Uutiset vuodelta 2005

III-divisioona saatu päätökseen

Lohikosken pallokerho kiittää III-divisioonan vastapelureita sekä tuomareita kuluneesta kaudesta. Talviteloille LPK ei kolmosen loppumisesta huolimatta kokonaan siirry, sillä seuraavaksi kausi jatkuu futsalin merkeissä. Futsal-kauteen LPK lähtee uusin kuvion. Lisää aiheesta myöhemmin...

Syyskokous

LPK:n syyskokous pidetään 8.10.2005 klo. 16:00 alkaen Honsun saunalla. Tervetuloa.
Ilmoittautukaa Montoselle, niin tiedetään suurin piirtein kuinka monta osallistujaa tulee!
Esityslistalla on tuttuun tapaan seuraavat asiat:

  1. Valitaan kokouksen pj ja sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat.
  2. Todetaan kokouksen laillisuus.
  3. Määrätään varsinaisen ja kannattavien henkilöjäsenten jäsenaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle.
  4. Valitaan jkunnan pj, vpj sekä 3-5 muuta jkunnan jäsentä ja 2 tilintarkastajaa varamiehineen seuraavalle kaudelle.
  5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle kalenterivuodelle.
  6. Muut esille tulevat asiat.

Illan ohjelma:
- Syyskokous
- Palkitsemiset
- Kauden yksityiskohtaisien tilastojen esittely
- Valmentajien puheenvuorot päättyneestä kaudesta
- Futsal-valmentajien mietteet tulevalle kaudelle
- Muut puheenvuorot
- Saunomista
- Haukutaan Keski-Suomen tuomarit
- Kehutaan kuinka hyviä jätkiä ollaan
- Saunomista
- Uhotaan kuinka kovaa treenataan ens kautta varten
- Kehutaan Keski-Suomen tuomarit
- Jossitellaan kuinka korkealla oltais oltu sarjassa, jos Montonen ois tehny enemmän maaleja
- Lauletaan "murheellisten laulujen maa" 17-äänisesti
- Lisää saunomista
(sovellettu wanhasta vitsistä)

LPK - Pamaus 3-3 (2-1)

Kauden viimeinen peli ja pakasta vedetty kokoonpano toivat LPK:lle vielä yhden pisteen. Voittokaan ei ollut monen minuutin päässä. Sekä LPK:lla että tuomarilla oli pelissä mustat hetkensä ;) LPK:n viimeisen maalin teki M. Juntunen. Mutta millä? Siitä keskusteltiin illalla. Lopullinen totuus Managerin jäähyväisraportissa lähipäivinä.

KeuPa - LPK 2-2 (1-2)

KeuPa ja LPK tasasivat pisteet kauden toiseksi viimeisessä pelissä. LPK:n peli oli vaisua, kun taas KeuPa:n nuorilla miehillä riitti virtaa, jota tuli mahdollisuudesta vielä taistella karsijan paikasta ja sarjassa pysymisestä.

KeuPa - LPK ennakkotunnelmat

Huki, Huima II seuraavaksi siis KeuPa? Jatkuuko LPK:n kauden pisin voittoputki, kun pimenevässä perjantai-illassa vastaan asettuu Keuruun ylpeys? Tuleeko ratkaisu tällä kertaa ennen 87. minuuttia? Onko LPK:n maalikipsi lopullisesti murtunut? Tekeekö Pablo vihdoin maalin? Voidaanko BET tai ehkäpä jopa Huima II vielä ohittaa sarjataulukossa?

Asennetta ja pelihuumoria ei tarvitse rautakangella kaivaa kun kyseessä on kauden viimeinen vieraspeli. Ennakkoasetelmat ovat niin kutkuttavat, että heikoimmilta loppuu happi ja Keuruulla viritetään ylijännitesuojat äärimmilleen. Fanibussi starttaa vanhalta linja-autoasemalta klo 8:13, loput jännittäkööt raporttia.

LPK - Huima II 3-1 (1-0)

LPK:n hyvä syysvire jatkui pelissä Huima II:sta vastaan. LPK:n ensimmäinen maali oli historiallinen, sillä se oli vuosikausia LPK:ssa pelanneelle Petteri Juutille uran ensimmäinen (mukaan laskettuna kaikki treenit sekä futsal-pelit). 2-0 maalin teki M. Möttönen, kun 3-0 maalista taas vastasi hieman 30 maalin tavoitteestaan jäljessä oleva Montonen.

