonoimmalla mahdollisella tavalla syömällä otteluiden välissä rasvaisella hampurilaisella, suolaisilla ja rasvassa keitetyillä ranskalaisilla ja sokerijuomalla varustetun aterian. Onneksi muutamat fiksut poikkesivat vallitsevasta linjasta valitsemalla terveellisemmän menun. Tästä huolimatta (tai tästä johtuen) jälkimmäiseen otteluun saimme luotua paremman latauksen kuin päivän aikaisempaan otteluun, vaikka ensimmäisen pelin kolhut painoivatkin monen pelaajan jaloissa. Jyväskylässä pelatussa ottelussa olimme PoPS:ia liikkeessä jäljessä, mutta nyt pysyimme hyvin ottelun vauhdissa mukana. Avausmaalimme saimme hieman onnekkaasti, mutta sen jälkeen saimme rotaation kautta luotua hyvin painetta vastustajalle. Pelasimme joukkueena hyvin, pl. pelaaminen 4 vs 5, jota meidän pitää harjoitella lisää ensi viikolla. PoPS:n, hyvin myös torjunut, lentävä maalivahti piti meidät varpaisillaan etenkin toisella puoliajalla. PoPS:lla on pari erittäin hyvää pelaajaa, jotka voisivat taidollisesti pelata futsalia ylemmälläkin sarjatasolla.

Certina tähdet:
3 tähteä: Olli
2 tähteä: Jose
1 tähti: Eskis

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

LPK:n idänkiertue alkaa!

Ensimmäiseksi LPK:ta isännöi Ylämyllyn Yllätys jota Loharit riepotteli marraskuun alussa Vaajakosken liikuntahallissa 11-4 (6-1), tiedossa on kuitenkin tukalia hetkiä uudessa tuttavuudessa Jyrin hallissa.
Toiseksi vastustajaksi asettuu Polvijärvellä PoPS joka aiheutti Lohareiden penkintaustahenkilöille sydämmentykytyksiä. PoPS johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 3-2 ja kun oli pelattu 26.15 min johtomunerot olivat jo 6-2. Reikäpaidalla pelaten päästiin 5-6 kunnes PoPS kasvatti johtoaan 5-7. 35s ennen summeria A-P tasoitti 7-7. Penkin takana tämä tuntui melkein voitolta. Vapaa-aikatalolla nähdään varmaan elämyksiä täynnä oleva ottelu.

Yllätys - LPK; La 25.1.2014 klo 13.00 Jyrin halli, Ylämylly

PoPS-78 - LPK; La 25.1.2014 klo 18.00 Vapaa-aikatalo, Polvijärvi

Loharit voitti vajaamiehisen KaDyn!

Kolmetolppaa oli saanut raavittua kokoon vain 7 pelaajaa ja oli altavastaaja koko pelin ajan joskin toisella puoliajalla LPK:n suurin peli into oli laantunut.

KaDy III- LPK 1 - 16 (0 - 9)

Valmentajan kommentit:
Pelasimme laajalla 13 kenttäpelaajan ringillä ja pyrimme juoksemaan Dynamolta jalat alta. Pyrimme prässäämään ylhäältä ja pitämään ottelun temmon korkealla, mikä onnistuikin ensimmäisen puoliajan verran. Toisella puoliajalla tempo ja huolellisuus hieman herpaantuivat, mutta kokonaisuuteen pitää olla tyytyväinen, sillä onnistumisia tuli laajalla rintamalla (kaikki pelaajamme saivat tehomerkintöjä).

Certina tähdet:
3 tähteä: Aleksi
2 tähteä: Ari
1 tähti: Markus

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Loharit kohtaa taas kolmentolpan KaDyn!

KaDy on kohdattu tällä kaudella jo kahdesti; II-div pelissä Lohrit oli parempi 7 - 3 ja piiri cupissa 7 - 4. Joukkueet tuntevat toisensa läpikotaisin. Suurin mielenkiinnon aihe on ketä liiga-rosterista on mukana. Tasaista vääntöähän se taas tulee olemaan, kumpi paremmalla jalalla ja huolellisemmin joukkueena pelaa on vahvemmilla. Mielenkiintoa lisää joko alokkaat A-P ja Ronnie ovat rosterissa.

