Lyhyt yhteenveto kaudesta

Viimeisen pelin tappiosta huolimatta oli LPK:n syyskierros loistava ja samalla täysi vastakohta kevätkierrokselle. Kesän puolivälissä LPK oli toiseksi viimeisellä sijalla saldolla kaksi voitto (molemmat 7-0 voittoja), yksi tasapeli ja loput tappioita. Huonoja IV-divisioona otteita tasapainotti tosin hyvä menestys Regions Cupissa, mutta samalla se oli yksi syypää ailahteleviin otteisiin. LPK:n materiaali oli tänä vuonna hyvä, mutta hieman liian kapea kattamaan IV-divisioonan ja Cupin tuoma otteluruuhka.

Syyskierroksen saldo oli 7 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. KaPa pelin tappio oli selvä, mutta pelin otteet olivat kuitenkin positiivisiä. Tasapeli tuli Jämsänkosken vieraspelistä, joka sai nimen "Jämsänkosken ihme". Syy tähän oli, että vielä pelipäivänä LPK:lla oli kunnossa seitsemän pelaaja ja matkaan päästiin lopulta houkuttelemalla veteraaneja mukaan nostoväestä. Vieraspiste oli siis hyvä saavutus. Seitsemästä voitetussa pelissä oli sekä hyviä että huonoja esityksiä, mutta erona kevätkierrokseen se, että pelit kääntyivät voitoiksi. Maaleja LPK takoi läpi kauden runsaasti, mutta syyskierrokselle tehty taktinen hienosäätö tukki kevätkierroksella vuotaneen puolustuspään.

Jossiteltavaa jää aina ja LPK:n osalta se on surkea kevätkierros, jossa esimerkiksi kolme pistettä menettiin AC Soulsille. Lopputuloksen on siis sarjan kolmas sija, mikä on kokonaisuutenaan hyvä. Joukkueesta löytyi kauden aikana niin monta onnistujaa, että kaikkia ei voi tähän luetella. Mainitaan kuitenkin muutama positiivinen osa-alue: onnistunut maalivahtipeli, kauden aikana onnistunut suunnan muutos, uusien ja nuorien pelaajien entistä vahvempi rooli joukkueessa ja positiivinen ote tekemiseen koko kauden ajan.

KaPa-LPK 4-2 (3-2)

LPK matkasi kauden päätöspeliin Kangasniemelle. KaPa oli jo ennen peliä varmistanut sarjavoiton, mutta LPK:lla olisi voitolla ollut mahdollisuus pitää sarjan kakkostila. LPK lähti peliin rohkealla taktiilla, jolla pyrittiin estämään KaPa:n pitkät avaukset. Taktiikka toimikin varsin hyvin, mutta silti ajoittain LPK:n maalille tuli vaarallisia tilanteita suoraviivaisista hyökkäyksistä.

KaPa pääsi hieman varkain 2-0 johtoon, odotetulla tyylillä: pitkillä palloilla. Yhtä yllättävästi LPK tuli kuitenkin vielä tasoihin tilanteeseen 2-2. 2-1 kavennuksessa maalivahti yllätettiin pienestä kulmasta ja toisessa maalissa pallo muutti suuntaan puolustajan jalasta puolittaisen läpiajon päätteeksi. Harmittava 3-2 kotijoukkueen johto tuli kuitenkin vielä ennen erän loppua.

Toinen erä oli LPK:n näennäistä painostusta, mutta montaa vaarallista paikkaa ei onnistuttu luomaan. Pelin lopussa KaPa ratkaisi pelin rankkarista ja kun erän lopun LPK pelasi vajaamiehisenä, oli lopputulos selvä. Onnittelut KaPa:lle sarjavoitosta!

LPK kohtaa kauden viimeisessä pelissä KaPa:n.

