KaDy ratkaisi 57 sekunnissa

Kampuksen Dynamo säilytti piirin parhaan futsaljoukkueen tittelin. Ottelu LPK:ta vastaan ei tuottanut ykkösnipullaan otteluun lähteneelle KaDylle ongelmia. Isännät paukuttivat ensimmäiseen minuuttiin kolme maalia, eikä LPK voinut kuin nauttia kyydistä matkustajan paikalta. Puoliaikatilanne 8-0.

Toisella jaksolla KaDy peluutti kakkos- ja kolmoskenttiään ja ottelu tasottui huomattavasti. Liigatason viimeistely tuotti lopulta tulostaululle lukemat 12-0. Tasoerosta huolimatta LPK:n peli-ilme säilyi hyvänä läpi ottelun, ja siitä onkin hyvä ammentaa, kun seuraavassa sarjapelissä runnotaan Feeniksin bussin kyljestä läpi 1. maaliskuuta.

KaDy - LPK 12-0 (8-0).

Seuraava ottelu FS Feeniks - LPK, 1.3. klo 10.45, Monnari.

LPK havittelee PM-pokaalia KaDy:lta

Keski-Suomen piirin parhaan futsaljoukkueen tittelistä kamppaillaan tänään 18.2., kun Monnarin parketilla kohtaavat hallitseva mestari KaDy ja LPK.

KaDy selvitti tiensä finaaliin kukistamalla futsal -liigan ensimmäisessä kohtaamisessaan Liikunnan Riemun. LPK:n taival kohti pokaalia kulki piiricupin kautta, jossa loharit kaatoivat finaalissa JoSePan.

Viime vuonna samat joukkueet kohtasivat finaalissa, jonka KaDy vei jännittävien vaiheiden jälkeen jatkoajalla. Tarvitaanko tänä vuonna jatkoaikaa? Tule ja ota selvää!

PM-finaali Jyväskylän monitoimitalolla 18.2. klo 19.30 alkaen. Liput 5/3€.

Katso myös http://www.kadyfutsal.net/uutiset.html?956

Savonreissulta neljä pistettä plakkarissa!

Tilastot

Sarjatilanne

Lohareiden matka käy taas Savoon!

Sarjakierros 1 osoitti hyvin Lohareille että futsalpeli kestää 40 min, tuli taas karvas kokemus. Pelikello osoitti 30.53 min LPK johti 3 - 0. Mitä sitten, Joutsan pojat mättivät vajaaseen 10 min 6 maalia ja se oli siinä.
Tiedossa on siis taas vauhdikas ja hyvätasoinen ottelu.

JoSePa - LPK Su 18.1.2015 klo 12.30 Joutsa liikuntahalli

Pelihousujen vaihdon jälkeen LPK kohtaa nousijajoukkueen SaPa:n jota LPK riepotti 1:llä sarjakierroksella 13 - 1 (5 - 0. SaPa oli matkassa varsin nuorekkaalla joukkueella ja on kehittynyt kauden aikana tosi paljon mutta kuinka paljon se nähdään.

SaPa - LPK Su 18.1.2015 klo 18.00 Pieksamäki Urheilutalo

Cupkannu tarttui Lohareiden matkaan

Ottelu muodostui ennalta-arvioidun tasaiseksi väännöksi ensimmäisellä puoliajalla.
Ensimmäistä puoliaikaa säväyttivät O-P Toikkosen näyttävät harhautukset, komiat vasurimaalit sekä vielä näyttävämmät tuuletuset. Joutsalaist olivat kuitenkin maalinverran tehokaampia.

Toinen puoliaika alkoi joutsalaisten painostuksella ja he siirtyivätkin kahteen otteeseen kahden maalin johtoon, jonka Loharit kuitenkin kuittasivat pikaisesti. Kun hommasta ei meinannut tulla mitään, niin kapteeni A-P tuli ja näytti kuinka homma hoidetaan ja tekaisi kavennuksen, syötti tasoituksen, ja teki vielä 2 min ennen summeria voittomaalinkin.