LPK:n seuraava futsal II-div peli:

Hukka-Pallo - LPK Pe 10.1.2014 klo 19.30 Varkaus liikuntatalo on peruttu; Hukka-Pallo on suljettu sarjasta peliä ei pelata!!!

LPK vei cup-kannun!

Valmentajan kommentit!
Näen Joutsan futsalissa paljon potentiaalia. Joukkue on nuori, nälkäinen ja mikä tärkeintä, niin sillä on kannattajien vankkumaton tuki takanaan. Tuloksellisesti tämä oli hyvä ottelu meiltä. Etenkin A-P ja Aake pelasivat loistavan pelin. Pelissä sovellettiin paljon harjoiteltuja asioita käytäntöön, mutta silti myös kehittämiskohteita löytyy vielä. Vähäisestä harjoitusmäärästä johtuen palasten loksahtaminen paikoilleen ja toimintatavan juurruttaminen selkäytimeen tapahtuu pikkuhiljaa portaittain, mutta samalla parannamme peli peliltä, mistä olen joukkueeseen erittäin tyytyväinen. Piiricupin voitto tarjoaa pojille porkkanana oivan tilaisuuden päästä haastamaan Dynamo ja samalla Suomen huippupelaajat. Altavastaajan asemassa pelaaminen palveleekin hyvin loppukautta, jolloin kohtaamme sarjan kärkikaksikon.

LPK dominoi cup finaalia ennätysyleisön edessä.

Joutsasta oli saapunut linja-autollinen (n.50+) JoSePan kannattajaa jotka jaksoivat kannustaa joukkuettaan koko ottelun ajan tappioasemasta huolimatta, Joutsalaisille tästä iso käsi!
Lohareita kannattamaan ja/tai vain futsalia katsomaan tulleita oli saman verran kannustus oli hieman hillitympää kuin joutsalaisilla. Kiitos, saimme voimia teidän kannatuksesta!
Itse ottelussa Loharit pelasivat hyvin organisoitua joukkuepeliä pieniä lipsahduksia lukuunottatta silloinkin Aake maalissa piti joukkuetta pystyssä ja otti muutaman hienon kopin.
JoSePan peli perustui aika pitkälti muutamaan taitavaan ja vikkelään yksilöön jotka olivat Lohareiden riesana ja saivat muutaman maalipaikankin aikaan.
Toisen puoliajan loppupuolella turvallisesaa johdossa ollessaan Loharit harjoittelivat muutaman vaihdon reikäpaidalla pelaamista, kevään peleissä sitä todennäköisesti tullaan tarvitsemaan. Samalla JoSePa sai harjoitusta pelaamisesta 4:llä 5:ttä vastaan siitäkin on varmaan hytyä kevään aikana.
LPK - JoSePa 10 -2 (4 - 0)

Tilastot

Tulossa tiukka cup finaali!

Marraskuussa JoSePa kohdattiin II-divarin pelissä Monnarilla, Loharit johtivat ajassa 20.12 jo 3-0 ja näytti että peli on ratkennut mutta niinkuin futsalpeleissä useinkin mikään ei ole varmaa ennen päätössummeria.
Joutsalaiset nuoret miehet meinasivat kirmata Loharit nurin, kotijoukkueen musta hetki kesti 3 min 18 sek toisen puoliajan ensimmäisellä 8 minuutilla ja peli oli 3-3. Loharit siirtyivät ajassa 9.52 johtoon, Joutsalaiset tasoittivat kuitenkin pelin rankkarilla ajasa 17.28.
Tiedossa on hyvätasoinen ja hyvähenkinen futsal iloittelu!
Joutsassa on JoSePan menestyksen myötä puhjennut futsal innostus, kotipelissä katsojia toistasataa joista osa tulossa myös Monnarille.

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Lumifutis 2014 ilmoittautuminen käynnissä!

http://lohikoskenpallokerho.fi/lf/lumifutis-2014-ilmoittautuminen/

Kiihkeä

Piirin futsal-cupin finaali

LPK vs JoSePa

Su 5.1.2014 klo 18.00 Monnarilla

Voittaja etenee pelaamaan
Keski-Suomen piirin miesten Futsal mestaruudesta
Liiga KaDyä vastaan.