Loharit päättää kautensa Kangasniemellä KaPan vieraana. KaPa on dominoinut nelosta miten tahtoo ja johtaa sarjakakkosena olevaa LPK:a 13 pisteellä.
Lohareilla tulee olemaan hikinen iltapäivä Kangasniemellä vaikka Loharit ovat päässeet oivaan syysvireeseen niin vakuuttavia KaPalaiset ovat olleet ja haluavat varmasti päättää kautensa kaatamalla sarjakakkosen.
Kevätkierroksella Jyskän tekonurmella Loharit menivät 41 minuutin kohdalla johtoon mutta KaPa kuittasi 49 minuutin kohdalla ja tekivoittomaali ajassa 84 min Tero Palvimon viimmeistellessä molemmat maalit.
LPK - KaPa-51 1-2 (1-0).
LPK:lle on tarjolla kauden päätteeksi sijat väliltä 2 - 5 tasaisessa kärkikastissa!
Sarjataulukko
KaPa-51 - LPK La 21.9.2013 klo 15.00 Kangasniemi Urheilukentän nurmella

Lelu nollasi PaRin!

Loharit kuittasi kevään surkean pelin makealla voitolla palokkalaisista.
Palokan nuori joukkue aloitti väkevästi heti ensivihellyksestä lähtien ja näytti jo siltä että Loharit jää taas pahasti jalkoihin. Peli kääntyi kuitenkin pikkuhiljaa kokeneemmille Lohareille, Lelu esitteli taas ensimmäisen puoliajan loppupuolella uskomattoman jalkatorjunnan ja piti joukkuetta pystyssä. Toiselle puoliajalle Loharit tekivät kaikki kolme vaihtoa ja peli alkoi olla omissa käsissä palokkalaisten tuskastuessa tekemisiinsä. Kaikki kunnia PaRille hienosta pelistä vain viimeistely ontui.
LPK - PaRi 2 4 - 0 (2 - 0)
Tilastot

LPK - PaRi 2 Pe 13.9.2013 klo 19.45 Palokka tn.

Kevätkierroksella Lohareilta ei onnistunut mikään, kaksi tuhlattua rankkaria ja viisi "varmaa" maalia eikä sisään. Pari 2 - LPK 5 - 1 (2 - 0)
LPK ja PaRi päässeet molemmat hyvään syysvireesen PaRi kahden ottelun voittoputkessa. LPK seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa /6 voittoa ja 1 tasuri). PaRi tulee taatusti taistelemaan putken katkaisusta.

FCK oli niin haasteellinen kuin odotettiinkin!

FCK pelasi omaa peliään "inhottavan" tehokkaasti Loharit eivät millään meinanneet saada otetta vastustajasta.
LPK oli pelissä huonolla jalalla sekä epätarkoilla syötöillä eikä viimeistelykään toiminut, perjantain JIlveksen peli ja sairastelut painoivat vielä jaloissa.
Jussi Hartikka avasi maaliputkensa todella tärkeässä paikassa tehden voittomaalin.
Lohareiden maalivahtilupaus Jari Lehtinen (50v) teki ottelun lopussa todella uskomattoman, näyttävän vastaantulon torjumalla 110% varman maalin pelastaen 3 pistettä Lohareille!
LPK - FCK 2 - 1 (1 - 0)
Tilastot

Seuraavaksi FCK haastaa Loharit!

Kevätkierroksella LPK meni 8 ja 15 minuutin maalailla 0-2 johtoon, FCK kuitenkin heräsi ja tasoitti 75 ja 78 minuutin maaleilla. 2-2 (0-2)
LPK yritti siirtää syyskierroksenpeliä Säynätsalon stadionille, FCK ei moiseen onneksi suostunut.
LPK rypee loukkaantumis ja flunssa-aallon kourissa joten pienempi kenttä on varmaan Lohareiden nykytilanteessa ihan paikallaan.
Saa nähdä ketähän LPK:n jalkapalloarkistosta joudutaan tähän peliin kaivamaan esiin ja hoitamaan edustukset kuntoon.
LPK - FCK Ti 3.9.2013 klo 20.00 Jyskän tn

JIlves-LPK 1-1 (0-0), Jämsänkosken ihme!

