III-divisioona kausi 2005

Palkitut 2005

  • Tehopelaaja: Mikael Möttönen (7 maalia)
  • Ahkerin harjoittelija: Jani Kykyri (54/58 kertaa)
  • Paras pelaaja: Jani Kykyri
  • Managerin malja: Jani Kykyri

Tilastot 2005

Managerin ja Anteron kuvaukset pelaajista

Jari "Lelu" Lehtinen - LPK:n kentän laita vahvistui, kun Lelu otti haasteen vasteen ja tuli koutsiksi. Alun futsal hämmästyksen jälkeen pääsi nopeasti asian ytimeen. Siirtyi valmentajan pallille naapuriseura BET:sta. Puki muutamissa peleissä veskariksi (näistä ei hävitty yhtään) ja varsinkin BET nollapeli lämmitti mieltä. "Tää on helppo peli."

Pasi "Helikopteri" Lehtimäki - Syyskierroksella sai Päde vastuuta veräjän vartioimisesta. Valitettava loukkaantuminen hidasti, muttei pysäyttänyt. Veti ainakin kolme peliä "yksijalkaisena". Kehitti vuosikokouksessa legendaarisen helikopteri-torjuntatyylin, jonka ainakin Itävallan vahvistus Manu tulee muistamaan lopun ikäänsä. JIlvestä vastaan pelasti Kerhon täydelliseltä nöyryytykseltä.

Mikko "Tj" Juvonen - Nopeasti katsottuna löytyi Mikolta kolme nollapeliä, mutta silti kauden ikimuistoisin hetki on varmasti tuo tyttären syntymä. Syyskierrokselta vetäytyi lataamaan pattereita futsalia varten. Tarjosi joukkueelle kauden avajaissaunan, josta läsnä olleille on varmasti jäänyt mieleen "kuumat" löylyt. Huhujen mukaan tauon jälkeen kovemmassa kunnossa kuin pitkään aikaan.

Erkka "Veivi" Lehtinen - Notkea kuin lipputanko, mutta silti pyöräyttää pari ensimmäistä vastustajaa takuuvarmasti. Etunoja, kädet siiviksi ja pyörimään. Ammattikoulussa sai katkomiskurssilta 5 ja tämä näkyy myös Kerhon puolustuksessa - teleskooppijalat väijyvät nurkan takana. Siirtää polvioperaatiota vuosi vuodelta ja viimeisin huhu kertoo Erkan uran jatkuvan edelleen, sillä polvilumpiosta ei löytynyt vikaa. Koko lumpiota ei löytynyt. "Minäkö muka soittaisin suuta?" LPK:n trilleri ja yleisömagneetti.

Petteri "Amiraali" Juuti - Petteri yllätti kaikki - myös itsensä - ja teki kaudella kaksi läpiajomaalia. Dieterin ura on huimassa nousussa ja löi itsensä tällä kaudella viimeistään läpi LPK:n runkopelaajiin. Hämmästytti myös yleistiedoillaan pitämällä esitelmän aiheesta: "Venäjän laivasto I-maailmansodassa Kokemäenjoella."

Hannu "Honda" Kettunen - LPK:n ikivireä Honda pelasi jälleen tasaisen varmasti hyvän kauden. Kolme maalia takasi paikan korkealla maalitilastossa. Kausi loppui Hannulle selvästi kesken, siitä osoituksena kaksi maalia kahdessa viimeisessä pelissä. Onneksi LPK pelaa myös futsalia. Pääsi ansaitusti kokeilemaan myös hyökkääjän tehtäviä ottelussa Pamausta vastaan. Luottopelaajia. Valtava pääpelaaja.

Ville "Valo" Törmälä - Toimi kapteenina aina kun oli paikalla ja esimerkillään veti kivirekeä perässään. Villen kamera tuo aina saunailtoihin mukavan jännitys elementin. Onneksi sensuuri jotenkuten toimii. Paljasti todelliset rankkarispesialistin taitonsa. Oli korkealla Pahat Pojat - pörssissä ja gangsterin olemus paistaakin kilometrien päähän. Ehkä joukkueen kovakuntoisin ja vetää siksi kovat alkulämmöt.

Igor "TV:stä tuttu" Malychev - Myös pelikentillä uimamaisteri Igor esiintyi rennosti, eikä hävinnyt nuoremmilleen missään suhteessa. Juvosen saunassa esitti Euroviisu - tasoisen tulkinnan kappaleesta "Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto" alkuperäiskielellä. Median hymyilevä lempilapsi, joka kuitenkin tiukassa tilanteessa taipuu käyttämään suomenkielen ainoaa S-päätteistä kirosanaa.

Tero "Puolituinen" Kelhälä - Sai kyseenalaisen kunnian esiintyä vasempana pakkina, mutta myös muut paikat tulivat tutuiksi. Äänekoskella paljasti todelliset rankkarispesialistin taitonsa. Jalkapallon ja futsalin edelle menevät ainoastaan salaperäiset yöjuoksut, joista herrasmies ei hiisku sanallakaan.

Mikael "Beavis" Möttönen - Kauden maalikuningas. Keuruulla paljasti valtavat maalintekohalut, kuten Valtsu tulee varmasti muistamaan lopun ikäänsä ja pelasti KeuPan silloin suoralta putoamiselta. Kauden aikana vauhtia riitti ja pallokin pysyi kohtuullisen hyvin mukana. Mikon muuttotalkoissa oli korvaamaton jäsen yhteislaulusessiossa.