Pääsymaksu 3€
Alle 10 v ilmaiseksi

Tervetuloa!

Mukavaa Joulunaikaa!

Kaikille futsalin-, jalkapallon- ja Lohareinen ystäville!

Ja todellinen vääntöhän siitä tuli!

Feeniks oli varautunut Lohareiden kaatoon täydellä listalla kovatasoisia pelureita, Loharit sensijaan sai kaavittua kasaan 3+7 pelaajaa elikkä siis parhaalla rosterilla taistoon mukaan. Ensimmäiset 6 minuuttia mentiin päästä päähän tehden vuorotahtiin maaleja sen jälkeen vähän rauhoituttiin itse pelaamiseen ja maalinteko jäi 2-2. Lohareiden rivit myös kaventuivat kun Olli sai etureiden kolhusta puujalan eikä pystynyt enää pelaamaan.
Toisella puoliajalla Feeniks (kuin myös ensimmäisellä) painoi herhiläisenä hyökkäyksiä Lohareinen päätyyn, viimeistely ei kuitenkaan ollut kohdallaan. Loharit pelasivat vähentyneellä miehistöllä järkevästi ja tekivät maalit paikoista.
Feeniks - LPK 3 - 4 (2 - 2)

Valmentajan kommentit:
Tänään olimme joulumenojen vuoksi liikkeellä ennätysvajaalla kokoonpanolla. Ensimmäisellä puoliajalla yritimme prässätä ylhäältä, mutta se ei mennyt niinkuin Strömsossä, sillä tänään Feeniks oli liikkeellä meitä paremmalla jalalla. Ollin loukkaantuminen ensimmäisen puoliajan puolivälissä hankaloitti peluuttamista entisestään, minkä johdosta osa etenkin Jose keräsi tänään poikkeuksellisen hurjat peliminuutit. Puoliajalla vaihdoimme vähän pakotettunakin defensiivisempään taktiikkaan. Ottelu oli erittäin tasainen, eikä pistejakokaan olisi ollut kauhea vääryys tästä ottelusta. Kauden aikana vähemmällä vastuulla olleet pelaajat täyttivätkin roolinsa hyvin. Feeniksin pelatessa lentävällä maalivahdilla ottelun lopussa Aake nappasi todellisen gamesaverin vain 20 sekuntia ennen ottelun loppua. Voiton ansiosta pysymme edelleen iskuetäisyydellä sarjakärkeen nähden.

Certina tähdet:
3 tähteä: Aake
2 tähteä: Jose
1 tähti: Markus

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Vuoden viimeinen vääntö!

Vuoden viimeisessä pelissä vastaan asettuu Lohareiden siipien suojissa kakkosjoukkueena aloittanut pelaajisto joka nykysin tunnetaan Fs Feeniksenä.
Tässäkin pelissä on riittävästi tunnearvoa. Feeniks on kautensa aloittanut alavireisesti mutta todennäköisesti se saa joukkueensa lujaan iskuun tähän peliin.
Feeniks - LPK
To 19.12.2013 klo 18.45 Palokan koulukeskus.

LPK jatkoon piirin futsal-cupissa!

LPK esitti huonointa peliään joulukuussa, tahmeutta oli joka osa-alueella mutta rutiinitaso riitti kuitenkin voittoon kolmentolpan KaDystä.
Tammikuussa pelataan piirin futsal cupin finaali vastaan asettuu voittaja otteluparista JoSePa - Feeniks.
KaDy III - LPK 4 - 7 (2 - 2)
Tilastot

Pikauusinta!

Lohareilla on huiliviikonloppu futsalin II-divarista mutta pelit jatkuu piirin futsal cupin 2.kierroksen ottelulla jossa vastaan asettuu kolmentolpan KaDy.
KaDy astelee Monnarin parketille äsytettynä ja on valmis haastamaan Loharit todenteolla.

KaDy III - LPK piirin futsal-cup 2. kierros.
Su 15.12.2013 klo 12.00 Monnari

LPK:n hyvä vire jatkuu!

