LPK:n IV-divisioonan jalkapallojoukkue etsii valmentajaa

Keski-Suomen piirin miesten IV-divisioonassa pelaava LPK etsii valmentajaa kaudelle 2011. Edellisellä kaudella LPK jäi sarjakärjestä vaivaisen pisteen. Tulevan kauden tavoite on sarjan voitto.

Lue lisää täältä.

LPK nelosen kolmanneksi, pisteen päähän kärjestä

Sarjan kärki pysyi kuin pysyikin LPK:n tavoittamattomissa ja kerhon sijoittui tämän kesän sarjassa kolmanneksi. Syyskierros meni edellisvuotta huomattavasti paremmin ja asetelmat kärkikahinoissa pidettiin loppuun asti. Hyvä. Merkillepantavaa on se, että LPK hävisi vähiten otteluita (2) ja päästi vähiten maaleja (18, tasoissa KaDyn kanssa), mutta tehdyissä maaleissa jäätiin KaPan 67 maalista lähes 20 maalin verran.

Kauden päättäjäisissä lyötiin käsiä yhteen seuraavasti:

  • Paras pelaaja: Ville Törmälä
  • Tunnollisin harjoittelija: Valtteri Nieminen
  • Parhaat maalintekijät: Pablo Viurra, Lauri Berlin, Matti Simula (6 maalia)
  • Managerin malja: Jari-Pekka Kanninen

Kiitokset kannattajille - ilman teitä olisimme varmasti päätyneet sarjan kolmansiksi!

Kierros jäljellä

Sitten viime päivityksen LPK on tahkonnut kolme peliä. Ratkaisevassa kamppailussa sarjavoiton kannalta joukkue hävisi Kadylle selvin 4-0 numeroin. Tosin itse peli oli tasaista vääntämistä, mutta tällä kertaa kampuslaiset iskivät paikoistaan pallon verkkoon ja kerho ei. Tämän jälkeen loharit matkustivat Saarijärvelle. LPK oli sisuuntunut Kady-tappiosta ja pyöritteli isäntäjoukkuetta mennen tullen. Lopulta taululla komeilivat luvut 0-7 harmaapaitojen hyväksi. Täysosumista vastasivat Valtteri Nieminen, Juha Korhonen, Harri Heikkinen, Marko Juntunen sekä Pablo Viurra, joka maalasi kolmesti. Viime keskiviikkona kerho kohtasi AC Soulsin Vehkalammella. LPK vei vaiherikkaan ottelun maalein 6-3 (2-2). Ensimmäisellä jaksolla verkkoja heiluteltiin tasatahtiin. Kerhosta onnistui Petteri Juuti sekä Niko Törmä. Toisella puoliajalla loharit otti ohjat käsiinsä ja karkasi nopeasti kolmen maalin karkumatkalle. Muuramelaiset eivät tästä enää toipuneet, vaan ero säilyi samana loppuun asti. Jälkimmäisellä kolmevarttisella kerhon maalit viimeistelivät Pablo Viurra, Valtteri Nieminen, Teemu Paajanen sekä Marko Juntunen.

Kun kierros on enää jäljellä, keikkuvat Kady ja Kapa-51 kärkisijoilla tasapistein. LPK roikkuu takana kolmantena pisteen päässä kärkikaksikosta. Viimeisessä ottelussa kerho kohtaa Parin Palokan tekonurmella keskiviikkona 22.9. kello 20.00. Voitolla joukkueella on vielä pieni mahdollisuus voittaa sarja, mutta se vaatisi edellä olevien haparointia omissa otteluissaan.

LPK:n kausijuhla ja kilistelyt Kakelle 25.9.2010

Kulunutta jalkapallokautta ja Kaken kultaista ansiomerkkiä juhlitaan 25.9.2010. Tilaisuus alkaa klo 14.15, jolloin kokoonnutaan Jyskän tekonurmelle LPK vs LPK old stars otteluun. Kiukaat hyöryävät klo 17 alkaen ja illallisesta ynnä kankean kuivakoista juhlapuheista nautitaan Hotelli Alballa 19:00 alkaen. Ja kaikki tämä herkku parilla kympillä!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 8.9. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kausijuhlan kutsussa.

