Kesän viimeinen!

Kevätkierroksen pelistä jäi karvas maku suuhun FCK vei ja LPK ei edes vikissyt, peli päättyi FCK:lle 6-1 (4-1).
Josko syksy ja sauna saa liikettä kinttuihin!

Onnea JIlvekselle sarjanoususta!

Ilveksen kyniminen ei onnistunut, Loharit taistelivat varsinkin toisen puoliajan mallikkaasti.
Ensimmäinen puoliaika oli nopeakinttuisten Ilvesläisten, he pystyivät luomaan useita näennäisä maalintekopaikkoja ja kaksi kertaa onnistuivatkin toimittamaan pelivälineen maaliin. Loharit tekivät kuitenkin vielä "pukukoppimaalin" puoliajan lopussa.
Ilmeisesti pukukoppimaali oli sekoittanut nuoren joukkueen pelin, Loharit pääsivät painostamaan toisella puoliajalla mutteivat saaneet maalia aikaiseksi.
85 minuutilla tapahtui: LPK:n maalivahti lähti alueen ulkopuolelle puskemaan keskityspalloa väljemmille vesille, kotijoukkueen hyökkääjä meni samaan palloon tarkoituksena tehdä maali. Pelaajien päät kolahtivat yhteen, LPK:n maalivahti oli korkeammalla ja sai hyökkääjän pään suuhunsa, maalivahdin purukalustosta lohkeli palasia ja hyökkääjällä oli hampaista reikä päässä. Ampulanssi kutsuttiin paikalle ja reilun puolentunnin huollon ja tarkkailun jälkeen maalivahti pääsi lähtemään kotimatkalle. Ilmeisti aivotädähdystä ei ollut, lohjenneita hampaita kylläkin ja niskakipua. Hyökkääjä selvisi reijällä päässä ja jatkoi pelaamista, joukkueenjohto otti kuitenkin hänet varotoimenpiteenä vaihtoon.
Tuomareiden ratkaisu: avustava tuomari joka oli LPK:n kenttäpuolikolla ja joka näki suoraan sivusta tapahtuman kertoi että "molemmmat lähtivät palloon yhtäaikaa"
Toinen avustava tuomari joka näki tilanteen takaviistosta ja tuomari joka näki tilanteen takapäin sanoivat "maalivahti lähti tilanteeseen myöhässä"
Tulos maalivahdille suora punainen.
Lopputulema: lievä aivotädähdys, 7 lohjennutta hammasta ja pääkipua.

Tilastot

Sarjataulukko

Loharit Ilvesjahtiin!

Loharit matkaa sunnuntaina Jämsänkoskelle pelaamaan sarjaykköstä ja varmaa sarjanousijaa vastaan.
Ilves on ollut lähiaikoina hyvä vastus Lohareille; viime kaudella keväällä Ilves lähti turkkiaan nuollen 7-0 hävinneenä Säynätsalosta, syksyllä "Jämsänkosken ihme" kahdeksalla terveellä miehellä sekä "arkistosta" ja "lasaretista" kaivetuista pelaajilla pisteet tasan 1-1.
Kevätkierroksella Säynätsalossa maalikarkelot LPK vei pisteet 5 - 4 (3 - 2).
Sunnuntaipelit ovat Lohareille myrkkyä; saa nähdä mennäänkö taas käymään arkistossa :)
Ilves on päässyt oivaan vireseen syyskierroksella ja johtaa IV-divaria; 14 peliä 32 pistettä, FCV II; 14 peliä 28 pistettä, KaPa; 13 peliä 25 pistettä ja LPK; 14 peliä 23 pistettä.
Kestääkö nuoren Ilveksen kantti loppuun asti!

JIlves - LPK Su 14.9.2014 klo 15.00 Pallokenttä

Super Hessu!

Lähtökohta peliin oli vaikea, kahteen viikkoon ei ollut peliä ja treenaaminenkin oli vaisua. Peli oli kuitenkin kohtalaisesti uomissaan viimeiselle kolmannekselle asti jonka KeuPa tukki hyvin taistellen. Hessu raatoi kentällä taisteluilmeellä: hyökäten, puolustaen, katkoen, riistäen ja jakaen oivallisia syöttöjä ollen kentän kunkku.
Paremmalla Lohareiden viimeistelyllä olisi vaihtopenkin huokausten ja "eikö tuostekaan mennyt sisään" olisi lisämaaleja voinut tulla lähemmäs kymmenen.
KeuPa taisteli hyvin muttei mahtanut Lohareiden ylivoimalle mitään.

LPK - KeuPa 3 - 0 (1 - 0)

Tilastot

Sarjataulukko

Seuraavaksi LPK:lle vaikea KeuPa!

Kahden viikon pelitauon jälkeen LPK kohtaa Säykissä KeuPan. Kevätkierroksella Loharit nyhjäsivät ekapuoliajalla 0-0, tuhlaten rankkarin josta keupalainen löysi myös itsensä suihkusta. Toisella puoliajalla Pate upotti KeuPan tehden neljä maalia. Ottelu päättyi LPK:n voittoon 4-2.
Kumpaisenkin joukkueen syksyn vire mitataan:

Ti 9.9.2014 klo 19.45 Säynätsalon tekonurmella.

Ironman Ville Törmälä!!