LPK kaatoi hyvällä pelillään 3:lla liigapelaajalla + viidellä liigaharjoitusringissä olevalla pelaajalla vahvistetun kolmentolpan KaDy:n.
LPK ei arastellut vahvistettua vastustajaansa vaan otti pelin haltuunsa heti ensimmäisellä puoliajalla, toisella puoliajalla Loharein pelin hallinta jatkui ja maaleja tuli 15 min aikana LPK:n tekemänä 5.
Tunnelmallista peliä odotettiin turhaan ottelu oli todella siisti.
LPK - KaDy III 7 - 3 (2 - 1)

Valmentajan kommentit:
KaDy III sai paperille kovimman rosterinsa tähän mennessä tällä kaudella. Pelasimme ennakkoluulottomasti hyvällä liikkeellä ja haastoimme kahdella tasapainoisella kentällisellä heidän kaikki kolme kentällistä pallonhallintapelissä. KaDyn ns. liigakentällinen olikin hieman yllättäen eniten miinuksia kerännyt kentällinen. Pelimme on mennyt paljon eteenpäin viimeisen kahden viikon aikana. Tänäänkin saimme pallonhallinnan kautta luotua tukun maalipaikkoja ja puolustussuuntaankin pelaamme nykyään paljon kurinalaisemmin kuin vielä alkukaudesta. Siitä huolimatta puolustussuuntaan meni tuli muutamia ikäviä unohduksia/menetyksiä, joista meitä rokotettiin armotta. Yksi vastustajan maali olisi ollut estettävissä pelkästään kentällisen välisellä paremmalla kommunikaatiolla. Siinäpä selkeä parannuskohde seuraaviin koitoksiin.

Certina tähdet:
3 tähteä: Huge
2 tähteä: Olli
1 tähti: Ville

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Lumifutis SM 2014 tulee jälleen!!!

Lumifutiksen SM turnaus 2014 pelataan jälleen ensi talvena. Pelipäivä on lauantaina 8.2.2014 ja pelipaikkana tuttuun tapaan Hippoksen stadion. Turnauksen ilmoittautumiset ja lisätiedot turnauksesta päivitetään sivuille pikapuolin.

Mahdolliset tiedustelut turnaukseen liittyen osoitteeseen: lumifutis.lpk@gmail.com

Tykkää myös:)
https://www.facebook.com/LumifutisSM?fref=ts

Sunnuntaina kiihkeä paikalliskamppailu

Sunnuntaina asettuu Palokan koulukeskusksen pyhätössä vastaan rakas vihollinen kolmentolpan KaDy, ottelu tasanvarmaan sytyttää molemmat joukkueet kiihkeään paikalliskamppailuun. Lohareille luvassa hikinen keskipäivän työrupeama jossa tunteet vievät molempia joukkueita!

LPK - Kady III
Su 8.12.2013 klo 11.30 Palokan koulukeskus

Viikonlopun 2. näytös

Puhtaalla pelillä ollut sarjaykkönen Ri-Pa sytytti Loharit pelaamaan kauden parasta peliään.
Yhtään Lohareiden esitystä ei himmennä vaikka Ri-Pa oli pelannut voittoisan ottelun ennen LPK peliä.
Lohareiden kolme kenttää pelasivat "lähes" kurinalaista peliä.
Viikonlopun saldona 6 pistettä ja maalisuhde 17-6.
LPK - Ri-Pa 8 - 1 (5 - 0)

Valmentajan kommentit:
Kauden tähän mennessä paras pelimme ei olisi voinut osua parempaan saumaan. Voitolla säilytimme hyvät asemat sarjan kärkikahinoissa. Pelasimme hyvää transitio-peliä, millä saimme eliminoitua vastustajan ennakkoon vaarallisiksi tiedetyn suunnanmuutospelin. Vastustajan jaloissa varmasti painoi vielä tasainen aamupäivän ottelu, mikä toisaalta myös helpotti meitä. Meillä on edelleen vähän ongelmia pelin jäädyttämisen osalta, mutta niin kauan kun bensaa riittää, niin se on toisarvoinen ongelma. Maanantain treeneissä palautellaan ja pidetään hauskaa, mutta sen jälkeen ajatukset on jo suunnattava vaikeaan paikallisotteluun.

