LPK päätti kauden tappioon

LPK - Huima II 1-2

Sarjapaikastaan taistellut Huima II halusi voittaa ja voitti kierroksen viimeisen pelin. Yleensä syyskierroksella aimo vireeseen kiihtynyt loharilauma yllätti tänä kesänä kaikki asiantuntijat. Tällä kertaa syyskierrokselta saatiin irti vain kaksi voittoa. "Aivan käsittämätöntä" - kommentoi LPK:n saunaillasta tavoitettu Kim Herold.

LPK taipui rouva fortunan edessä - mutta saappaat jalassa

FC Saarijärvi - LPK 1-3 (1-0)

Jos joku olisi sanonut kauden alussa, että joukkueen ei tarvitse hävetä ihan hirveästi 3-1 tappiota FC Saarijärvelle, olisi tälle naurettu kovaan ääneen, ehkä jopa erotettu seurasta. Urheilun jännittävässä ja arvaamattomassa kaikki on kuitenkin mahdollista.

Tummat pilvet alkoivat kasaantua ottelun ylle flunssa-aaltoon pukeutuneina jo pari päivää ennen ottelua ja täydet 11 miestä saatiin kokoon lopulta vajaat kaksi tuntia ennen pelin alkua. Joukkueeseen saatiin värvättyä vanha kuha Aki Pohjola, sekä LPK:n "fanikatsomosta avaukseen" -ohjelmaan osallistuneet A-P Kokki ja Tommi Kangastie. Kopissa paidat, sukat, sortsit ja säärisuojat viuhuivat läpi ilmatilan ja lopulta kaikki saatiin peliasusteeseen reilut puoli tuntia ennen pelin alkua.

Itse peli ei ollut kovin kummoinen. LPK:n ei saanut omaa syöttömyllyään missään vaiheessa käymään ja otteluun lähdettiin ehkä turhankin nöyränä ja pallo pelattiin varsin usein isolla ylös. Ensimmäisen puoliajan loppuun mennessä pelin hallinta oli ollut suht tasaista, LPK:lla paremmat maalipaikat ja saarijärveläisillä yksi maaliin pompannut keskitys. Sitten Kykyrillä paukahti nilkka. Hetken näytti siltä, että loppu peli pelataan vajaalla, mutta Kykyri palasi kuitenkin kentälle - tosin varsin invalidisoituneena.

Toinen puoliaika jatkui oikeastaan samalla tavalla. Peli oli kohtalaisen tasaista ja LPK:llakin oli pari paikkaa, mutta sitten pallo otti muutaman onnipompun LPK:n päässä ja peli oli 2-0. Koska LPK tahtoi voittaa, eikä hävitä pienin lukemin, oli peliä pakko nostaa kahden maalin tappioasemassa. Ja kun panostetaan hyökkäykseen ja jalkoja hapottaa, se näkyy myös puolustuksessa. Kolmannen maalinsa FC Saarijärvi ihan oikeasti teki ja yhden totaalisen avopaikankin hukkasivat. Toisaalta myös LPK sai joitakin maalipaikkoja ja lopulta loukkaantumishuijauksella itsensä kärkeen ketkuillut Jani Kykyri sai toimitettua pallon maaliin Ville Törmälän esityöstä muutama minuutti ennen päätösvihellystä.

Verrattuna siihen, kuinka lähellä koko pelin luovuttaminen oli, pelillisesti kohtalaisen tasainen vääntö oli mukaan lähteneiltä hatunnoston arvoinen suoritus. Erityisen suuren kiitoksen ansaitsee Pohjola-Kangastie-Kokki kolmikko, joiden esiintyminen kyseenalaisti muun joukkueen koko kesän kestäneen harjoittelun. Jos tähtiä jaettaisiin, ne jaettaisiin tälle troikalle.

Niin ja Muurame pelin jälkeisistä otteluista ei ole raportteja, koska niistä ei ole yhtään mitään kerrottavaa kenellekään...