Jämsänkosken Ilves: Vuonna 1930 perustettu Jämsänkosken suurseura. Juuri pelaajahankintoja tehnyt ja huolellisesti valmistautunut, kevään 7-0 tappion johdosta ärsytetty joukkue. Perjantai-illan tapahtumassa katsomo täynnä kannattajia. Lista täynnä pelaajia. Goljat.

Lohikosken pallokerho: Vuonna 1982 perustettu Jyväskyläläinen kaupunginosajoukkue. Muutama tunti ennen alkuvihellystä kahdenksan pelikuntoista pelaajaa listalla. Pari jo uransa lopettanutta pelaajaa sekä flunssaiset ja raajarikot mukaan, niin kentälle saadaan täysi miehitys. Puolenkuntoinen muukalaislegioona, joka ei pysty pelaajaongelmista johtuen toteuttamaan haluamaansa taktiikkaa. Daavid.

Pelin lopputulos: 1-1 (0-0), Jämsänkosken ihme! Ilves voitti ehkä pallonhallintaprosetit, mutta paremmat maalipaikat olivat LPK:llä. Lähtökohtiin nähden loistava tulos LPK:lle, vaikka syyskierroksen voittoputki vaihtui tappiottomaan putkeen.
Tilastot

Lohareiden pelit jatkuu Jämsänkoskella!

Pahasti ärsytetyt oranssinutut haluavat kotikentällään aivan varmasti revanssin keväisestä ottelusta jolloin LPK riepotteli JIlvestä mielin määrin. Mielenkiintoa otteluun lisää se että LPK:n pelaajavalmentaja Mikko Sorsakivi on edustanut pari vuotta sitten JIlvestä ennen Lohareihin siirtymistään! Lisäksi peli pelataan luonnonnurmella johon LPK ei ole kaupugin linjauksen mukaan päässyt tutustumaan ollenkaan.
Kevätkierroksella Säynätsalon tekonurmella LPK - JIves 7 - 0 (5 - 0)
Sarjataulukossa Ilves 4.ja LPK 5.
JIlves - LPK Pe 30.8.2013 klo 19.00 Jämsänkoski Pallokentän nurmi.

Ei ollut sarjakakkosesta Lohareiden kaatajaksi!

LPK jatkoi hyvää syysvirettään ja meni 46 minuutin kohdalla jo 3-0 johtoon, KeuPan Juuso M pilasi Berliinin Laten hattutempun tekemällä Laten vedosta oman maalin. 25 viimeistä minuuttia oli aikamoista puolustustaistelua. KeuPa rokotti 68 ja 81 minuutin maaleilla ja jahtasi sinnikkäästi tasoitusta. Loharit pääsi kuitenkin välillä muutamaan vaaralliseen vastahyökkäykseen niissä onnistumatta.
LPK - KeuPa 3 - 2 (2 - 0)
Tilastot

Sarjakakkonen KeuPa haastaa Loharit!

Kevätkierroksella KeuPa meni 34 min:ssa 3-0 johtoon, LPK pääsi 70 min kohdalla 3-2 tilanteeseen mutta KeuPa rankaisi ottelun lopussa 5 min:n (85`ja 90`) välein tehdyillä maalilla ja se oli siinä. KeuPa - LPK 5-2 (3-0).
LPK - KeuPa Ti 20.8.2013 klo 20.00 Jyskän tn

FCV II laittoi LPK:n lujille!

Punanutut taistelivat miesten lailla ja tulivat 89:llä minuutilla tasoihin ja juhlivat jo saavutettua pistettä mutta pitkään harjoiteltu kuvio: Roylanin syöttö Patelle, Paten jatkosyöttö Latelle, Late sisäsyrjällä komeasti sisään jätti pisteet Lohareille. LPK:n maalivahtilupaus joutui antautumaan 269 peliminuutin jälkeen.
FCV II - LPK 1 - 2 (0 - 1)
Tilastot

FVC II testaa jatkuuko LPK:n kova syyskunto.

Kevätkierroksella LPK nollasi FCV:n ja takoi 7 maalia joten vastaan asettuu ärsytetty punanuttuinen miehistö. Keväällä LPK voitti 7-0.