Kaikki mukaan! Äl Pee Koo!!! Koo Aa Koo Eee!!

Kärkisijoilla tasaista

LPK kohtasi jälleen sarjakärjen Säyrin vallattua paikan itselleen edellisellä kierroksella. Tällä kertaa kerho kykeni voittoon ja kaatoi vastustajan lukemin 4-2 (2-0). Ensimmäisellä jaksolla peli oli tasaista, mutta LPK onnistui paremmin käyttämään paikkansa. Molemmista osumista vastasi mainion ottelun kärjessä pelannut Pablo Viurra. Toisella puoliajalla Säyri-puolustus teki muutaman karkean virheen ja loharit siirtyivät ratkaisevasti jo neljän maalin johtoon. Kolmas oli oma ja neljännen viimeisteli läpiajon päätteeksi Juha Korhonen. Loppuhetkillä myös kerho sortui puolustuspään erheisiin ja vastustaja pääsi kaunistelemaan numeroita kahteen otteeseen.

Voitolla LPK nousi pisteen päähän kärjestä pelin vähemmän pelanneena. Seuraavalla kierroksella kerholla on jälleen tärkeä koitos sarjavoiton kannalta, sillä joukkue kohtaa keskiviikkona Kadyn, joka jakaa nyt tasapistein kärkipaikkaa yhdessä Säyrin kanssa.

Kerho ei noussut sarjajohtoon

LPK:lla oli voitolla mahdollisuus nousta hetkeksi nelosdivarin piikkipaikalle, kun pisteen edellä ollut Kapa-51 vieraili Vehkalammella. Tähän joukkue ei kuitenkaan pystynyt vaan pisteet tasattiin lukemin 1-1 (1-0). Loharit olivat läpi pelin hieman niskan päällä halliten ottelua lähinnä lyhytsyöttöpelin voimin, kun taas kangasniemeläiset turvautuivat pelaamaan pitkää kärkipelaajille. Ensimmäisellä jaksolla LPK onnistui luomaan mukavasti paikkoja, mutta vain Lauri Berlin heilutti maaliverkkoja Ilkka Peltokankaan ovelan vaparin päätteeksi. Toisella puoliajalla sama meno jatkui, mutta silti Kapa oli joukkueista se, joka onnistui maalin teossa, kun purkupallon jälkeen hyökkääjä pääsi päällään tuikkaamaan pelivälineen verkkoon. Näin kerho jatkaa pisteen päässä sarjakärjestä, kun joukkueet ovat pelanneet 10–11 ottelua.

Seuraavan kerran LPK:lla on tilaisuus lihavoittaa pistepussia, kun vastaan asettuu Säyri Vehkalammella torstaina 26.8 kello 20.00.

Ennakko: Kakelle ja kuluneelle kaudelle kilistellään lauantaina 25.9.

Suurtapaamisen lämppärinä LPK vs. LPK old-stars

Kaken kultaista ansiomerkkiä ja (toivottavasti menestyksekästä) jalkapallokautta juhlistetaan Hotelli Alballa lauantaina 25.9. Ennen saunaa, ruokailua ja juhlistuksia LPK-veteraanit testaavat nykykokoonpanon kisakunnon Jyskän tekonurmella. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin, mutta päivä kannattaa jo merkata kalenteriin. Vanhoille parroille suositellaan nappisten lankkaamista ja kuntokuuria.

Uhoamisen voi aloittaa jo foorumilla.

LPK haki pisteet Haapamäeltä

Kerho palasi voittokantaan, kun joukkue kaatoi HPP:n vieraskentällä lukemin 0-3 (0-3). Ottelu ratkesi varhaisessa vaiheessa lohareiden iskettyä kaikki kolme maalia ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Täysosumista vastasivat Ari-Pekka Kokki, Juha Korhonen sekä Ville Törmälä. Maalin suulla Jari Lehtinen piti verkkonsa koskemattomana, kun hän joutui/pääsi paikkaamaan armeijakiireistä kaksikkoa.

Ensi keskiviikkona LPK:lla on mahdollisuus kuroa Kangasniemen Kapa-51:n sarjajohtoa kiinni, kun joukkueet kohtaavat toisensa Vehkalammella.