Maalikarkelot Muuramen illassa

LPK piti lähes kymmenpäistä yleisöä jännityksessä aina puoliajalle asti, kunnes alkoi latomaan maaleja. Niinpä puoliaikatulos 1-1 muokattiin mukavempiin 2-7 lukemiin ja tavoite sarjan parhaasta maalisuhteesta on jälleen hieman lähempänä todellisuutta :)

Käykää muuten lukemassa Umpin raportti HuKi-pyörityksestä.

LPK vei HuKia kärkikamppailussa

LPK:n valmistautuminen, osanotto ja liike olivat revanssissa sitä tasoa, että välillä tuntui että omia olisi ollut kentällä enemmän kuin vastustajia. Ja oikeastaan näin olikin, sillä HuKi ei saanut riittävästi miehiä ja joutui pelaamaan miesalivoimalla, kunnes Kaitsu otti punaisen heti kaljamyynniin päättymisen jälkeen.

Täysimiehisenä HuKista olisi saanut hyvän vastuksen, mutta vajaamiehisyys helpotti LPK:n pelinrakentelua varsinkin alakerrassa ratkaisevasti. Peli päättyi 5-2, vaikka Niko tuhlasi kolme avopaikkaa. Umppi teki tapahtumista raportin.

HPP -pelin raportti valmis

Arttuhan sen teki ja täältä sen voi lukea!

Loharit palaavat kotiin laajalla rintamalla

LPK palaa vieraskiertueelta Vehkalammen kotitekonurmelle perjantaina, kun se ottaa kärkikamppailussa yhteen HuKin kanssa. Vieraskiertueen kolmesta pelistä kaksi ensimmäistä meni pelillisesti, kaksi viimeistä tuloksellisesti huonosti*. Lisäksi ottelun jälkeen mennään saunomaan, joten taistelutahdon pitäisi olla kohdallaan. Kuka nyt tappio niskassaan viitsisi löylytellä!?!

Toimituksen saamien tietojen mukaan LPK on lähdössä otteluun vahvalla kokoonpanolla. Huhujen mukaan pelaajia riittäisi vaikka kaksi joukkueellista. Kaupungilla puhutaan myös, että viime kauden maalikuninkuuden yhdessä Caius Forsbergin ja Lauri Berlinin kanssa jakaneen Petteri Juutin puolustuslinjatuomio olisi vihdoin lusittu ja ottelussa nähtäisiin, miten HuKin puolustusta rei'itetään historiallisen Berlin-Juuti -parivaljakon voimin.

Oli keli mikä tahansa, tätä peliä ei kannata missata.

(*) Keskimmäinen peli oli huono sekä pelillisesti, että tuloksellisesti.

LPK dominoi Haapamäellä, lopputulos 1-1

Lohikosken lammaslauma oli päättänyt kääntää turkkinsa Kangasniemen pelailun jälkeen, kun matka vei tappioputken voittoputkeen vaihtaneen HPP:n vieraaksi. LPK potki Haapamäen Superteleä yli ja ohi maalin parikymmentä kertaa samalla kun HPP hyödynsi omat paikkansa tehokkaasti, sikäli mikäli maaliin johtanutta purkupalloa voi maalipaikaksi sanoa. Maalit ratkaisevat ja pisteet jaettiin. Aurinko paistoi ja oli kiva harjoitella hyökkäyksiä, ensi viikolla treenataan maalintekoa. Tarkempi raportti tuloillaan.