FCV II - LPK Pe 16.8.2013 klo 19.30 Jyskä tn

LPK:lle voitto Soulsista

LPK tuskaili tehottomuuden sekä helposti päästettyjen maalien kanssa kevätkierroksen pelissä AC Soulsia vastaan. Helppoja maaleja ei LPK:n verkkoon tällä kertaa mennyt, mutta Soulsin maali vaikutti noidutulta aina 50:lle minuutille asti. Sitä ennen nähtiin lukuisia vaarallisia paikkoja, tolppia ja ylärimoja, mutta pallo vain aina pomppi Souls-maalin yli tai ohi. Ensimmäisen maalin myötä ketsuppi pullo aukesi, jonka seurauksena pelin päätyttyä lopputulos oli 4-0 (0-0).

Peli ei ollut parasta mahdollista LPK:ta, mutta lopputulos ratkaisee. Tärkeät kolme pistettä mukaan ja miettimään millä keinoilla hyvin alkanut syyskierros jatkuu voitokkaasti.

Tilastot

Seuraavaksi LPK haastaa Souls AC:n

Kevätkierroksella Souls yllätti Loharit nopeilla maaleilla 1 min 1-0, 3 min 2-0 ja voittomaali 4-3 83 min. Souls - LPK 4-3.
IV-div peli: LPK - Souls AC Ti 6.8.2013 klo 20.00 Jyskän tn

Loharit nollasi Rastaat!

Mustarastaat - LPK 0 - 4 (0 - 3)
Tilastot

Seuraavaksi LPK:n syyskunnon testaa Mustarastas

Mustarastas istuskelee sarjataulukon kakkospaikalla ja hoiteli keväällä LPK:n 5-2 (2-0) LPK sen sijaan majailee sijalla kahdeksan (8)
IV-div peli: Mustarastas - LPK Ke 31.7.2013 klo 19.30 Säynätsalo tn

Kesätauon jälkeen levännyt LPK pöllytti HPP:n

LPK - HPP 4 - 1 (3 - 0)
Tilastot

Syyskierros pyörähtää käyntiin!

LPK:n seuraavaksi vastustajaksi tulee niin rakas vastustaja Haapamäen ylpeys Pallopojat.
Kevätkierroksella Haapamäen nurmella Pallopojat pöllyyttivät otteluruuhkasta väsynyttä LPK:ta 7 - 2 (3 - 0).
LPK - HPP; Ti 23.7.2013 klo 19.30 Jyskä tn

LPK:n peli näytti jo vähän lupauksia antavalta; ajoittain

KaPa vei kuitenkin kevätkierroksen viimeisen pelin pisteet Kangasniemelle
LPK - KaPa-51 1 - 2 (1 - 0)
Tilastot

LPK:n seuraava IV-div peli:

Kevätkierroksen päätteeksi LPK kohtaa Ti 2.7.2013 klo 19.45 Jyskän tekonurmella IV-div kakkosena majailevan KaPa-51 Kangasniemeltä. Sarjakakkonen on vain pisteen päässä Mustarastaista joilla on 2 peliä enemmän pelattuna, KaPa on myös ainoa joukkue jolla ei ole yhtään tappiota! LPK:n kevät sarjassa on ollut todella nihkeä ja huono-onninen. Tiistaina LPK:lla hikinen ilta tiedossa Jyskässä.

Tuhlaajapojalle kävi köpelösti!

Tähdet eivät olleet kohdallaan

 • 2 rankkaria; ei sisään
 • 5 satavarmaa maalia; ei mennyt
 • lisäksi tukku muitakin paikkoja; ei mennyt

PaRi 2 korjasi hedelmät: 5 - 1 (2 - 0)
Tilastot

LPK:n seuraava IV-div peli:

PaRi 2 - LPK Ke 26.6.2013 klo 20.00 Palokka tn

LPK:n "härkäviikon" viimeisestä pelistä HPP:n maalijuhlat!

(13:sta päivässä 5 peliä; Keuruu, Tampere, Säykki, Säykki ja Haapamäki)
HPP - LPK 7 -2 (3 - 0)
Tilastot

LPK:n seuraava IV-div peli:

HPP - LPK Ke 19.6.2013 klo 19.00 Haapamäki nurmi

FCK runnoi tasoihin toisen puoliajan loppupuolella!