Tilastot

Itä-Suomi valloitettu!

Loharit aloittivat harmailla paidoilla harmaissa merkeissä Riveriä vastaan, ensimmäinen 10 min oli kohtalaisen hyvää futsalia Lohareilta, mutta sitten ote katosi ja vuoro annettiin Riveriläisille, jotka hyvällä vastahyökkäyspelillä tekaisivat 2 maalia.
Loharit hoitivat kuitenkin 2. puoliajan alun ja lopun maaleilla pisteet Keski-Suomeen.

Riverball II - LPK 2 - 4 (2 - 2)

Keltamusta pyörremyrsky kävi vapaa-aikatalolla!

Edellisestä nahkeasta pelistä ja pienistä viilauksista kentällisiin Loharit pääsivät mahtavaan lentoon.
1. puoliaika oli Lohareiden täydellistä näytöstä, palloa toimitettiin PoPSin maaliin tasaisi välein mukana nyös muutama "urheiluruutumaali". Peli näytti jopa "liian helpolta" PoPSin tasoista joukkuetta vastaan.
Toiselle puoliajalle maalinälkä oli kadonnut ja PoPS pääsi paremmin peliin mukaan. Loharit pystyivät kuitenkin kontroloimaan peliä eikä sillä ollut vaikeuksia hoitaa pisteitä kotimatkalle.

PoPS-78 - LPK 2 - 7 (0 - 7)

Tilastot

Sarjatilanne

Piiri cupissa viimekauden uusinta!

JoSePa voitti Feeniksin taistelussa pääsystä piiri cupin finaaliin.

Feeniks - JoSePa 5 - 8

Viime kauden finaali toistuu, viime kaudella finaali pelattiin Monnarilla ja LPK voitti.
Tämänkauden finaali pelataan Joutsassa fanaattisen kotiyleisön edessä, ottelu on pelattava 15.1.2015 mennessä. Sitä odotellessa.

Joulunajan matkailua!

Kakkosen sarjaohjelma vie Loharit tulevana lauantaina idänkiertueelle.
Ensin kohdataan Riverball II joka on ilmeisesti pohjimmiltaan viimekauden Yllätys.
Jos niin on niin marraskuun alussa kohdattiin Lohareiden kotiluolassa ja se hoiti ottelun 11-4 (6-1), Tammikuussa Joensuussa oli tarkempaa mutta sekin hoitui 1-5 (0-3) se mitä vastassa on näkyy lauantaina.

Riverball II - LPK La 20.12.2014 klo 13.00 Joensuu Areena.

Heti perään Polvijärvelle jossa kohdataan kova kiistakumppani PoPS-78 jonka kanssa ottelut ovat aina olleet tasaisia ja reiluja. Marraskuussa kotona LPK ja PoPS tasasivat pisteet 7-7 (2-3) Tammikuussa Polvijärvellä PoPS nöyrtyi 6-9 (0-3)
Tasaista hyvätasoista ja reilua futsalia parhaimmillaan.

PoPS-78 - LPK La 20.12.2014 klo 17.30 Polvijärven vapaa-aikatalo

Sarjatilanne

Finaaliin!!!

Vaikka pikkujoulut olivat nipistäneet joukkueen kokoa vain 8 kenttäpelaajaan niin se haitannut.
LPK aloitti kovalla ryminällä kun 9.26 min oli kellossa LPK johti jo 4-0 siis täystyrmäys. Riemu kuitenkin taisteli riemukkaasti hyökäykset aaltoilivat maalilta toiselle Riemun sihti oli kateissa, puoliaika 0-4
Toiselle puoliajalle Riemu tuli aikeenaan hoitaa ottelu, LPK oli kuitenkin eri mieltä. 26 min kohdalla Riemu sai lohtua kun rikkoi kuparisensa mutta 3 kuittia tuli pikavauhtia. Riemun rikkeet tulivat täyteen ja 32 min kohdalla tuli ensimmäinen 10 m jonka A-P toimitti verkon perille. O-P Toikkonen pääsi myös kokeilemaan 10 m ei tulosta. Myös Riemu pääsi kokeilemaan ei tulosta.
LPK pelasi kauden parhaan pelinsä viime sunnuntaista jäi senverran hampaankoloon tasurista.
Pidetään taas 3 viikkoa piirin taukoa ja sitten susirajalle.