LPK avasi syyskierroksen tahmeasti

Jos joskus seuran historiassa syyskierros on ollu kevätkierrosta parempi, ei siitä ole vielä mitään merkkejä. Päinvastoin. LPK kävi Kangasniemellä tuhrimassa 2-1 tappion ja täten syyskierroksen tavoite jää täyttämättä. Loput pelit voidaankin sitten ottaa rennosti ja keskittyä hauskanpitoon - ja siinä sivussa latoa maaleja ihan vaikka huvikseen. Plussat ottelusta kotijoukkueen kannattajille, joita oli paljon ja jotka joskus jopa ottivat huutoäänestyksellä osaa otteluun! Seuraavassa selkoa tapahtumista tekee Mikael Möttönen:

Kangasniemen Pallopelipojat – LPK 2-1 (1-1)

Reissusta jäi muistiin parikin juttua. Ensinnäkin ennen peliä oli pukuhuoneen vieressä seinällä kovia ikämiesten ja naisten yleisurheilutuloksia. Toiseksi tulomatkalla hampurilaisgrillillä jossakin Etelä-Savon takamailla oli vanhanmallinen ”höylätyylin” pankkikorttikone. Se oli hieno.

Itse pelissä LPK meni johtoon ensimmäisen jakson puolessa välissä Teemun toimesta. Kangasniemen poijjaat tasoittivat pelin jakson lopussa hallitulla puskulla maaliviivalta. Maalipaikat menivät kotijoukkueelle jaksolla 8-1. Toisella jaksolla nähtiinkin sitten voittomaali. Maalipaikat jälleen kotijoukkueelle 8-1. Varoitukset menivät LPK:lle. Osasyynä varsinkin viimeistelyn osalta vaisuun LPK:hon saattoi olla kolmen johtavan maalintekijän puuttuminen. Yhdessä KeuPan kanssa sarjan toiseksi amisjoukkueeksi ristitty KaPa ansaitsi voittonsa, jota myös runsaslukuinen ammattikoulun rinnakkaisluokka tyttöystävineen railakkaasti pelin tiimellyksessä juhli.

Sairaset kiittävät osanotosta

Kiitos kaikille vanhoille ja uusille LPK:n pelaajille, kun otitte osaa suureen suruumme Tuulan poismenon johdosta.

Kake, Virva ja Jani sekä muut läheiset.

Valdemarin Huima raportti

"...pohjalainen oppi oli mennyt perille ainakin kielenkäytön suhteen... ...Hetkeä myöhemmin Late night show with Berlin oli alkamassa, kun harmaat saivat vapaapotkun oikealta laidalta.... ...traktorikeräilijä Sami Puustinen vaihdettiin talven draftissa toisella kierroksella varattuun Elmeri Sorsaan... ...paitsiovihellyksen jälkeen hän hankki pelin viivyttämisestä toisen keltaisen ja tuloksena siis ulosajo ja aikainen suihku..."

Nämä ja paljon muuta kauden ehdottomasti ansiokkaimmassa seuran sisällä tuotetussa raportissa!

Kerho kevätkierroksen kolmas

Seuran virallinen tavoite "nelosen täydellisestä dominoinnista" jäi ensimmäisellä kierroksella täyttämättä. LPK:n maalisuhde on toki kymmenisen maalia parempi kuin seuraavalla (+25), mutta töppäilyt KeuPan ja HuKin kanssa kostautuivat sijoituksissa, kun edellämainitut hävisivät ainoastaan yhdet ottelut. Syyskierroksen tavoite on selvä: voittaa kaikki ottelut suurinumeroisesti. Tavoitteen toteutuessa KeuPan ja HuKin kolmen pisteen kaula on mennyttä ja ohi mennään vaikka maalierolla, jos ei muuten.

LPK voitokkaana tauolle

Äänekosken luonnonnurmi ja ylimalkainen löysäily oli koitua LPK:n kohtaloksi yhdessä kevätkierroksen huonoimmista peleistä. Onneksi Late oli hyvässä maalivireessä ja pisteet potkittiin Huima II:lta lukemin 1-5. Tarkempi selostus tapahtumista piakkoin Valtterin näppäimistöltä.