Kerho ei kyennyt voittoon klassikossa

Rakkaat viholliset Lpk ja Huki päätyivät 2-2 (1-1) tasatuloksen helteisen torstai-illan päätteeksi Vehkalammella. Huki lähti otteluun revanssi mielessä hävittyään selvin numeroin kauden ensimmäisen klassikon ja olikin hallitsevampi oaspuoli alkuhetkillä. Avausmaali näki päivänvalon, kun pallo pomppi kuudentoista alueella eikä loharipuolustus saanut sitä siivottua, vaan vastustaja pääsi armotta rankaisemaan pelivälineen verkon perukoille. Takaiskun jälkeen kerho sai juonesta kiinni ja siirtyikin hallitsemaan palloa. Noin puolentunnin kohdalla Ilkka Peltokangas näki karkuun mielivän Matti Simulan. Ensimmäisen kudin maalivahti vielä poimi, mutta irtopallon Matti laittoi varmasti sisään. Lpk:n hallinta säilyi myös toiselle puoliskolle, eikä kauan kestänyt, kun Ville Törmälä pääsi laidasta karkuun ja tarjoili kauniin keskityksen maalin edustalle Juha Korhoselle, joka sijoitti lukemiksi 2-1. Tämän jälkeen kerholla oli useita mahdollisuuksia ratkaista peli, mutta hyvistäkään paikoista huolimatta joukkue ei siihen pystynyt. Ja kun Lpk tuhri omat lukuisat paikkansa, vastustaja ei tarvinnut tasoitukseen kuin puolikkaan, kun Huki-peluri tykitti vasurilla unelmavedon takayläkulmaan. Enempää maaleja ei nähty ja näin kumpikin joukkue sai tyytyä pisteeseen. Lpk jatkaa sarjassa toisena, mutta ero Kapa-51 kasvoi neljään pisteeseen.

Tahmea päätös kevätkierrokselle

LPK:n viimeinen peli kevätkierroksella sujui nihkeästi, kun joukkue jäi 2-2 (1-1) tasapeliin sarjajumbo Parin vieraillessa Vehkalammella. Ensimmäisen 15 minuutin jälkeen loharit hiipuivat vastustajan tempoon mukaan, eikä viimehetkien hienoinen painostus tuonut enää voittomaalia. Kerhon maaleista vastasivat Niko Törmä sekä Matti Simula.

Syyskierros potkaistaan käyntiin LPK:n osalta torstaina 29.7. Vehkalammella, kun piristynyt Huki janoaa revanssia avauspelin nöyryytykseltä.

Kerho pitää vastustajansa nollilla

Loharit pitivät jälleen maalinsa puhtaana, kun AC Souls kaatui ennen juhannusta lukemin 0-4 (0-1). Näin ollen joukkue on pitänyt vastustajansa nollilla jo yli neljän pelin (täsmälleen 363 minuutin) ajan. LPK:n maalintekijöinä Muuramessa kunnostautuivat Lauri Berlin kahteen otteeseen sekä kertaalleen Ville Törmälä ja Ilkka Peltokangas. Tarkempaa raporttia luvassa myöhemmin.

LPK nuiji Saarijärven

Kerhon taktiikka puri täydellisesti FC Saarijärven vieraillessa Vehkalammella. Kokeneet LPK jyrät saivat seurata ensimmäisen puoliajan vaihtopenkiltä, kun hieman uudempi kaarti hyydytti vastustajansa luoden myös itsekin muutaman tekopaikan. Vaihtopelaajilla olikin toisella jaksolla varsin mukava työ laittaa palloa maaliin ja niinpä voitto kirjattiin lukemin 4-0 (0-0). Loharitopparin tarkempi raportti pelistä luettavissa täältä.

