LPK - Blue Eyes Team (BET) 0-1 (0-0)

Kuuma, kesäinen päivä houkutteli Vehkalammen tekonurmelle runsaasti yleisöä ja väsyneet pallokerholaiset.

Pelin alusta asti Kerho lähti BET:n kävelyyn mukaan, mutta kuitenkin piti pelin hyvin hallussa. Maalipaikkoja Kerholla oli useita ja lähimmäksi maalia pääsi Petteri Juuti ja Lauri "millanen paikka pitää saada, että verkko soi" Berlin. BET:n ei juuri hätyytellyt pelin missään vaiheessa Lehtisen vartioimaa maalia. Toisella puoliajalla LPK iski kauden komeimman maalin Kimmon toimesta, mutta ei edes kenttään piirretyt apuviivat auttaneet linjamiestä: Lippupystyyn ja ihmetystä löytyi molemmista joukkueista. Lisäksi Lelu iski kulman jälkitilanteesta pallon ylähirteen.

BET iski pelin ainoa maalin lähes ainoasta tilanteestaan. LPK:n kulmurista vastaiskuun lähtenyt BET hyödynsi LPK:n karkeat virheet ja IIvari Järvinen tuikkasi 47 minuutilla yksiläpi tilanteen jälkeen pallon Kerhon verkkoon.

Ottelun lopussa, kun tuomari oli jättänyt tarpeeksi monta rankkaria viheltämättä, päätti kyseinen sankari viheltää BET vielä rankkarin. Enemmiltä takaiskuilta kuitenkin säästyttiin, kun BET:n mies tuhri rankkarin tolppaan.

Tuomari otti toisella puoliajalla pääroolin pelissä ja LPK joutui taistelemaan 12 miestä vastaan. Selkeä maali vihellettiin paitsioksi, pari hyvää tilannetta paitsioksi, eikä rankkari tai parikaan mitään oikeusmurhia olisi ollut. Yhtä kaikki, jos ei palloa maaliin saa ei voi pelejä voittaa.

Ihmetystä tämä tuomaritoiminta kuitenkin aiheuttaa. Erityisesti mietityttää tuomarin mielenkiintoinen tapa rankaista pelaajia ja joukkuetta omista karkeista virheistään. Toivottavasti Liitto ottaa vastuuta työntekijöistään.

Pelistä ei enempää kerrottavaa löydy. Allekirjoittaneella taisi hieman kiehahtaa yli ja tästä pyydän pelikavereilta, yleisöltä ja joukkueen johdolta anteeksi. Lapsellista käytöstä ja siitä hyvästä tais yhden pelin huili tulla.

Samcomin tähdet

 *** Kimmo
 ** Ville
 * Kaitsu

Varoitukset:
Lauri Berlin 73 min

LPK:
M. Lehtinen
Rajala
Kelhälä
Kykyri
Juntunen
Törmälä
Laru
Juuti (61 min -> E. Lehtinen)
Berlin (76 min -> J. Lehtinen)
Tolvanen
Möttönen