LPK viimeisteli jälleen viidesti kotonaan

LPK - FC Saarijärvi 5-1 (1-0)

LPK on tehnyt tähän asti jokaisessa kotiottelussaan viisi maalia vastustajan verkkoon. Kahdessa ensimmäisessä pallo pistettiin pussiin kuudesti, mutta molemmissa kertaalleen omiin. Puoliajalle lähdettiin nihkeässä 1-0 tilanteessa, mutta toisella puoliajalla verkko alkoi heilua. Lopputuloksesta huolimatta LPK:n peli ei ollut läpi ottelun varmaa ja kaunista. Koko pelin mukana pysytellyt kevyt hätäily ja pallon turha ilmapompottelu oli vahva osa kotijoukkueen otteita etenkin toisen puolikkaan alussa. Onneksi Saarijärveläiset eivät olleet erityisen tehokkaita ja maalit ratkaisevat. Tässä tähtitoimittajan omakohtaiset kokemukset (koska muuta ei mieleen jäänyt) kaikista ottelun maaleista:

1-0 Valtteri
Harria oli alkanut sattumaan jalkaan, joten Lelu komensi vaihtamaan varusteita. Pahaksi onnekseni en muistanut miten rusetti tehdään ja taistelin kengännauhojen kanssa kun maali tuli. Valtteri sen teki ja kuulemma ohi olisi mennyt, jos maali olisi siirretty paikalleen ennen puoliaikaa. Eli Valtterin veto painui vasempaan nurkkaan.

2-0 Matti
Muu joukkue yritti rakentaa peliä siirtelemällä palloa mieheltä toiselle maata pitkin. Vastustajan purku tuli jalkaani ja lähdin holtittomasti etenemään suoraan eteenpäin. Tästä syntynyt pomppupallohässäkkä päättyi onnekkaasti ja pääsin vetämään unelmakääntölämärin parista kympistä. Kaikkien yllätykseksi se ei mennyt sivurajaksi, vaan pallo pomppasi tolpasta Matille, joka pisti sen varmasti maaliin.

2-1 Vastustaja
Kaikki muut paitsi kaksi topparia oli hyökkäämässä vastustajan puolustuslinjassa, kun pomppiva pallo tuli kohti. Menin paniikkiin, enkä saanut polttelevaa palloa haltuun reidellä. Vastustaja otti pallon ja alkoi tragikoominen kujanjuoksu puolesta kentästä meidän päätyyn. Osuin välillä palloon ja meinasin kaatua ainakin kerran. Lopputulos oli se, että sain vastustajan ajettua laitaan, mutta en pystynyt estämään hyvää syöttöä keskelle, jossa oli mies vapaana. Se teki maalin ja harmitti.

3-1 Valtteri
Hyökättiin vasemmalta laidalta, koska minut oli nostettu oikealle linkiksi. Valtteri teki vahvan nousun laidalta maalille, eikä vastustajalla ollut muuta vaihtoehtoa kuin napauttaa jaloille. Valtteri oli jo niin puhki ettei pysynyt pystyssä ja tuomari vihelsi pilkun. Valtteri väitteli tuomarin kanssa pilkun paikasta pari minuuttia että sai aikaa palautua ja pisti lopulta pallon pilkkukuoppaan ja sitten maaliin.

4-1 Ville
Saatiin vapari vasemmasta laidasta. Olisikohan Möttönen antanut korkeudeltaan optimaalisen pallon boksin sisään. Pallo tuli suoraan päähäni, mutta koska olin niin kaukana maalista, ymmärsin ettei maalista kannattanut haaveilla. Sen sijaan tiputin pallon suurin piirtein pilkun kohdille. Siinä oli onneksi Ville, joka otti pallon rinnalla haltuun ja jatkoi suoraan ilmasta pallon maalivahdin yli ylänurkkaan. Ajattelin, että kyllä Villellä on hyvä tekniikka.