Piiri cup Riemu II - LPK 2 - 8 (0 - 4)

Tilastot

Pikauusinta!

LPK ja Riemu II kohtaavat toisensa toista kertaa viikon sisään, nyt taistellaan
Keski-Suomen Piirin cupin 2. kierroksen ottelussa. Voittaja piiri cupin finaaliin.
Vastustaja tulee ottelusta Feeniks - JoSePa.
Viime kaudella LPK vei piiri cupin voitettuaan JoSePa:n finaalissa Monnarilla ennätysyleisön edessä!

Riemu II - LPK La 29.11.2014 klo 18.00 Monnari

Tasaista, tasaista!

Viikonlopun ensimmäinen taisto oli tasainen, vauhdikas ja hyvätasoinen futsal peli. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa Loharit käyttivät ensimmäisellä puoliajalla ne paremmin hyödyksi ja johti 2-0.
Toisella puoliajalla JKV tuli hyökyaallon tavoin päälle ja kavensi 25 min kohdalla 2-1, Ajassa 31.49 entinen Lohari Juho Mäkiniemi onnistui sokkona tolpastakimmonneen pallon vasemmalla takajalallaan ohjaamaan maaliin.

LPK - JKV 2-2 (2-0)

Viikonlopun toisessa ottelussa sama tahti ja vauhti jatkui ottelu ei kuitenkaan noussut tasoltaan edellisen ottelun tasolle.
Loharit vei peliä johtaen ensin 1-0, Riemu tasoitti 1-1, Loharit 2-1 johtoon, Riemu tasoitti 2-2, Riemu 2-3 johtoon, Loharit tasoitti 3-3 reikäpaidalla ajassa 36.15.
Loharit yrittivät vielä 3 pistettä reikäpaidalla, joka toi tilanteita molempiin päihin muttei maaleja.

LPK - Riemu II 3-3 (1-1)

Tilastot

Sarjatilanne

Piirin tauko ohitse!

Loharit palaa kehiin n. kolmenviikon treenitauon jälkeen.
Vastaan asettuu toinen uusi tuttavuus JKV. Nousijajoukkue on aloittanut pirteästi kaatamalla Riverball 2:sen 11-4 ja ryöstäen sarjan yhdeltä ennakkosuosikilta pisteen pelaten Joutsassa 3-3 tasurin.
JKV:ssä pelaa yksi entinen LPK peluri Juho Mäkiniemi jolla kokemusta myös liigapeleistä, myöskin kuopatun ykkösdivarin Skädämin pelaajia näkyy kentällä.
Lohareille tulee mielnkiintoinen ja työntäyteinen aamupäivä.

LPK - JKV La 22.11.2014 klo 10.45 Palokan koulukeskus.

Sunnuntaina taasen vastaanasettuu niinikään hyvään vireeseen päässyt Riemu 2 joka on saalistanut neljästä pelistä 3 voittoa sekä yhden tasurin.
Viikonloppuna siis koetellaan uudistuneen LPK:n pelihuumoria :)

LPK - Riemu 2 Su 23.11.2014 klo 11.45 Palokan koulukeskus.

Nousijajoukkueesta ei vastusta!

Loharit riepottelivat SaPan nurin isomumeroisesti, viime kaudella Itä-Suomen piirin kolmosen voittanut SaPa jäi kyydistä jo alkumetreillä. 11 pelaajalla matkassa olleen SaPan pelaajistoon kuului mm. pari tulevaisuden lupausta syntyneet vuonna 2000.
Lohareilla oli eilinen kova peli alla niin fyysisesti, kuin henksestikin, ehkä kuitenkin enemmän henkisesti (10 min ennen pelin loppua 3-0 johto vaihtui 4-6 tappioon). Pelin tempo ei missään vaiheessa noussut mihinkään fääreihin. SaPa yritti vielä 10-1 tilanteessa kellon näyttäessä 33.50 reikäpaidalla kaventaa mutta Paveli ja maalivahti Antti rankaisivat.
Lohareiden pelaajista kymmenen pääsi nauttimaan pisteistä.
Pelit jatkuu vasta La 22.11 ja Su 23.11 Palokan koulukeskussa.