Certinatähdet:
3 tähteä: Huge
2 tähteä: A-P
1 tähti: Eskis

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Viikonlopun 1.näytös

Hukka-Pallon jalat taisivat jäädä Varkaus - Jyväskylä matkalle,
1. puoliaika oli niin Lohareiden näytöstä, joskin peli kulki ehkä parhaiten tällä kaudella ja onnistumisia tuli kuuden maalin verran.
2. puoliajalla taisivat vastaavasti Lohareiden jalat jäädä pukukoppiin ja vastaavasti Hukka-Pallo sai jalat käyntiin päästen välillä kolmen maalin päähän, Loharit kuitenkin ryhdistäytyivät ja hoitivat pisteet kotiin.
LPK - Hukka-Pallo 9 - 5 (6 - 0)

Valmentajan kommentit:
Ensimmäisellä puoliajalla prässäsimme ylhäältä onnistuneesti, mikä tuotti vastustajalle ongelmia. Ensimmäisellä puoliajalla pelasimme puolustussuuntaan kurinalaisemmin kuin kertaakaan vielä tällä kaudella. Se on hyvä merkki, sillä puolustaminen lähtee asenteesta. Toiselle puoliajalle vastustaja tuli paremmalla liikkeellä nostaen samalla karvausta. Meidän pelaajien liike ei ollut enää riittävällä tasolla prässin alla pelaamiseen. Mielestäni Hukka-Pallo voitti tänään ansaitusti toisen puoliajan ja me ansaitusti koko ottelun.

Certinatähdet:
3 tähteä: Huge
2 tähteä: A-P
1 tähti: Markus

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Tulossa kaksoispeli viikonloppu!

Lauantaina.

Palokan areenalle astelee tuttu joukkue Varkaudesta Hukka-Pallo joka hoiteli viime kaudella joulukuussa Varkaudessa liikuntatalolla Loharit 7-5 (3-2) kirkkainpana timanttina Dimitri tehoilla 4+1.
Helmikuussa Huhtaharjulla taasen Loharit hoitivat homman 12-8 (4-2) Dimitri pystyttiin osittain pitämään aisoissa tehot 2+1.
Tulossa siis mielenkintoinen lauantain aamupäivän puhde!

LPK - Hukka-Pallo (Varkaus)
La 30.11.2013 klo 11.15 Palokan koulukeskus

Sunnuntaina

Vaajakosken liikuntahallin matolle astelee tappiotta oleva sarjaykkönen Ri-Pa Ristiinasta. Viime kaudella marraskuussa Ristiinan Kisakaaressa Ri-Pa vei ottelun 10-7 (7-5) kun taasen tammikuussa Palokan koulukeskuksessa LPK voitti 7-4 (3-2).
Sunnuntain iltapäivälle tulossa tosi mielenkiintoinen kamppailu johon Ri-Pa lähtee ennakkosuosikkina mutta on Lohareillakin jotakin sanottavaa.

LPK - Ri-Pa (Ristiina)
Su 1.12.2013 klo 15.15 Vaajakosken liikuntahalli

LPK valitsi ja palkitsi!

LPK kokousti pelin jälkeen saunan merkeissä ja valitsi johtokunnan kaudelle 2014, puheenjohtajana jatkaa Jari-Pekka Kanninen.
Tilaisuudessa julkistettiin myös viime kauden parhaita pelaajia:

  • Futsalissa 2012/2013
 - Paras pelaaja A-P Kesonen
  • Jalkapallossa
 - Tunnollisin harjoittelija: Jermu Vehanen 
 - Paras pelaaja: Simo Kinniä
 - Tehopelaaja: Patrick Ahonen 
 - Managerin malja: Jari Lehtinen; ansiokkaasta torjumistyöstä!

LPK jatkaa futsal piiri cup:ssa!

Lauantaina asettui futsal piiri cupissa vastaan nuorekas joukkue Äänekoskelta.
Alun tunnustelevan pelin jälekeen ei ollut voittajasta epäselvyyttä Loharit tekivät 8 minuutin pelin jälkeen ensimmäisen maalinsa ja sitten niitä tuli tasaiseen tahtiin.
LPK - Huima 14 - 0 (7 - 0)
Seuravaksi cup areenalle LPK:n vastustajaksi asettuu kolmentolpan KaDy,
2. kierroksen ottelu pelataan Su 15.12.2013 klo 12.00 alkaen Monnarilla.