Jani "Butthead" Kykyri - Entisiin meriitteihin nojaten nostetaan kauden herrasmiespelaajaksi. Ei ensimmäistäkään pelikieltoa ja ainoastaan Keuruulla kajahti tuttu #&%&/¤/ huuto. Möttösen kanssa muodosti erottamattoman Beavis & Butthead - kaksikon. Varmaa laitatoimintaa läpi kauden.

Kai "Kentucky fried chicken" - Rajala Tohtori tuli taas rapakon takaa hyvinvointivaltiota maistaneena vahvistamaan Kerhon takalinjoja. Vaikka Amerikassa olikin kanaa ja kaljaa kulunut, niin mestarillisella ajoittumisella lunasti liberon paikan taas tutusti itselleen. Liikkeen ei tarvitse olla nopea, jos on jo valmiiksi oikeassa paikassa.

Pablo "Aina ajoissa" Viurra - Viime kauden maalikuninkaalle tuli yllättäen täysin kuiva kausi. Teki Kerhon ennätyksen maalipuihin osumisessa, mutta maalisarake jäi kuin irvaillen nollaksi. Kauden mittaan selässä roikkunut apina kävi ehkä jopa raskaammaksi, kun kotirintamalla työllistänyt vaippavuori.

Jukka "Lennox Lewis" Laru - "Ilon kautta" - pelannut Laru otti vapauden poiketa omasta slogaanistaan Keuruulla ja ilmaisi tämän silittämällä kotijoukkueen peluria nyrkillä. Keskikentällä teki peliä ja pelasi vahvan kauden. Sai luottamusta, kasvoi saappaisiin ja pelasi sen arvoisesti. Naisjaoston kummipelaaja.

Ossi "Liftari" Laitinen - Kiersi kesän aikana suomenniemiä kuluttamatta lanttiakaan. Pettymykseksi ei kuitenkaan kokenut seksuaalista häirintää matkan aikana lainkaan. Otti Managerin opeista vaarin ja pudotti viisi kiloa lihasmassaa ja tämä näkyi myös kentällä ylimääräisinä metreinä. On nähty myös aamuyöstä juoksemassa(!).

Juha "Missä?" Jatko - Oli vielä keväällä vahvasti mukana kuvioissa ja tällöin kuului myös legendaarinen "Puolivälissä kautta olen kolmen kovakuntoisimman joukossa" - lause. Ehkäpä näin, mutta samoihin aikoihin kävi myös viimeisen kerran näyttäytymässä.

Jukka "Kaikki kunnossa" Väliverronen - Häkeltyi Spursin loistavasta alkukaudesta, niin paljon että oma peli hajosi käsiin. Totesi, että parempi keskittyä futsaliin. Joitakin vammoja taisi Jukalla myös olla… Nähdyt otteet jälleen varmoja ja ryhdikkäitä.

Marko "Mahamaali" Juntunen - Sanansa mittainen mies. Yhdeksän minuuttia ennen kauden päätöstä teki maalin, minkä oli myös luvannut tehdä. Tosin tekotavasta kiistellään jatkossa varmasti. Toi tarvittaessa kaivattua kokoa paikoittain köykäiseenkin miehistöön.

Valtteri "Black Jack" Nieminen - Siirtyi korttipöydästä jalkapallokentille. Hienoja nousuja laitalinkin paikalta, joista hienoin lienee Keuruulla: Kahden pakin ohitse ihan heittämällä - pallo heittäytyvän veskarin ylitse alakulmaa kohti - Miklu - paitsio. Otteet paranivat kauden edetessä huomattavasti. Bravuuri: rajan tuntumassa pallo edestä kantapäällä taakse, siirto sivuun ja menoksi. Erittäin tervetullut vahvistus.

Harri "Veteraani" Heikkinen - Vahvaa suojausta ja pelisilmää edelleen keskustassa. Järki, voima ja tahto korvasivat hyvin ehkä jo hiipuneen räväkkyyden ja ketteryyden. Pelisilmän käyttö jatkuu futsalin valmentajan tehtävissä, johon Harri saatiin Händin kanssa saunaillan kiivaimpina hetkinä suostuteltua.

Tero "Hitsi" Lindholm - Vaihtoi 'vitin' hitsiin. Teitsi jaksaa juosta kaudesta toiseen. Hyviä näyttöjä myös tänä kesänä. Juttelutuokioiden omaperäisin sisällöntuottaja. Koitti tapojensa vastaisesti kärkipelaajankin pelipaikkaa.

Jani "Jäsenmaksu" Salokangas - Mukaan toimintaan jälleen nurmikenttien alkaessa vihertää. LPK:n junioriakatemian kasvatti siirtyi syksyn tullen Australiaan pelailemaan huikeilla siirtokorvauksilla.

Teemu ”Manageri” Montonen - Jäi hieman kauden tavoitteestaan - kolmestakymmenestä maalista. Kauden aikana väläytetyt hyvät hetket ja maalit tullaan näkemään Muuramen yötaivaalla vielä useita kertoja. Kysymys kuuluu, voiko näinkin hyvän kauden jälkeen lopettaa? Iäkseen ilmoittaa 30-kymppinen. Liekö tämäkin tavoite liikaa.