Säyri-LPK 2-2 (1-1)

Kerholaiset pääsivät torstai illan taistoon, ennen niin hyväksi koetulle säynätsalon nurmelle. Sade oli sopivasti kerinnyt kastelemaan, ennen niin hyväkuntoisen nurmen. Sateen alkamisen ja loppumisenhan Lpk:lle ennusti jo päivää aikaisemmin vehkalammen kumirouheen koostumusksesta, valmentaja velhomme Lelu syntymäpäivänsä kunniaksi. (36, kai?) Eli jäämmekin seuraavaksi odottelemaan juhannussään ja Floridan pyörremyrskyjen ennusteita.

Lpk:lla oli siis hienoinen etu peliin valmistautuessa. Jostain syystä tämä ei näkynyt pelin ensi minuuteilla, vaan kotijoukkue Säyri hienokseltaan hallitsi tapahtumia. Ja niinpä pelikellon näyttäessä 21min. pääsi kotijoukkue tuikkaamaan 1-0 lukemat. Tästä ei Kerho kuitenkaan lannistunut vaan antoi kotijoukkueen edelleen hienokseltaan hallita pelitapahtumia seuraavat 9 minuuttia. Tällöin nääs kävi kerhon liukas ja nyt myös pystyssä pysyvä, kärkimies Berlin karvaamassa kotijoukkueen vasemmalta pakilta pallon pois, yhtä helposti kuin villasukan Imatran itkijämummolta. Aikansa syöttöpaikkoja katellessa ja muita pakkeja odottellessa, päätti Berlin pistää munkin hallitusti ja varmasti etukulmasta sisään.1-1 ajassa 30min. Viimeiset 15min ensimmäisestä jaksosta, menivätkin sitten tasaisemmissa potkupallon merkeissä.

Toiselle jaksolle kerho lähti entistä päättäväisemmin. Palloa saatiin pyöritettyä paremmin, syötöt napsahtelivat ajoittain suoraan lapaan ja pelin suunta oli kohti vastustajan maalia. Pallonhallinta ja selkeä yliote oli Kerholla Säynätsalon nuoret viikarit vikisivätja olivat hätää kärsimässä. Palloa ei vaan selvästä pallonhallinnasta huolimatta saatu heti erän alkuun verkkoihin. Lopultakin ennaltasovitun vapaapotkukuvion jälkeen siirtyi Lpk ansaitusti ajassa 66min.1-2 johtoon. Jotenkin näin se meni: Vapari annettiin sovitusti sopivasti kierteisenä. Keskikentän Speelmoottor Laru seurasi pallon kiertokulkua silmä tarkkana katse kohti yläilmoja, kunnes sai vastapalloon iskun leukaperiin vastustajan kyynäspäästä. Pallokuitenkin jatkoi iskuista hulimatta matkaansa toppari tolvasen tanssijalkaan joka jatkoi pallon tästä hallitusti maalivahdin avustuksella tolppaan ja siitä tarjottimelle maaliviivalle. Tästä tarjoilusta pääsi nauttimaan toinen kärkimies Pablo jolla oli heleppotyö föönätä pallo perukoille.

Kolme minuuttia tästä, pääsi kotijoukkue kuitenkin tasoittamaan. Onnistunut keskitys vasemmalta ja kerran elämässä osuva pukkaus yläkulmaan siirsi lukemat 2-2, 69min.

Loput minuutit menivät Kerhon selkeästi hallitessa kenttätapahtumia. Maaleja vaan ei taaskaan saatu tehtyä lukuisista paikoista huolimatta. Muutama varoituskin annettiin, 3-1 kotijoukkueelle.

Samcomin tähdet

 *** Kimmo
 ** Ville
 * Lauri

LPK:n maalit:
Lauri Berlin 30min
Pablo Viurra 66min

Kokoonpano:
Jaakko Mörsky
Marko Juntunen --> Tero Lindholm (40min)
Kai Rajala
Petteri Juuti --> Mikael Möttönen (40min)
Tero Kelhälä --> Harri Heikkinen (40min)
Jukka Laru
Kimmo Tolvanen
Ville Törmälä
Lauri Berlin
Jani Kykyri
Pablo Viurra -> A-J Noronen (83 min)