Tilastot

Loharit huilailee ja hioo kuvioitaan!

Loharit joutuvat tyytymään katsomo-osastoon kun muut Jyväskyläläiset II-divarilaiset matkailevat itä-suomessa sekä Mikkelissä.
Lohareilla on kahdenviikon tauko II-div peleistä.
Ensiviikonloppuna päästään kuitenkin nautiskelemaan futsalin peluusta piirin futsal-cupissa, vastaan asettuu jälleen uusi tuttavuus Äänekosken Huima; vain voitolla jatkoon.
LPK - Huima
La 23.11.2013 klo 16.00 Vaajakosken liikuntahalli.

Kone lähtee hyvin käyntiin mutta tehoja ei saa irti!

LPK aloitti tapansa mukaan tehokkaasti, 10 minuuttia ja 2-0 johto.
Ajassa 20.12 min jo 3-0 johto, sitten kone alkoi yskähdellä ja Joutsan pojat aloittivat pelaamisen. Aikaa kulunut 27.51 3-3! 29.39 min kohdalla uusi sääntö puri; A-P oli yksin läpi ja Jarkko Kosunen repi A-P:n nurin; suora punainen ja 5 vs 3:lla johtoon. Ajassa 37.28 kylmää niskaan Joutsan pojat rankkarilla tasoihin. Lohareille tarjottiin vielä 39.31 ajassa voiton avaimet, JoSePalle 6 virhe ja 10m, Satavarma Markus veti oikealle alas mutta Niko Rantanen venytti jalkansa eteen ei maalia.
LPK - JoSePa 4 - 4 (2 - 0)

Valmentajan kommentit:

Ensimmäisellä jaksolla saimme rauhassa rakentaa hyökkäyksiä, mikä johtikin ansaittuun johtoasemaan. Toisella jaksolla joutsalaiset prässäsivät rohkeammin, minkä johdosta menetimme palloja, joista vastustaja pääsi rokottamaan ja mukaan otteluun. Prässin alla pelaamiseen pitää kiinnittää entistä enemmän huomiota samoin kuin suunnanmuutospelaamiseen.

Loharitähdet:
3 tähteä: Huge
2 tähteä: A-P
1 tähti: Tico

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Isäinpäivänä vastaan asettuu taas uusi tuttavuus JoSePa.

LPK kohtaa seuraavana II-divarin pelissään Joutsan Seudun Pallon, joukkue on viime vuonna voittanut piirin III-divarin ja muinakin vuosina roikkunut siellä kärkipäässä.
LPK - JoSePa
Su 10.11.2013 klo 10.00 Monnari.

PoPS näytti Lohareille ettei pyhäinpäivän pelillä pärjää.

LPK meni reilussa 5 minuutissa jo 2-0 johtoon mutta sen jälkeen alkoi verkko heilua omassa päässä. Loharit virheili PoPS:n jo 6-2 johtoon, aikalisän jälkeen LPK:n reikäpaitapeli alkoi tuottamaan tulosta. Loharit paukutti 12 minuutissa 5 maalia päästäen yhden.
LPK - PoPS-78 7 - 7 (2 - 3)

Valmentajan kommentit:

PoPS:in hyvä liike ja asenteellinen, nöyrä suunnanmuutospelaamisen taso olivat luokkaa meitä edellä, minkä johdosta meitä vietiin kuin litran mittaa 4 vs 4 -pelissä. Onneksi 5 vs 4 -pelimme toimi ja nousimme tasoihin. Neljän maalin takaa nousu antaa uskoa myös tuleville otteluille.

Loharitähdet:
3 tähteä: Eetu
2 tähteä: Visa
1 tähti: A-P

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Yllätys ei päässyt yllättämään.

LPK:n rutiini oli myrkkyä, Loharit hoitivat pyhäipäivän tehoilla Yllätyksen:
LPK - Yllätys 11 - 4 (6 - 1)

Valmentajan Kommentit:
Olimme askeleen tai kaksi etenkin ensimmäisellä puoliajalla edellä. Tähän saattoi hyvinkin vaikuttaa pitkän vierasmatkan rasitukset. Olimme ottelussa kuljettajan paikalla ja ottelu pysyi koko ajan hanskassa. Toisella puoliajalla ottelu muuttui tasaisemmaksi monistakin tekijöistä johtuen.