LPK - SaPa 13 - 1 (5 - 0)

Tilastot

Sarjatilanne

JoSePa vei avausottelun!

Loharit sai karvaasti kokea että futsalpelissä pitää pelata 40 min, 30 min ei vaan riitä pisteisiin.
Ottelu oli Lohareiden hanskassa kohtalaisen hyvin 31 minuuttia johtaen jo 3-0. Molemmat joukkueet puolustivat todella hyvin. Ajassa 31.06 Janne Kosusen 3-1 maali sytytti joutsalaiset pelaamaan hurmiossa ja kun Lohareiden pelihuumori alkoi karata ruvettiin tekemään helppoja virheitä, ja painajainenhan siitä sitten tulikin.
Uudistuneen LPK kahdessa kentässä oli neljä uutta ja neljä viimevuoden pelaajaa. Tarvitaan vielä muutama treeni ja peli niin eiköhän se ala kulkea.
Huomenna uutta matoa koukkuun!!

Tilastot

Lohikosken Pallokerho ylpeänä esittelee!

Futsaljoukkue 2014/2015

Joukkueenjohto:
Kauko Sairanen; joukkueenjohtaja
Ari Puumala; päävalmentaja
Jose Ikonen; pelaajavalmentaja
Olli-Pekka Toikkonen; pelaajavalmentaja
Iiro Leinonen; pelaajavalmentaja

Pelaajat:
30 Antti Kronqvist Mv
32 Ronnie Nygren Mv
89 Aake Partio Mv

4 Ville Yliluoma; uusi
5 Aki Pohjola
6 Jose Ikonen; Kapteenisto **
11 Stefan Petrescu; uusi
13 Juuso Koppelomäki; uusi
14 Antti-Pekka Kesonen; Kapteenisto **
15 Olli-Pekka Toikkonen; uusi
16 Olli Koittola
17 Hannu Pernu: uusi
18 Jussi Saarinen; uusi
20 Jermu Vehanen
25 Iiro Leinonen; Kapteeni ***
28 Sami-Pekka Eskonniemi
31 Paavo Suokas; uusi
34 Samu Ikonen; uusi
88 Tommi Huvila; uusi

Kapteenisto valittu!

Loharit palaveerasivat ruokailun merkeissä puiden tulevan kauden joukkuetta ja joukkueen tavoitteita valiten myös kapteeniston:
Kapteeni *** Iiro Leinonen
Varakapteenit ** Jose Ikonen ja A-P Kesonen.
Tavoitteena on parantaa vähintäänkin viime kauden tavoitetta!

Tästä se alkaa!

Tasan viikon päästä lauantaina viime kauden kakkonen (LPK) ja kolmonen (JoSePa) valloittavat Monnarin parketin.
Viime kaudella Marraskuussa Monnarilla LPK hukkasi puoliajan 2-0 johtonsa 4-4 tasuriin.
Tammikuussa myös Monnarilla futsal piiricupin finaalissa puoliajalla LPK johti 4-0 ja lopputulos selkeä 10-2 voitto.
Maaliskuussa Joutsan hornankattilassa JoSePa johti puoliajalla jo 5-1 mutta Loharit kiristivät tahtiaan muttei ihan riittänyt voittoon vaan pisteet jäivät Joutsaan 7-6 lukemin.
Harjoitusturnauksessa la 11.10.2014 loppuottelussa LPK oli parempi 6-3 (3-1).
Tasaista vääntöä on siis odotettavissa.

