LPK II VAAJA-CUPISSA

22.3.- 23.3.2003

LPK II:sen toinen kauden päätavoitteista eli Vaaja-cup oteltiin viikonlopun aikana Huhtaharjun koululla. Sarjassa menestymisen johdosta oli oikeutettua odottaa menestystä myös turnauksessa tulevaksi. Joukkue olikin rohkeasti asettanut tavoitteekseen voittaa koko roska näytöstyyliin ja leikitellen. Aivan tässä ei sentään onnistuttu, mutta mielenkiintoisia pelejä nähtiin roppakaupalla.

Joukkueen kasaamista oli aloiteltu jo ajoissa ja rungon muodostivat tutut sarjassakin esiintyneet konkarit. Pientä liikettä kuitenkin oli kun Törmälän Ville meni ja Igor Malychev, Jani Salokangas, Marko Juntunen sekä Jani Sairanen tuli. Valitettavasti kaksi viimeistä joutui kuitenkin jättämään turnauksen kesken. Sairanen "joutui" lähtemään anoppilaan sunnuntaiksi ja Juntunen sairastui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kovaan pahoinvointiin sekä kiusalliseen päänsärkyyn. Pikaista paranemista vaan. Lisäksi Harri Heikkinen loukkaantui turnauksen aikana ja kun aikaisemmin poissaolijoiksi oli ilmoittautunut Marko Viinanen sekä Jussi Koski ja sunnuntaina sohvalle jäi Hannu Kohonen sekä Ari "Kukaaneitiedämissä" Väänänen, niin pieniä ongelmia joukkueella ilmeisesti alkoi olla.

LPK II - Weikon Kone 3-0. Lauantaina kaikki sujui lohikoskelaisilla. Aamulla varhain vastaan asettui Weikon Kone, joka nöyrtyi Puustisen Samin, Bromannin Laurin ja Hannun osumilla. Syötöt Janille (sai.) ja maalivahti Harri Heikkiselle. Ottelu ei ollut ehkä mitään maailman hienointa peliä, mutta Pallokerho pystyi rutiinillaan hoitamaan pisteet. Sami Puustisen kommentti kuvastanee hyvin pelin kulkua: "V***u, ei nää aamupelit oo meitä varten!"

FC Laku - LPK II 1-2. Seuraavana alttarille marssi FC Laku tampereelta. Manselaiset yllättivät kaikki ja menivät heti alkuvaiheessa johtoon. Viimeistään tämä herätti LPK:n, alkoi vimmattu takaa-ajo ja Tamperelaisten makkaroista alkoivat ryynit putoilla. Kymmenkunta kertaa sai yleisö huokailla turhaan kun Lohikoskelaiset pommittivat Lakun maalipuita. Lopulta kuitenkin paremmuus palkittiin kun Jani (Sal.) sai kahdesti vaparista pamauttaa pallon maaliin. Syöttöpiste Samille. Taaskaan ei Puustinen ollut pelin kulkuun tyytyväinen: "V***u, ei nää aamupelit tosiaankaan oo meitä varten!!"

LPK II - PlayBoys 7 - 1. Lauantain viimeisessä pelissä oli sitten nähtävissä vanhaa kunnon hurlumhei pallokerhoa. PlayBoysit sinnittelivät vielä 1 - 1 tilanteeseen, mutta sitten putosivat kelkasta komeasti kolisten. Tasaiseen tahtiin venyi PeliPoikien verkko. Voitosta huolimatta LPK koki pahan takaiskun, kun maalivahti Heikkinen pyöri kuin poran terä vastustajan kulmauksessa ja kuinkas ollakaan loukkasi polvensa. Heikkinen leikkuupöydälle ja maaliin kukapas muukaan kuin Ossi "Bin" Laitinen. Tehot jakaantuivat seuraavasti Marko (Jun.) 2+1, Sami 2+0, Jani (Sal.) 1+1, Hannu 1+1, Lauri 1+1 ja Teemu 0+2. Puustinen ei vieläkään ollut peliin tyytyväinen:" V***u, ei nää aamupelit…”

LPK II - Ukkoset 6 - 2. Sunnuntaista näytti muodostuvan Pallokerholle varsin vaikea lukuisten poissaolojen vuoksi. Paikalle oli raahautunut vain kuusi pelaajaa, mutta sitäkin hienommin LPK jaksoi vielä välierän hoitaa. Vastaan asettui Porilaiset Ukkoset, jotka hyvin nopeaan tahtiin varmasti tunsivatkin ikääntyvänsä. Ei papoilla polvi noussut vaan vajaalukuinen Kerho hallitsi tapahtumia. Ratkaisijaksi nousi manageri Montonen, joka nopeaan tahtiin paukutteli neljä häkkiä. Lähtipä vanha tuttu pakettikin matkaan, tällä kertaa lähes nollakulmasta. Maalit mieheen teki myös Lauri ja Jani (Sal.). Syöttöpongot samoille sankareille ja lisäksi Igorille ja Samille. Pistepörssi ei todellakaan aina kerro totuutta pelaajan onnistumisesta, sen verran hyvin ja ennakkoluulottomasti uudet tulokkaat Jani (Sai.) ja Igor pelasivat. Igor toi joukkueeseen kokemusta ja slaavilaista tatsia sekä Jani taas jatkuvaa liikettä eikä suinkaan millään dieselillä.

LPK II – Weikon Kone 0 – 4. Loppuottelussa kohtasivat vanhat tutut. Pahassa paikassa LPK joutui tunnustamaan parempansa. Lohikoskelaisilta ei vain virta enää riittänyt ja turnauksesta jäi hieman karvas maku. Weikot pelasivat järkevästi ja kun saivat ensimmäisen maalin, niin tyytyivät odottelemaan ja LPK koetti hyökätä. Aika väsyneesti tosin. Maalitilanteita vielä ottelun alussa tuli, mutta loppua kohden peli meni väkisin puurtamiseksi. Maaliin tuli hammasta purren invalidisoitunut Heikkinen, mutta vielä muutama kenttäpelaaja olisi tarvittu. ”Näin tällä kertaa. Jatkosta ei olla vielä johtokunnan kanssa keskusteltu mitään. Jos sopimusta vielä vuodeksi tarjotaan, niin sitten sitä pitää harkita. Kaiken kaikkiaan positiivinen fiilis kaudesta jäi. Joukkueelta ei odotettu mitään ja tuli sarjavoitto ja hopeeta, ihan ok.”, summasi manageri Montonen.