Sarjakärki kaatui

Loharit esittivät hyvää taistelua, kun sarjan kärkipaikalla komeillut KaDy taipui lukemin 0-3 (0-0). Ensimmäinen jakso mentiin kampuslaisten hallinnassa LPK:n keskittyessä pitämään oma pää puhtaana. Tauon jälkeen kerhon hyökkäyspelikin piristyi, eikä kauan ehditty pelata kun Aki Pohjola pääsi tykittämään pilkulta ottelun avausmaalin. Tilanteen jälkeen vastustaja hermoili vielä itselleen toisen varoituksen myötä ulosajon, joten KaDy oli käytännössä lyöty jo tässä vaiheessa. Loppulukemat viimeisteli kahdella maalillaan pirteästi kärjessä pelannut Matti Simula.

Kerho palasi voittojen tielle

LPK pääsi jälleen voittojen makuun Säyrin kaatuessa lukemin 1-0. Silmiä häikäisevällä ensimmäisellä puoliajalla maalipaikoilla ei juhlittu ja näin tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa. Toiselle jaksolle loharit tekivät muutaman vaihdon ja peli alkoi kääntyä vastustajan päähän. Tunnin kohdalla syntyi voittoon tarvittava osuma, kun Ilkka Peltokangas ja Joel Kolu petasivat paikan Niko Törmälle eikä tämä erehtynyt. Säyrin paras tilaisuus avautui, kun pallo tuomittiin pilkulle hieman sekavan tilanteen johdosta. Vastustaja ei kuitenkaan tässä onnistunut ja näin LPK nappasi hienon voiton, vaikkakin joutui hetki tämän jälkeen taistelemaan lopun vajaalla.

LPK hyytyi Kangasniemellä

Kerhon reissu KaPa-51:n vieraana sujui mollivoittoisesti, kun se hävisi harmittavasti 2-1 (0-1). Ensimmäinen puoliaika eteni tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen puolustaessa tarkasti. Noin kahdenkymmenen minuutin kohdalla LPK sai mainion tilaisuuden, kun vastustaja sortui pelaamaan käsipalloa rangaistusalueella. Ilkka Peltokangas ei erehtynyt, vaan viimeisteli tarkasti pilkulta johtolukemat 0-1, jotka komeilivat taululla myös siirryttäessä tauolle. Toisella jaksolla raskas pelialusta sai lohareiden jalat painamaan ja KaPa pääsi vähitellen niskan päälle. Puolustusmuuri sortui kymmenen minuuttia ennen loppua, kun kangasniemeläiset tulivat ensin tasoihin ja vähän ajan päästä siirtyivät jo johtoon. Tähän LPK ei kyennyt enää vastaamaan, vaikka pallo kerran kävikin tolpassa, vaan pisteet jäivät kotijoukkueelle. Raportti kerhopelurin silmin.

Kerholla on mahdollisuus palata voittojen tielle tiistaina 1.6, kun joukkue kohtaa ärsytetyn Säyrin Vehkalammella.

Rutiinivoitto

LPK otti varman voiton, kun joukkue kaatoi HPP:n lukemin 4-0 (2-0). Kerhon peli oli läpi ottelun hieman tahmeaa, mutta yhtään enempää ei tosin tarvinnut tehdä, sillä vastustaja ei päässyt lainkaan maalipaikoille. Kun harmaapaidat vielä viimeistelivät paikoistaan muutamaan otteeseen, ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä. LPK:n maalintekijöinä toimivat topparin paikalla debytoinut Mikko Harala, Kimmo Tolvanen, Ilkka Peltokangas sekä Ari-Pekka Kokki.

Seuraavaksi loharit matkaavat Kangasniemelle, kun vastaan asettuu paikallinen KaPa-51 ensi sunnuntaina.

Kauko Sairaselle Palloliiton kultainen ansiomerkki

LPK-ikoni Kauko Sairaselle on myönnetty Suomen Palloliiton kultainen ansiomerkki. Ansiomerkki on palloliiton ansiomitaleista ja -merkeistä korkea-arvoisin.

Kake aloitti LPK:n valmentajana jo edellisellä vuosituhannella, vuonna 1983. Seuran 25-vuotisjuhlassa Kakelle jäädytettiin numero 22 merkkinä seuran hyväksi käytetyistä vuosista. Valmentajan tehtävistä aikaisemmin väistynyt Kake teki comebackin LPK:n futsal-organisaatioon viime talvena ja toimii myös jalkapallojoukkueen johtajana. Paluun myötä koko seura on saanut kaivattua lisävahvuutta.