LPK - JoSePa La 1.11.2014 klo 12.00 Monitoimitalo

Heti seuraavana päivänä sunnuntaina LPK kohtaa uuden tuttavuuden SaPa:n Pieksamäeltä jossa pelaa mm. entinen LPK peluri futsal ykkösen ajoilta Iiro Teittinen. SaPa nousi II-divariin voittamalla itä-Suomen III-divarin.
sunnuntai-illan päätteeksi nähdään mikä on miehiään SaPa.

LPK - SaPa Su 2.11.2014 klo 19.15 Monitoimitalo

Käy täälläkin

Ihan ok kenraali!

Tasaista oli niinkuin osattiin aavistellakkin, uudet Loharipelaajat suorittivat onnistuneen sisääntulon Palokan muoville ja pääsivät nautiskelemaan jopa maaleista ja maaliin johtavista syötöistä!
Valmennusjohto on erittäin tyytyväinen kenraalin antiin mutta paljon on vielä tehtävää.
Sarja käynnistyy viikonpäästä lauantaina, viimekauden yllättäjää ja Lohareiden jälkeen kolmossijalla ollutta JoSePaa vastaan siinä vasta nähdään todellinen kuntopuntari.

Käy täälläkin

Futsal kenraali ***

Uudistunut valmennusjohto marssittaa Palokan koulukeskuksen muoville kokoonpanon jossa on kokemusta 3 kenttäpelaajan voimin ja 7 uuttuuttaankiiltän pelaajan voimin. Osa kokeneimmista on vielä Turkin tai Puolustusvoimien All inclusive reissulla. Kenraalin tarkoituksena on syventää uusien pelaajien kokemusta futsalista ja rakas vihollinen Feeniks on siihen oiva vastus!

Feeniks - LPK To 23.10.2014 klo 19.50 Palokan koulukeskus.

Käy täälläkin

Turnaustulokset!

Lisää

Futsal turnaus!

Lisää

LPK säilytti neljännen sijansa!

Perjantaina FCK hoiteli PaRin 2-0 ja
Lauantaina HPP hoiteli Harjun Potkun 2-1

Tilastot

Sarjataulukko

Se on tauko ohitse!

LPK futsal aloittaa treenit:
Ti 23.9.2014 klo 17.30 aloituspalaveri Palokan tekonurmen kahviossa.
Klo 18.00 lenkki, varustus ulkoliikuntavarustus.
klo 18.30 - 19.45 sali.

lisää

FCK kaatoi toistamiseen LPK:n!

Loharit osoittivat oivaa taistelumieltä ensimmäisellä puoliajalla mennen johtoon ja vielä FCK:n mentyä johtoon niin rutistus riitti puoliaikajohtoon.
Toisella puoliajalla kapealla materiaalilla ottelussa ollut Lohariryhmä väsähti ja saunominenkin rupesi tulemaan ajatuksiin. FCK käytti tilaisuutensa ja meni menojaan.
Se oli sitten siinä!!

LPK FCK 3-6 (3-2)

Tilastot

Sarjataulukko

Kesän viimeinen!

Kevätkierroksen pelistä jäi karvas maku suuhun FCK vei ja LPK ei edes vikissyt, peli päättyi FCK:lle 6-1 (4-1).
Josko syksy ja sauna saa liikettä kinttuihin!

Onnea JIlvekselle sarjanoususta!