FCK - LPK 2 - 2 (0 - 2)
Tilastot

LPK:n seuraava IV-div peli:

FCK - LPK Ma 17.6.2013 klo 19.30 Säynätsalo tn

LPK nylki Ilveksen

LPK - JIlves 7 - 0 (5 - 0)
Tilastot

LPK:n seuraava IV-div peli

Seuraavaksi LPK kohtaa pe 14.6.2013 klo 19.15 Säynätsalon tekonurmella IV-div kärkijoukkueen Jämsänkosken Ilveksen. LPK:n alku sarjassa on ollut nihkeä, joten nyt on korkea aika ottaa pisteet kotiin. Ennakkotietojen mukaan pelissä mukana ovat myös takaisin farmista nostetut Kimmo Tolvanen ja Lauri Berlin.

TamU-K päätti LPK:n Regions cupin lennon tylysti

TamU-K - LPK 4 - 1 (2 - 0)

LPK:n taival Regions Cupissa päättyi TamU-k:n vieraana selvin 4-1 (2-0) lukemin.

Lähtökohdat peliin tekivät LPK:stä selvän altavastaajan. Vielä peliä edeltävänä iltana näitti, että matkaan lähdetänän ilman vaihtomiehiä ja alla oli ottelusarja, josta voittoja oli tullut vain kahdesta pelistä. Lisää mutkia matkaan tuli hetki ennen lähtöä: LPK-vahti joutui varkauden uhriksi, menetti tilanteessa kotiavaimensa sekä pääsyn kotiinsa ja joutui jättämään reissun väliin, koska pelikamat olivat lukkojen takana sisällä. Hätiin hälytetty Jari "Lelu" Lehtinen kuitenkin hoiti tonttinsa maalilla asetelmiin nähden hyvin.

Itse pelin loppulukemat kertovat voimasuhteista hyvin. LPK ei missään nimessä ollut jyrän alla, mutta maalipaikkojen luonti ei onnistunut. Ote pelistä oli varsinkin toisella puoliajalla jopa enemmän LPK:lla, mutta peli oli vastustajan kannalta vaaratonta.

TamU-k pelaajisto koostui III-divisioonasta hankituista pelaajista ja materiaali oli tasaisen hyvä. Yhden pelin perusteella on vaikea verrata Tampereen seudun ja Keski-Suomen tasoa, mutta tiistaina kentällä ollut TamU-k on selvästi IV-divisioonan kärkipään joukkue ja voisi pärjätä myös III-divisioonassa parin vahvistuksen turvin.

Pelin järjestelyt ja olosuhteet olivat ensiluokkaiset. Harvemmin myös pääsee alasarjoissa näkemään yleisön laulua ja palavia soihtuja. Hatunnoston arvoista toimintaa TamU-k:n katsomolta!

Tilastot

Lue myös TamU-k:n raportti pelistä

Regions cup 4. kierros!

TamU-K - LPK ti 11.6.2013 klo 19.30 Lamminpään nurmikenttä:
http://www.fonecta.fi/s/18JY (Näyttää voittavan Litmasen soran!)
http://www.lohikoskenpallokerho.fi/smf/index.php/topic,577.15.html
http://www.palloliitto.fi/palloliitto/sarjat-ja-tulokset/miehet/suomen-regions-cup-2013

LPK:n seuraava IV-div peli:

KeuPa - LPK Pe 7.6.2013 klo 19.00 Keuruun keskuskenttä
Tilastot

LPK nuiji FCV II:n

LPK - FCV II 7 - 0 (4 - 0)

Kahdesta edellisestä tappiosta sisuuntunut LPK näytti vaihteeksi parempaa osaamistaan, kun se takoi seitsemän maalia FCV II:n maaliin. Peli oli alusta asti pirteää ja ennen peliä sovitut asiat toimivat hyvin. Lämmin sää ei myöskään näyttänyt hyydyttävän pelaajia ja vaihtopenkiltäkin löytyi hyvin tuoretta virtaa kentälle.