5-1 Petteri
Saarijärvellä oli hyökkäys menossa, mutta koska väsytti, jäin roikkumaan hieman ylemmäksi. Saatiin hyökkäys poikki ja pallo pelattiin minulle. Jatkoin pallon vastustajan linjan taakse, jossa Uula-Matti oli jo täydessä vauhdissa. Umppis ajoi itsensä maalintekosektorille rangaistusalueen sisään, kunnes puolustaja tuli ja kaatoi hänet. Tuomari antoi pakille punaisen ja meille rankkarin. Ehdin ensimmäisenä palloon ja menin vetämään rankkarin. Vaihtopenkki nauroi. Yritin oikeaan yläkulmaan, mutta pallo meni vasempaan alakulmaan. Maalivahdin ohi kuitenkin.

Neljäs ja viides maali saattoivat olla myös toisin päin. Voisiko joku muu kirjoittaa seuraavan raportin?

LPK kunnioittaa Tuula Sairasen muistoa FC Saarijärvi pelissä 23.6.

LPK:n seuraavassa kotiottelussa, tiistaina 23.6. klo 20:00 Vehkalammella, muistetaan pois nukkunutta Tuula Sairasta. Kotijoukkue pelaa ottelun mustilla surunauhoilla ja ottelun alussa pidetään hiljainen hetki. Seura toivottaa kaikki seuran vanhatkin jäsenet mukaan tapahtumaan ja LPK:n vaihtopenkin tuntumaan toimitetaan addressi, johon kukin voi käydä lisäämässä nimensä ennen ottelun alkua.

LPK vei pisteet Dynamolta ja Soulsilta

LPK-KaDy 5-3

LPK:n menestystarinan ensimmäinen näytös käytiin Vehkalammella, kun loharit kohtasivat KaDyn kokoonpanolla, jonka taktikko Ville Törmälä oli taikonut varsin haastavista lähtökohdista. Osa pelaajista oli fyysisesti vajavaisia ja ainoa vaihtopelaaja selkeästi flunssan kourissa. Onneksi myös KaDyn pelaajatilanne oli heikko ainakin määrällisesti.

Kotijoukkueen peli ei ollut ehkä parasta mahdollista, mutta topparin paikalla debytoineen Dieterin vahinkosyöttö vapautti Laten läpiajoon ja LPK pääsi 1-0 johtoon. Loharit yrittivät pelata ManU-Barca ottelusta tuttua lyhytsyöttöpeliä ja siirteli palloa ajoittain mallikkaastikin, tosin täysin vaarattomasti ja ilman sen suurempia tuloksia. Ainoat näkyvät tulokset olivat KaDyn 1-1 tasoitus ja 1-2 johtomaali.

Toisella puolikkaalla Late opetti miten "tsirppi" tehdään ja vapautti useasta epätoivoisesta tsirpistä masentuneen Dieterin läpiajoon ja tilanne oli 2-2. Sitten homma repesi ja LPK teki tasaiseen tahtiin kolme maalia, joista kaksi taisi tehdä Valtsu ja yhden jo mainittu Late suoraan kulmapotkusta, kuten oli linjamiehelle ennen "keskitystä" luvannut. Lopussa annettiin urheiluhengen nimissä kaverille vielä yksi.

Souls AC-LPK 1-6

Toisen näytöksen pääosaa esitti täksi kaudeksi suurilla rahasummilla joukkueeseen ostettu Matti Simula. Pikkunäppärä lyhytsyöttöpeli ei tuottanut tällä kertaa ainuttakaan takaiskua ja kun Matti heitti pallon reppuun kolmesti, syötti yhden ja oli varmaan jotenkin mukana myös lopuissa. Siinä oli helppo muiden katsoa sivusta ja taputtaa käsiään! Onnittelut LPK:n skouteille.