Ilveksen kyniminen ei onnistunut, Loharit taistelivat varsinkin toisen puoliajan mallikkaasti.
Ensimmäinen puoliaika oli nopeakinttuisten Ilvesläisten, he pystyivät luomaan useita näennäisä maalintekopaikkoja ja kaksi kertaa onnistuivatkin toimittamaan pelivälineen maaliin. Loharit tekivät kuitenkin vielä "pukukoppimaalin" puoliajan lopussa.
Ilmeisesti pukukoppimaali oli sekoittanut nuoren joukkueen pelin, Loharit pääsivät painostamaan toisella puoliajalla mutteivat saaneet maalia aikaiseksi.
85 minuutilla tapahtui: LPK:n maalivahti lähti alueen ulkopuolelle puskemaan keskityspalloa väljemmille vesille, kotijoukkueen hyökkääjä meni samaan palloon tarkoituksena tehdä maali. Pelaajien päät kolahtivat yhteen, LPK:n maalivahti oli korkeammalla ja sai hyökkääjän pään suuhunsa, maalivahdin purukalustosta lohkeli palasia ja hyökkääjällä oli hampaista reikä päässä. Ampulanssi kutsuttiin paikalle ja reilun puolentunnin huollon ja tarkkailun jälkeen maalivahti pääsi lähtemään kotimatkalle. Ilmeisti aivotädähdystä ei ollut, lohjenneita hampaita kylläkin ja niskakipua. Hyökkääjä selvisi reijällä päässä ja jatkoi pelaamista, joukkueenjohto otti kuitenkin hänet varotoimenpiteenä vaihtoon.
Tuomareiden ratkaisu: avustava tuomari joka oli LPK:n kenttäpuolikolla ja joka näki suoraan sivusta tapahtuman kertoi että "molemmmat lähtivät palloon yhtäaikaa"
Toinen avustava tuomari joka näki tilanteen takaviistosta ja tuomari joka näki tilanteen takapäin sanoivat "maalivahti lähti tilanteeseen myöhässä"
Tulos maalivahdille suora punainen.
Lopputulema: lievä aivotädähdys, 7 lohjennutta hammasta ja pääkipua.

Tilastot

Sarjataulukko

Loharit Ilvesjahtiin!

Loharit matkaa sunnuntaina Jämsänkoskelle pelaamaan sarjaykköstä ja varmaa sarjanousijaa vastaan.
Ilves on ollut lähiaikoina hyvä vastus Lohareille; viime kaudella keväällä Ilves lähti turkkiaan nuollen 7-0 hävinneenä Säynätsalosta, syksyllä "Jämsänkosken ihme" kahdeksalla terveellä miehellä sekä "arkistosta" ja "lasaretista" kaivetuista pelaajilla pisteet tasan 1-1.
Kevätkierroksella Säynätsalossa maalikarkelot LPK vei pisteet 5 - 4 (3 - 2).
Sunnuntaipelit ovat Lohareille myrkkyä; saa nähdä mennäänkö taas käymään arkistossa :)
Ilves on päässyt oivaan vireseen syyskierroksella ja johtaa IV-divaria; 14 peliä 32 pistettä, FCV II; 14 peliä 28 pistettä, KaPa; 13 peliä 25 pistettä ja LPK; 14 peliä 23 pistettä.
Kestääkö nuoren Ilveksen kantti loppuun asti!

JIlves - LPK Su 14.9.2014 klo 15.00 Pallokenttä

Super Hessu!

Lähtökohta peliin oli vaikea, kahteen viikkoon ei ollut peliä ja treenaaminenkin oli vaisua. Peli oli kuitenkin kohtalaisesti uomissaan viimeiselle kolmannekselle asti jonka KeuPa tukki hyvin taistellen. Hessu raatoi kentällä taisteluilmeellä: hyökäten, puolustaen, katkoen, riistäen ja jakaen oivallisia syöttöjä ollen kentän kunkku.
Paremmalla Lohareiden viimeistelyllä olisi vaihtopenkin huokausten ja "eikö tuostekaan mennyt sisään" olisi lisämaaleja voinut tulla lähemmäs kymmenen.
KeuPa taisteli hyvin muttei mahtanut Lohareiden ylivoimalle mitään.

LPK - KeuPa 3 - 0 (1 - 0)

Tilastot

Sarjataulukko

Seuraavaksi LPK:lle vaikea KeuPa!

Kahden viikon pelitauon jälkeen LPK kohtaa Säykissä KeuPan. Kevätkierroksella Loharit nyhjäsivät ekapuoliajalla 0-0, tuhlaten rankkarin josta keupalainen löysi myös itsensä suihkusta. Toisella puoliajalla Pate upotti KeuPan tehden neljä maalia. Ottelu päättyi LPK:n voittoon 4-2.
Kumpaisenkin joukkueen syksyn vire mitataan:

Ti 9.9.2014 klo 19.45 Säynätsalon tekonurmella.