- Kaken merkitystä joukkeelle on vaikea liioitella. Vaikka Kaken pallollisessa pelaamisessa on aika paljon puutteita, on hän yksi LPK:n joukkueen ehdottomasti tärkeimmistä jäsenistä. Seurajyrän vaikutus näkyy kentälle asti. Ilman Kaukoa joukkueen pyörittäminen olisi paljon työläämpää, tunnustaa puheenjohtaja Petteri Juuti.

Loharit onnittelevat ja kiittävät Kauko Sairasta!

Kotiavaus tiistaina

LPK:n kotipelit pyörähtävät käyntiin, kun Haapamäen pallopojat matkaavat Jyväskylään, tarkemmin sanottuna Jyskään. HPP on pyörinyt viime vuodet sarjan häntäpäässä, eivätkä asiantuntijat lupaile hyvää tällekään kaudelle. Tästä antoi merkkejä myös Haapamäellä pelattu joukkueen ensimmäinen peli, kun KaPa-51 oli parempi lukemin 0-5. Kerho sen sijaan antoi myrskyvaroituksen, kun se pyöritti suosikki Hukia voitokkaasti. Tämä antoi varmasti lisää itseluottamusta harmaapaidoille ailahtelevasti kuluneen harjoituskauden jälkeen. Tällä kertaa LPK on siis ennakkokaavailuissa niskan päällä, mutta kuten viimeksi nähtiin, ottelun lopputulos on kuitenkin se joka ratkaisee pisteiden kohtalon. LPK – HPP tiistaina 18.5. Jyskän tekonurmella kello 20.15 alkaen.

LPK avasi kauden voitolla

Kerho sai kauden 2010 neloseen mainion alun, kun joukkue oli reilusti edellä rakasta vihollistaan Hukia. Voittolukemat pelin päätyttyä kirjattiin harmaapaidoille 1-5 (1-3). Vaikka tulos olikin selvä, oli ottelu alussa kaikkea muuta kuin LPK:n hallintaa. Pallo pyöri ensimmäiset 15 minuuttia lohareiden kenttäpäädyssä yhtä mittaa. Painostuskausi päättyi vasta, kun Huki siirtyi 1-0 johtoon. Sitä ennen uusi kerhovahti Antti Neuvonen teki tukun loistopelastuksia ja lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin. Vastustajan johtomaalin jälkeen osat kuitenkin kääntyivät täysin päälaelleen. Keho sai otteen pelistä, eikä Hukilla ollut mitään asiaa enää maalipaikoille. LPK sen sijaan rakensi oivia tilaisuuksia ja pystyi käyttämään ne tehokkaasti hyväkseen. Tasoitus- ja johtomaalin taituroi viime kausien ykköspyssy Lauri Berlin. Puoliaika tuloksen sinetöi Niko Törmä. Toisella jaksolla loharit saivat vielä entistä enemmän virtaa muutamista vaihdoista ja Antti joutui värjöttelemään täysin työttömänä maalinsuullaan. Hyökkäyspäässä kerho vielä kaunisteli numeroita, kun Valtteri Nieminen sekä mainiosti laidalla toisen jakson pelannut keltanokka Joel Kolu iskivät viimeiset naulat Hukin arkkuun. Tarkempi raportti luettavissa täältä.

Keski-Suomen nelonen käynnistyy

Pitkä ja synkkä talven harjoituskausi saa vihdoin päätöksensä, kun sarjapelit alkavat perjantaina. Kauden avausottelussa LPK saa vastaansa Jyväskylän seudun klassikko ottelussa Hukin. Ennen kuin yhtäkään kamppailua on pelattu, joukkueiden voimasuhteita on vaikea arvioida. Kerhon harjoituspelit sujuivat varsin ailahtelevasti, sillä viidestä ottelusta oli tuloksena kolme voittoa ja kaksi tappiota, syöttöpelin sekä kuntopuolen hakiessa vielä uomiaan. Viikon takaisessa kenraaliharjoituksessa taipui PaRi II lukemin 4-0. Hukille sen sijaan on ennakkokaavailuissa aseteltu jopa sarjan suosikin viittaa. Viime kauden perusteella odotettavissa on kuitenkin tasaista vääntöä, kun molemmat joukkueet voittivat toisensa kertaalleen kiihkeiden ja vaiherikkaiden kamppailujen jälkeen. Samanlaista iloista jalkapalloa on lupa odottaa myös tälläkin kertaa, kun taisto starttaa Vehkalammella 7.5. klo 20.15 alkaen.