Vaikka lopputulos kuvailee ehkä jotenkin pallonhallintaa, on totuuden nimissä myönnettävä, että Soulsilla oli kyllä joitakin paikkoja (paitsio) maalinsa lisäksi, sillä jälleen kerran uuteen uskoon runnottu puolustuslinja tapaili yhteistä säveltä kevyessä epävireessä vielä ajoittain. Onneksi maalivahti Mörsky pelasi maalilla hyvin ja samalla "aina kun onnistun, me hävitään" -taika köytettiin Muuramen radan kiskoille odottamaan seuraavaa pendoliinoa, joka tuoreimpien tietojen mukaan saapuu ehkä viikon päästä. Tamperellahan tästä joukkoliikennevälineestä käytetään nimeä "josse", mukaillen bussin lempinimeä "nysse", joka juontaa juurensa sanonnasta ny(t) se tulee). Hyvä kiva bra! LPK toivottaa kannattajalleen hyvää juhannusta!

Tuula Sairanen - in memoriam

LPK:n pitkäaikainen puuhanainen nukkui pois sunnuntaiaamuna 14.6.2009. Varsinkin LPK-konkarit muistavat hyvin Tuula Sairasen monista seuran peleistä ja muista tapahtumista. Tuula palkittiin kunniakirjalla LPK:n 25-vuotisjuhlassa seuran tilaisuuksien ja pelimatkojen ruokahuollosta, talkoopanoksesta sekä kannustuksesta.

LPK jää kaipaamaan Tuulaa ja ottaa osaa läheisten suruun.

Montosen raportti valmistui sittenkin!

LPK:n entinen puheenjohtaja ja maalitykki Teemu Montonen osoitti suoraselkäisyytensä ja kirjoitti LPK-MuurY pelistä raportin. Hersyvää huumoria hävinneeltä!

Kerho kangistui Keuruun koleudessa

Yhdellä pelikuntoisella vaihtopelaajalla maakuntaan jalkautunut LPK hukkasi 0-2 johtoasemansa toisella puoliajalla ja pisteet jäivät Keuruulle 3-2 lukemin. Peli sai lupaavan alun, kun vierailijat aloittivat Barca-ManU peliä muistuttaneella lyhytsyöttöpelillä ja menivät 0-1 johtoon Matti Simulan puskulla. Johto oli revetä pian kahden maalin mittaiseksi, kun Uula-Matti Laitinen pääsi koittamaan tukijalalla lähietäisyydeltä, mutta tällä kertaa pallo kohosi selvästi maalipuiden ulkopuolelle. Puoliajan keskivaihe menikin astetta enemmän pallotteluksi, mutta puoliajan lopussa LPK teki hetken sitä mitä pitikin ja tällä kertaa Laitinen toimitti pallon varmasti maalin perukoille.

Liekö syynä kahden maalin johtoaseman tuoma hyvänolon tunne, vaihtopelaajien puute, kylmässä kohmettuneet raajat, vai KeuPan vaihtopenkiltä löytynyt lisävirta, mutta toisella puoliajalla LPK ei saanut oikein missään vaiheessa pelistä kiinni. Helpot muutaman metrin syötöt pelikaverille loistivat poissaolollaan (liian monet harvoista yrityksistäkin menivät vastustajan lapaan) ja palloa nousi liian useasti stadionin ilmatilaan, jota KeuPa hallitsi. Myöskään kaksinkamppailuihin ei löytynyt tarvittavaa terävyyttä. Maalilla hyvin pelannut Mörsky piti maalinsa kuitenkin puhtaana jakson puoliväliin asti. Sitten alkoi tapahtua. Ensin puskumaali kulmasta annetusta vaparista ja sitten näyttävä yksilösuoritus vastustamattoman vasurin kera verkkoon. Peli oli tasan. LPK:n ainoa vaarallinen paikka koko puoliajalla oli Valtsun vapari ja vaikka lopussa saatiin pallo myös KeuPan maalille, kävi lopussa juuri niin kuin näissä tilanteissa usein käy. Aivan ottelun loppuhetkillä KeuPa voitti LPK:n maalipotkun keskialueella, hyökkäsi terävästi ja vei pisteet. Sitten lähdettiin suihkun kautta kotiin.