HuKi - LPK 1-2 (0-0)

LPK vei voiton HuKi:sta tiistai-iltana pelatussa pelissä. Ensimmäinen puoliaika oli maaliton, mutta toisella puoliajalla M. Möttönen iski kahdesti. Ensimmäistä maalia Möttönen sai yrittää lähietäisyydeltä ainakin kolme kertaa, jonka jälkeen HuKi:n pakki kyllästyi jatkuvaan pallosta ohi potkiskeluun ja päätti malliksi pistää pallon omaan reppuun. Toisessa maalissä Möttönen pisti Pablo Viurran ylärimasta takaisin kentälle kimmoneen vedon jälkeen pallon tarkasti maaliin. HuKillakin oli pelissä omat paikkansa, mutta LPK:n hyvin pelannut puollustus kesti loppuun asti.

HuKi vs. LPK ennakko

Tiistaina 23.8. LPK kohtaa Huki:n Huhtasuon nurmella. Kevätkierroksen kohtaamisessa HuKi oli selvästi parempi, joten LPK lähtee peliin selvänä altavastaajana.

LPK - JJK II 0-3 (0-2)

JJK II oli LPK:ta parempi numeroin 0-3 keskiviikkona pelatussa ottelussa. Ottelu pelattiin monien vaiheiden jälkeen Hippoksen nurmikentällä, koska Huhtasuon portit pistettiin jälleen kiinni vesisaiteiden takia. Peliä oltiin jo siirtämässä hiekalle, mutta onneksi vaihtoehtoinen pelipaikka nurmelta löytyi. Kaikki pelaajatkin yhtä lukuunottamatta saatiin paikalle muuttuneeta pelin alkamisajankohdasta huolimatta.

LPK - JPS 3-1 (0-1)

LPK nousi 3-1 voittoon JPS:stä huolimatta umpisurkeasta ensimmäisestä puoliajasta.

LPK-JPS trilleri

Oliko LPK:n voitto sinisilmistä ainoastaan vastustajan heikkoutta? Pitääkö ilmatieteenlaitoksen vettä ja navakkaa tuulta ennustus? Joudutaanko lähetys katkaisemaan "turvallisuuden vuoksi"? Onko LPK todella eksoottisten olosuhteiden joukkue? Pärjääkö vanha ja kankea nuorelle ja notkealle? Onko maalitulppa auki? Entä miten LPK kestää Nordicbetin 1.65 kotivoittokertoimen paineet?

Kaikki tämä Säynätsalon nurmella keskiviikkona klo 19.00. Ole paikalla tai jännitä raporttia. Omat sateenvarjot mukaan.

BET - LPK 0-2 (0-0)

LPK oli Säynätsalon sateisella nurmella Blue Eyes Teamia 0-2 parempi. Ensimmäisellä puoliajalla LPK:lta hylättiin kaksi maalia paitsiona ja pallo kävi kertaalleen myös ylärimassa, joten mahdollisuuksia runsasmaalisempaankin peliin oli olemassa. Lue tarkempi selustus pelistä otteluraportista.

BET - LPK ennakko

Torstaina LPK matkustaa Blue Eyes Teamin vieraaksi Säynätsaloon. Kevätkierroksen pelissä LPK oli 3-0 parempi, mutta odotettavissa on tiukka kamppailu. Nähtäväksi jää millä puolustuslinjan miehityksellä LPK lähtee peliin, sillä monet alakerran avainpelaajista ovat toipilaana. Tiistain sateisissa peliin valmistavissa treeneissä LPK kohtasi harjoitusottelun merkeissä HuKi:n vahvistettuna LPK:n parhaimistolla (Andy ja Erkka). Maalissa pelanneen Väliverrosen sekä aina tarkan maalivainun omaavan Petterin loistopelien ansiosta LPK vei tiukan väännön lukemin 3-2

Pari kellisti LPK:n

Pari oli LPK:ta parempi numeroin 1-4 (2-1). LPK:n kannalta katsottuna ensimmäinen puoliaika oli vielä kivaa, mutta toinen puoliaika oli jälleen kaikkea muuta. Tarkemmat tiedot pelistä löytyvät otteluraportista.

Syyskierros alkoi

Syyskierros pyörähti LPK:n osalta käyntiin 0-3 (0-1) tappiolla JIlvestä vastaan. Peli pelattiin sateisella Säynätsalon kentällä, jonka nurmi oli loistavassa kunnossa. Ensimmäiset 30 minuuttia LPK pysyi pelissä hyvin mukana, mutta sen jälkeen ei avaimia pelin voittoon enää löytynyt. Toisen erän alussa peli oli jälleen parempaa, mutta erän loppua kohden jutun juoni katosi kokonaan.

(vuoden alun uutitset hukassa jossain bittiavaruudessa)