Maalitehtailiu alkoi 20min kohdalla ja jatkui siitä tasaisesti pelin loppuun asti. Positiivsta tällä kertaa oli erikoistilanteista syntyneiden maalien määrä. FCV II pelasi sinnikkääsi pelin loppuun asti, mutta todellisia vaarallisia paikkoja ei LPK:n maalilla juurikaan syntynyt.

Tilastot

Regions Cupin neljäs kierros: LPK matkaa Tampereelle

Palloliitto arpoi Regions Cupin neljännelle kierrokselle LPK:n vastustajaksi Tamperelaisen TamU-K:n. TamU-K pelaa V-divisioonaa Tampereen piirissä ja näyttää aloittaneen sarjan http://tamu-k.com/tilastot/sarjataulukko/. kolmesta pelistä kolme voittoa maalisuhde 9-1. Ottelun ajankohta on vielä sopimatta, mutta peli on pelattava 15.6. mennessä.
Muut neljännen kierroksen ottelut: http://www.palloliitto.fi/palloliitto/sarjat-ja-tulokset/miehet/suomen-regions-cup-2013/4-kierros

LPK:n seuraava IV-div peli:

LPK - FCV II Ke 29.5.2013 klo 19.45 Vehkalampi 2

LPK:n alavire nelosessa jatkuu

Souls AC-LPK 4-3 (2-2)

LPK taaperrus IV-divisioonassa sai jatkoa Jyskän tekonurmella. Tällä kertaa turpiin tuli Soulssilta, joka vei pisteet 4-3 lukemin. Heti pelin alku oli LPK:n kannalta mahdollisimman surkea, sillä jo neljän minuutin pelin jälkeen tilanne oli 2-0. Erätauolle mentäessä LPK kuitenkin kampesi itsensä peliin mukaan ja tilanteeseen 2-2.

Toinen puoliaika oli 100% LPK:n hallintaa. Soulsilla oli yksi läpiajo, jonka seurauksena oli 3-2 johtoasema. LPK kuitenkin kuittasi tilanteeksi 3-3 heti samalla minuutilla. 4-3 ratkaisu tuli rangaistuspotkusta, joka tuomittiin epäonnisten LPK-pelaajan harmittomasta käsivirheestä.

Tehokkuus oli tänään valttia, sillä LPK ei saanut pallo maaliin lopun painostuksesta huolimatta. Nolla pistettä tulostaulukossa kertoo siitä, että omiin on mennyt liian monta maalia. Pisteitä ei tule, vaikka peli muuten on ihan hyvällä tolalla.

Erityismaininta pelistä menee LPK:n maalissa torjuneelle Jermu "Musta hämähäkki" Vehaselle, joka tunnetaan paremmin laitapakkina ja sivurajaheittojen erikoismiehenä. Positiivista oli myös joukkuessa esiintyneet uudet ja uusvanhat pelaajat Roylan, Simo ja Ari. LPK:n rosteri alkaa olemaan timanttisessa kunnossa!
Tilastot

Seuraa LPK:ta Twitterissä

LPK:n sosiaalisen median valloitus etenee. Nyt suosikkijoukkueesi edesottamuksia voi seurata Twitterissä. Eli nyt kaikki @lpkuutiset seurantaan! Uh, ihanaa!

LPK pöllytti Litmasen hiekkaa ja KuKi:a

KuKi - LPK 1 - 7 (0 - 2). LPK:n maalivahdilla koko ottelussa 0 torjuntaa !;).
LPK jatkaa Regions cupin 4. kierrokselle, jäljellä 32 joukkuetta. 4 kierros tulee olla pelattuna 15.6. mennessä. Arvonta 28.5.
Tilastot

LPK:n seuraava IV-div peli:

Souls AC - LPK To 23.5.2013 klo 20.00 Jyskä tn

Regions cup 3. kierros!

KuKi - LPK Ma 20.5.2013 klo 19.30 Litmasen sora

Kauden avauspeli ei mennyt putkeen!