LPK:lta paras terä edelleen hakusessa

LPK ja KaDy kohtasivat harjoituspelin merkeissä koleassa maanantai illassa. Näin vielä ennen varsinaisen kauden alkua kampuslaiset olivat paremmalla jalalla liikkeellä ja voittivat ottelun 2-1 (1-1). Kerho koitti pelata tyylilleen uskollisena näppärää lyhytsyöttöpeliä, mutta niin syöttöjen tarkkuus kuin pallottomien liike olivat kohemeessa. Niinpä vastustaja pääsi useasti vastahyökkäyksiin ja viimeisteli näistä voittoon tarvittavat kaksi maalia. LPK:n ainokaisesta vastasi heinosti vaparista osunut Ville Törmälä. Peli toimi myös tulikasteena uusille loharilauman jäsenille, kun kourallinen lupaavia pelimiehiä otti ensiaskeleensa harmaapaitojen väreissä.

LPK lisääntyi

Vajavaisen sponsorihankinnan ja ikääntyvän pelaajamateriaalin vastapainoksi Möttösten perhettä on nyt yksi enemmän. LPK solmi 18-vuotisen kannattajajäsensopimuksen pallero-Möttösen kanssa heti synnytysosaston ovilla ja sopimus sisältää option laitapuolustajan paikasta.

Lämpimät onnittelut Katille ja Mikaelille!

2. sija tuloksena Keuruulta

Varsin hyvä kevätsääkään ei kerholaisia erityisemmin innostanut matkaan, sillä vain 14 pelaajaa sekä maalivahti oli löytänyt tiensä Keuruun tekonurmelle, kun turnauksen pelit LPK:n osalta käynnistyivät. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui APV Alavuudelta. Alun haparoinnin jälkeen LPK sai juonesta kiinni ja voitti kamppailun 2-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat nerokkaan vaparimaalin viimeistellyt Ilkka Peltokangas sekä Matti Simulan hienon esityön päätteeksi Uula-Matti Laitinen. Toinenkin peli, vastustajana Multian MultiAnts, oli loharilauman näytöstä. Vielä tässä vaiheessa päivää joukkue ei näyttänyt uupuneelta, vaan jyräsi helppoon voittoon 3-0 lukemin. Kerholaisten maalitykkinä toiminut Uula-Matti osui kahteen otteeseen ja Teemu Paajanen kertaalleen. Mutta ottelu toi voiton lisäksi huonoja uutisia, sillä kolme pelaajaa nilkutti pelin päätyttyä loukkaantuneina. Näin pelurit olivat todella vähässä finaalia ajatellen, joten kerho joutui turvautumaan jopa Jari ”lelu” Lehtisen kokemukseen. Jos edellisessä pelissä väsymys ei painanut, niin nyt jalat olivat yhdellä jos toisella pelkkää sementtiä. Tähän kun lisätään se, että finaalivastus Mäntän Valo oli saanut pitää ruhtinaallisen viiden tunnin tauon, oli heidän helppo työ juosta ensimmäisellä puoliajalla LPK:lta jalat alta. Tauolle siirryttiinkin 0-2 tappioasemasta. Toisella jaksolla puntit ehkä hieman tasoittuivat väsymyksen osalta. Niinpä kerho pääsikin hitusen niskan päälle. Joukkue loi kohtuullisen määrän paikkoja tasoitusta varten, mutta tällä kertaa onni ei ollut myötä ja tolpatkin olivat vastustajan puolella. Siispä tuloksena oli tyytyminen toiseen sijaan, mutta mikä tärkeintä LPK sai vihdoin avattua futiskauden pelien osalta ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Harjoitusturnaus Keuruulla

