FCJ Blackbird - LPK 2-0 (0-0)

Rakas otteluraporttipäiväkirja

Kirjoitan sinulle toista kertaa. Sori että viime kerrasta on jo aikaa…

Päivällä, Rakas Päiväkirja, löysin tiedon että Mannerheimin hevosen nimi oli Keith. (suom. Keke), ja että Sibelius väsäsi elämänsä aikana seitsemän sinfoniaa!? (kahdeksas paloi jostain kumman syystä) Aika mielenkiintoista vaikka noilla tiedoilla ei maanantai-illassa pärjännyt.

Pojat pyysivät minua illalla pelaamaan kanssaan jalkapalloa huhtasuolle. Se on mukavaa. Muistelin, että se olisi 219 kerta kun olin potkimassa ”lohareiden” pelipaidassa (neljännet pelipaidat menossa!).

”Ensimmäisellä puoliajalla LPK tarjoili ehkä parasta III-divaria” tämän lausahduksen kuulin itsekin yleisön joukosta ja kaupungin kaduilla jälkeenpäin mutta vitti (kangasalaisen luokanopettajan sanonta) ei ollut parasta!! Pelihän oli virheitä täynnä, ainakin allekirjoittaneella. Tosin allekirjoittanut onkin siitä suivaantuneena käynyt jo ostamassa paketin riisimuroja, jonka mukana saa jalkapallo tekniikka CD-levyn ja loppu kauden peleissä kuluu edellä mainitunlainen lausahdus taas-sanalla jatkettuna!

Niin ensimmäinen puoliaika oli tasaista ja fyysistä vääntöä. LPK:n parhaat paikat taisi tulla hyökkääjillemme El Locolle ja El Bambiinolle mutta tällä kertaa niistä ei merkintöjä pöytäkirjaan tehty. Toiselle puoliajalle kotijoukkueen valmentaja oli tainnut lukea niksi-Pirkkaa ja löytänyt ohjeeksi laittaa liian nopean kaveri ”lohareiden” kuumuuden uuvuttamaa telaketju osastoa vastaan. Kaveri teki minkä taitoi: 52 min (syöttö maaliin) ja 57 min. (maali) ja se oli siinä. Myös kotijoukkueen kapteeni nousi vahvalla yrityksellään ja väännöllään yhdeksi pelin ratkaisijaksi. Tällä kertaa ratkaisijoita ei siis lohareilta löytynyt (syökää riisimuroja!) ja se veti valmentajan mietteliääksi myös tähtikolmikon vallinnassa.

Päätän raporttini täältä Samcomin tähtiin:

 *** Erkka Lehtinen
 ** Ilkka Peltokangas
 * Mikko Juvonen

Varoitukset:
Erkka Lehtinen 12 min
Jani Kykyri 55 min
Hannu Kettunen 65 min

Kokoonpano ja vaihdot:
Mikko Juvonen
Erkka Lehtinen -> Jari Lehtinen 89 min
J-P Kanninen
Jani Kykyri -> Valtteri Nieminen 64 min
Hannu Kettunen
Harri Heikkinen -> Marko Juntunen 64 min
Tero Kelhälä
Ilkka Peltokangas
Ville Törmälä
Pablo Viurra -> Petteri Juuti 72 min
Lauri Berlin