Mustarastaat nöyryyttivät ensimmäisen sarjapelin jännityksen jäykistämää LPK:ta 2-5 (0-2) ja olivat joka alueella taitavampia!
Tilastot

LPK:n avaa kauden 2013 IV-div:n Mustarastaita vastaan!

Ma 13.5.2013 klo 20.00 Vehkalampi 1

Regions Cupin kolmas kierros: LPK matkaa Kuopioon

Palloliitto arpoi Regions Cupin kolmannelle kierrokselle LPK:n vastustajaksi Kuopiolaisen Kurkimäen Kisan (KuKi). KuKi pelaa IV-divisioona Itä-Suomen piirissä ja näyttää aloittaneen sarjan kahdella voitolla. Ottelun ajankohta on vielä sopimatta, mutta peli on pelattava 25.5. mennessä.

LPK hoiti tyylikkäästi Regions cupin 2. kierroksen ottelun 0 - 7.

Mestarit - LPK 0-7 (0-3). LPK ei antanut mitään mahdollisuuksia Mestareille vaan vyörytti hyökkäyksiä tehokkaasti vastustajan maalille. Merstarit pääsivät muutaman kerran nopeilla hätyyttelemään maalivahti Nikua.
Kolmas kierros pitää olla pelattuna 25.5. mennessä, arvonta 7.5.
Tilastot

Regions cup 2. kierros!

Mestarit - LPK Pe 3.5.2013 klo 17.15 Säynätsalo tn

LPK hävisi Tervaturnauksen finaalin PaRi 2:lle tiukan taiston jälkeen!

Tilastot

LPK vei Regions cupin 120 min trillerin 2 - 3!

KeuPa - LPK varsinainen peliaika 2-2 (1-1) Jatko-ottelu 0-1
Molemmat joukkueet tuhlailivat maalipaikkojaan, näytti että LPK:n tehotreenit ovat tuottaneet tulosta ja yhdellä vaihtopelaajalla matkassa olleen LPK:n kunto kestiparemmin :) Seuraavaksi LPK:n Regions kunnon testaa Mestarit.
Tilastot

Regions cup

KeuPa - LPK La 20.4.2013 klo 17.00 Keuruu Tervan tekonurmi

Otteluohjelma valmis!

Pelaajalista elää......ja voi hyvin.

Jalkapallopersoona Olli-Pekka Ollikainen on poissa

Lohikosken Pallokerhon valmennuksessa pitkään vaikuttanut Olli-Pekka Ollikainen on menehtynyt. Lohikosken Pallokerho suree jalkapallopersoonaa ja ystävää. Otamme osaa Olli-Pekan perheen ja läheisten yllättävään suruun.

Sinä, vapaa tai varattu Maalivahti!

Jos olet kiinnostunut tilkitsemään LPK:n maalin, ota pikaisesti yhteyttä Kakeen puhelimella numeroon 050 336 3850 tai lähetä postia osoitteiseen jalkapallo.lpk@gmail.com, niin neuvotellaan aiheesta.

Työsuhde-etuna taattu määrä vetoja, läpiajoja ja muita tiukkoja tilanteita joka pelissä!

LPK:n jalkapallotreenit pyörähtävät käyntiin

Maaliskuun ja huhtikuun ajan treenit joka maanantai ja torstai Vehkalammella 20:30-22:00. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat.

Joukkueen valmennus ja johto kaudelle 2013

Valmennus:

 • Mikko Sorsakivi, pelaajavalmentaja
 • Pauli Hippeläinen, pelaajavalmentaja
 • Jari Lehtinen, pelivalmentaja

Joukkueenjohto:

 • Kauko Sairanen; Joukkueen johtaja

Nelosen joukkueet kaudelle 2013

NELONEN 2013

 1. FCK
 2. FCV II
 3. HPP
 4. JIlves
 5. KaPa-51
 6. KeuPa
 7. LPK
 8. Mustarastas (nousija)
 9. PaRi 2 (nousija)
 10. Souls AC

Säynätsalon Riennon paikalla pelaa FCV II Palloliiton Keski-Suomen piirin piirihallituksen päätöksellä