LPK – Huima (2) 7-2 (4-1)

Sää oli melko hyvä jalkapaloillulle, ja suuri määrä katsojia oli saapunut Vehkalammen -stadionille ottelua katsomaan. Loharit lähti peliin strategisesti 4-4-2 kokoonpanolla. Huima (2) näytti päättäneen aloittaa 3-4-1-muodostelmalla.

Ottelua oli käyty 10 minuuttia kun Loharit avasi maalihanansa, maalintekijäksi merkittiin Lauri Berlin. Ottelun 14 minuutilla Lauri Berlin onnistui antamaan täydellisen keskityksen laidalta, A-J Noronen ei voinut mitenkään epäonnistua ja siirsi tilanteeksi 2 - 0. Ottelun 24 minuutilla Vehkalammen yleisö räjähti kun Ilkka Peltokangas laukoi loharit jo turvallisen tuntuiseen 3-0 johtoon, hienon yhdistelmän päätteeksi. 31 minuuttia oli pelattu, kun tuomari tuomitsi vierasjoukkueelle rangaistuspotkun. Kotijoukkue protestoi hurjana, mutta tuomari oli järkkymätön, Huima kavensi tilanteeksi 3-1. Ottelun 37 minuutilla A-J Noronen murtautui läpi keskeltä jättäen koko puolustuslinjan taakseen ja sijoitti läpiajon päätteeksi pallon helpon näköisesti maalivahdin ohitse. Loharit juhli ja tulostaululla komeili lukemat 4-1.

Puoliajalle siirryttiin samoissa lukemissa ja loharit hallitsi selvästi pelin tapahtumia. Loharit suoritti puoliajalla vaihtoja ja peli jatkui samaa kaavaa. 65 minuutin kohdalla Ville Törmälä siirsi jo kotijoukkueen 5-1 johtoon. Loharit alkoivat jo varmistella voittoaan ja Huima pääsi aika-ajoin peliin mukaan. 70 minuutilla tuomari vihelsi Huimalle jo ottelun toisen rankkarin ja vierailijat kavensivat tilanteeksi 5-2. Pallo saatiin taas verkkoihin kun komean laukauksen ampunut Lauri Berlin siirsi lohharit 6-2 johtoon. Ville Törmälä lisäsi vielä lohareiden johtoa ottelun 85 minuutilla ja taululla komeilivat luvut 7-2. Tämä jäi myös ottelun lopputulokseksi. Lohhrit hallitsi ottelua selvästi ja poistui stadionilta suurten aplodien saattelemana.