Loharitähdet:
3 tähteä: Jami
2 tähteä: Huge
1 tähti: Visa

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Sunnuntaina tutumpi PoPS-78.

Sunnuntaina vastaan asettuu tutumpi PoPS-78 Polvijärveltä. Viime kaudella ensimmäisessä kohtaamisessa Polvijärvellä PoPS hoiti homman kotiin 8-7 (1-2).
Toisessa kohtaamisessa Huhtaharjulla oli avoimien maalien päivä Loharit pitivät kuitenkin maalin tiukemmin kiinni ja voittivat 18-8 (9-4).
LPK - PoPS-78
Su 3.11.2013 klo 12.00 Monnari

Uusi tuttavuus Yllätys.

Loharit kohtaa seuraavassa pelissäään uuden tuttavuuden futsal II-divisioonassa kun Ylämyllyn Yllätys tulee vastaan.
LPK - Yllätys
La 2.11.2013 klo 13.30 Vaajakosken liikuntahalli.

Loharit avausvoittoon!

LPK voitti ensimmäistä kauttaan futsalin II-divisioonassa pelaavan Riemu II:n. Riemu tuli peliin taisteluilmeellä ja oli jatkuvasti LPK:n puolustuksen riesana ja teki puolustuksen virheistä maalit. Loharit hoitivat kuitenkin pelin rutiinilla johtaen tauolla 3:lla maalilla. Riemu kavensi reikäpaidalla sekä LPK:n omalla maalilla jo eron yhteen maaliin mutta Loharit kesti ja teki vielä yhden maalin.
Riemu II - LPK 5 - 7 (2 - 5

Valmentajan kommentit:

Olen iloinen kolmesta pisteestä ja onnistumisista hyökkäyspäässä. Puolustuspelaamisen ideologian sisäistäminen vaatii vielä paljon työstämistä. Meillä oli myös välillä vaikeuksia prässinpurun kanssa Riemun nostaessa prässiä, mutta paremmalla liikkeen ajoituksella se saadaan kyllä jatkossa korjattua. Saimme 1-0 –johtomaalin jo ottelun alussa, emmekä johtoasemaa missään vaiheessa menettäneet. Ns. kuljettajanpaikalla pelaaminen on tietysti aina helpompaa. Sinänsä fyysinen, mutta siisti ottelu ratkesi meidän parempaan maalivahtipeliin ja viimeistelytaitoon.

Loharitähdet:
3 tähteä: Jami
2 tähteä: Markus
1 tähti: Eetu

Tilastot

Futsalkauden sarjataulukko täältä

Tästä se kausi alkaa!

Loharit kohtaa heti avauksessa kovakuntoisen Riemu kakkosen.
Vaikka LPK kaatoikin Riemun harjoitusottelussa kohtalaisen suurin mumeroin niin revanssista on odotettavissa tasainen vääntö.
Riemu II - LPK La 26.10.2013 klo 20.15 Monnari.

LPK kaatoi hyvätasoisessa ja kiihkeässä ottelussa Riemu II:n!

LPK - Riemu II 6 - 1 (2 - 0)
Tilastot

LPK valitsi kapteeniston

Iiro Leinonen valittiin äänivyöryllä kapteeniksi!
Iiro valitsi varakapteenikseen Ari Puumalan. Onnea molemmille!

LPK kyni Feeniks linnun!

Harjoitusottelu LPK vs Feeniks 4 - 2 (2 - 1).
Tilastot

Harjoitusottelut jatkuu....

Harjoitusottelu LPK vs Feeniks.
La 19.10.2013 klo 14.20 Palokan koulukeskus

Harjoitusottelu LPK vs Riemu II
Su 20.10.2013 klo 14.15 Vaajakosken liikuntahalli

LPK kaatoi BET:in

Harjoitusottelu LPK vs BET jalkapallo 6 - 4 (1 - 1)
Tilastot

LPK aloittaa harjoitusotteluiden sarjan.

LPK vs BET jalkapallo.

La 5.10.2013 klo 14.30 Monnarilla

LPK futsal aloittaa treenit........

Tero Kelhälä LPK futsalin peräsimeen!

Lue lisää