LPK taipui HuKille, mutta päihitti Muuramen Yrityksen

LPK:n voittoputki katkesi, kun vanha toveri Huhtasuon Kisa vei pisteet 3-2 lukemin IV-divisioonan kolmannella kierroksella. Tappioista ei ole ollut tapana puhua, mutta alustavien tietojen Muuramen 5-0 pelistä on tiedossa oikein raportti. Muuramen tuulennopea laitapuolustaja Teemu Montonen tosin lupasi raportin ennen murskajaisia, joten artikkelin kohtalo riippuu herra Monrosen selkärangan kestävyydestä.

LPK:lle täydet pisteet myös HPP-pelistä

LPK otti toisen selvänumeroisen voiton kauden toisessa sarjapelissä HPP:tä vastaan. LPK:n ensimmäinen maali syntyi heti pelin alussa, mutta toista saatiin odotella toisen puoliajan alkuun asti. Loppunumerot olivat selkeät 5-1 (0-1) vaikka peli olikin ajoittain tahmeaa.

Vaikka peli olikin LPK:n hallintaa, niin ratkesi se lopullisesti vasta toisen puoliajan alussa tulleisiin maaleihin. Loppupuolella peliä LPK onnistui tekemään vielä kauden toisen oman maalin, joten vaikka päästettyjen maalien sarakkeessa on luku kaksi, niin vierasjoukkueen pelaaja ei ole vielä palloa LPK:n verkkoon onnistunut laittamaan.

LPK:lle voitto sarja-avauksesta

LPK otti selvän 5-1 (3-1) voiton KaPa-51:stä kauden ensimmäisessä sarjapelissä Vehkalammella. Peli alkoi huonoimmalla mahdollisella tavalla, sillä vierasjoukkue meni pitkän rajaheiton päätteeksi 0-1 johtoon jo kahden minuutin pelin jälkeen. Tauolle mentiin kuitenkin tilanteessa 3-1, kun Berlin, Peltokangas ja Juntunen iskivät maalin mieheen.

Toinen puoliaika oli täyttä LPK:n hallintaa ja pallo ei juurikään edes käynyt kotijoukkueen kenttäpuolella. Toisen puoliajan maaleista vastasivat jo ensimmäisellä puoliajalla onnistuneet Berlin ja Peltokangas. Seuraavassa pelissä keskiviikkona LPK:n vieraaksi saapuu HPP.

LPK vei Tervaturnauksen voiton

LPK voitti Keuruulla pelatun neljän joukkueen Tervaturnauksen. LPK lisäksi mukana olivat järjestäjäseura KeuPa, HPP sekä APV (Alavus). Ensimmäisessä pelissä LPK voitti selvin numeroin 4-0 APV:n ja sai siten finaalivastustajaksi HPP:n voittaneen KeuPa:n. Finaalissa LPK oli myös selvästi parempi ja lopulta ottelu päättyi lukemiin 4-0. LPK toivottaa pikaista parenemista finaalissa loukkaantuneelle KeuPa:n pelaajalle.

Turnausraportti

LPK:n valmistautuminen kesään hyvässä vauhdissa

Lohikosken pallokerhon valmistautuminen ensi kesän neloseen on saanut jopa yllättävän hyvän lähdön. Kaupungilta ei ole suuria apuja vuorojen suhteen tullut, mutta laatu on korvannut määrän ja tekeminen harjoituksissa on näyttänyt hyvältä. Joukkueeseen on tullut tukku tervetulleita vahvistuksia - nimenomaan vahvistuksia - ja muutamat vierailevat tähdet pitävät huolen siitä, että harjoitusten taso on korkealla.

Mutta koska kesä (ja varsinkin loma) on pitkä, on materiaali tarkoitus saada vieläkin leveämmäksi, joten muutamalle sitoutuneelle pelimiehelle löytyy vielä tilaa. Etenkin maalivahdit toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi.

Myös kabineteissa kuhisee, mutta siitä lisää myöhemmin, jos asiat saadaan sovituksi...