Lpk avaa kautensa pelien muodossa ensi lauantaina, kun lohariparvi suuntaa rasvaiset evänsä kohti Keuruuta. Joukkue on ehtinyt käydä treenaamassa vasta kolmesti ennen viikonloppua, joten vielä tässä vaiheessa on turha odottaa mitään taktisia hienouksia. Lisäksi fyysinen kunto tullee olemaan koetuksella, kun (ainakin tähän tietoon) kerho joutuu matkaan melko harvalukuisena. Sarjan alkuun ei ole kuitenkaan kuin noin kuukausi, joten ensimmäiset harjoituspelit eivät todellakaan ole liian aikaisessa. Tästä syystä joukkeenjohdolta oli mainio veto runnoa Lpk turnaukseen, vaikka alustavasti pelaajia ei tuntunut sinne löytyvän. Keuruulla on luvassa kolme peliä, joista ensimmäiset alkusarjaa ja viimeinen sijoitusottelu. Lohkovaiheessa kerho saa vastaansa Alavuuden APV:n sekä Multian MultiAntsin. Toisessa lohkossa pelaavat KeuPa, HPP ja Valo. Sijoitusotteluissa lohkojen voittajat pelaavat turnauksen voitosta, kakkoset pronssista seka kolmannet viidennestä sijasta.

LPK etsii maalivahtia

Vaikka ilahduttavan monta nimeä onkin ilmoittautunut ehdolle LPK:n kivenkovaan joukkueeseen, niin silti maalivahteja ei ole vielä ruuhkaksi asti. Tästä syystä LPK:lla on nyt maalivahdin haku päällä. Viimeiseen asti hiotun CV:n voi lähettää osoitteeseen kauko.sairanen "at" luukku.com tai vaihtoehtoisesti soittamalla numeroon 050 3363 850. Koko lysti on tietenkin maalivahdeille täysin ilmaista ja kaupan päälle LPK:n puollustusosasta on jo luvannut kauden aikana muutamia läpiajoja torjuttavaksi, joten haasteistakaan ei ole pulaa!

Valmistautuminen kauteen 2010 alkanut!

LPK treenaa jälleen kovaa! Nurmet eivät vielä viherrä hetkeen, mutta LPK:ssa ollaan jo valmiita kesälaitumille. Harjoittelu ulkokentillä on alkanut ja meno on ollut vauhdikasta heti alusta alkaen.

Kentillä on nähty vanhoja ja uusia kasvoja, mutta ovet ovat edelleen avoinna kaikille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa huumorilla mutta tosissaan 2-3 kertaa viikossa. Tervetuloa kokeilemaan. Lisätietoja: Kauko Sairanen, 050 3363 850, kauko.sairanen "at" luukku.

Mukana on siis yhdeksän joukkuetta ja piiri osaa tällä hetkellä kertoa sarjasta seuraavaa: "Miesten Nelonen pelataan 2-kertaisena sarjana. Sarjan voittaja nousee Kolmoseen kaudelle 2011. Putoajat Viitoseen tarkentuvat sen jälkeen, kun selviää Kakkosesta Kolmoseen putoajat ja Kolmosesta Neloseen putoajat. Sarjan kaksi (2) viimeistä joukkuetta ovat vaaravyöhykkeessä pudota Viitoseen kaudelle 2011."

Otteluohjelma 2010

Piiri on julkaissut kauden 2010 otteluohjelman, joka on luettavasti täältä. Luvassa on jälleen monta kiihkeää peliä. Mukana on monta viime kaudesta tuttua joukkuetta ja "uutena" tulokkaan vanha luotettava sotaratsu SäyRi.

Mukana on siis yhdeksän joukkuetta ja piiri osaa kertoa sarjasta seuraavaa: "Miesten Nelonen pelataan 2-kertaisena sarjana. Sarjan voittaja nousee Kolmoseen kaudelle 2011. Putoajat Viitoseen tarkentuvat sen jälkeen, kun selviää Kakkosesta Kolmoseen putoajat ja Kolmosesta Neloseen putoajat. Sarjan kaksi (2) viimeistä joukkuetta ovat vaaravyöhykkeessä pudota Viitoseen kaudelle 2011."