25. elokuuta
Kööpenhaminan ironman-kisan kohokohdat:
- kolaroin uinnissa kanootin kanssa (kanootti ja meloja ovat kunnossa)
- navakkaan sivutuuleen oli kiva nojailla
- en nähnyt merenneitopatsasta, vaikka juoksin kahdeksan kertaa vierestä

Muuten meni hyvin.

Swim 3,8km 1:02:47
Bike 180km 5:34:05
Run 42,2km 3:55:35
Overall 10:44:57

PaRi onnistui, LPK ei.

LPK vei ensimmäisellä puoliajalla ottelua lievästi n. 15 minuuttin ajan mutta PaRi teki lähietäisyydeltä Lohareiden virheiden ansiosta maalit. Loppu 30 minuuttia oli PaRin näytöstä, Pari johti 36 minuutin kohdalla jo 3-0.
Toiselle puoliajalle Loharit teki kolme vaihtoa joka piristi peliä, Loharit hallitsivat peliä ja loivat riittävänmäärän maalipaikkoja mutta eivät saaneet niistä mitään aikaiseksi viimeistään PaRin maalivahti, tolpat ja ohilaukaukset hoitivat homman vieraille. Patrick Ahonen kaunisteli loppulukemiksi 1-4. PaRi oli odotetun vaikea vastus Lohareille ja ryöstivät kaikki tarjolla olleet 6 pistettä.

LPK - PaRi 1 - 4 (0 - 3)

Tilastot

Sarjataulukko

Sitten LPK - PaRi.

Kevätkierroksella PaRi hoiti haluttoman LPK:n 2-1 (1-1).
Haluttomuuteen Loharit eivät enää varmaan sorru, LPK:n treenaamiseen ja pelaamiseen on tullut uusi taistelutahtoinen ilme. Säynätsalossa nähdään maanantai-iltapäivän lopuksi pisteistä taistelevat joukkueet.

Ma 25.8.2014 klo 17.45 LPK - PaRi Säynätsalon tekonurmi.

LPK murskasi HPP:n vieraskentällä!

LPK lähti otteluun pienoisessa kriisissä. 4 ottelun voitoton putki ja puhetta oli jo mahdollisesta valmentajan vaihdosta.
Joukkueenjohtaja Kauko Sairanen oli tehnyt muutaman tärkeän signauksen ennen vaikeaa vierasottelua Haapamäellä.
Uusina vahvistuksina joukkueeseen saapuivat Heikki Seppälä ja Olli-Pekka Toikkonen, jotka esiintyivät ottelussa edukseen.

Ottelu lähti alussa melko tasaisissa merkeissä, mutta mitä pidemmälle peli meni HPP väsyi ja painoi vain päätyyn pitkää palloa.
LPK sai lopulta ensimmäisen breikkinsä ottelun 20 minuutilla, kun Hessu Seppälää rikottiin rankkarin arvoisesti. Rankkaria asettui ampumaan Sami-Pekka "jos tulee rankkari, niin vedän keskelle" Eskonniemi.
Eskis teki työtä käskettyä ja veti rankkarin keskelle maalivahdin alta.
12 minuuttia tästä ja Eskis oli jälleen kerran pahanteossa, vapauttaen uuden huippuvahvistuksen Olli-Pekka "GAS" Toikkosen vasemmalta, joka sai pallon alle tarpeeksi ilmaa ja sijoitti pallon upeasti takakulmaan. Tauolle mentiin LPK:n johtaessa 2-0.

Toisen puoliajan LPK aloitti väkevästi. Ensimmäiseen 6 minuuttin LPK iski kahdesti Patrick Ahosen ja Lauri Berlinin toimesta. Tämä lamaannutti HPP:n täysin, jonka jalka loppui toisella puoliajalla täysin. Toinen puoliaika meni LPK:n toimesta aika hassutteluksi, nähtiin nimittäin kantapääkikkoja ja brasilialaista sambaa O-P Toikkosen johdosta. LPK iski vielä kahdesti, kerran Ahosen toimesta ja Jermu Vehasen loistavasta keskityksestä vaihtomies Aleksi Kekkonen pääsi tekemään loppunumeroiksi 6-0.
Näin LPK pääsi ottamaan syyskierroksen avausvoittonsa erittäin vahvan pelin jälkeen, josta on hyvä lähteä kaatamaan maanantaina PaRi.
Erityismaininnat vielä siis uusille vahvistuksille Hessu Seppälälle ja O-P Toikkoselle, jotka toivat LPK:n peliin uuden ulottuvuuden ja alakerran kolmikolle kapteeni Sjöblomille ja topparikaksikko Saarinen-Huostilalle, jotka hoitivat vähätkin tilanteet kunnialla.

Tilastot

Sarjataulukko

Seuraava HPP - LPK!

Loharit matkaa seuraavaksi Haapamäelle testaamaan valmentajaa vaihtaneen HPP:n syyskunnon.
Kevätkieroksella HPP meni Säynätsalossa 43 min kohdalla 0-1 johtoon mutta Loharit tyrmäsivät HPP:n tekemällä 2:ssa minuutissa 3 maalia, peli päättyi 4-2.

HPP - LPK To 21.8.2014 klo 19.00 Haapamäki nurmi.

FCV II – LPK 1-0 (1-0)

Lohikosken Pallokerho jatkoi syyskierrosta vierasottelussa sarjakärkeä Vaajakoskea vastaan. LPK lähti peliin pitkästä aikaa kokoonpanolla jossa terveitä pelaajia riitti jopa vaihtopenkille.

Juoksuvoimaiseksi ja hyvin palloa liikuttavaksi porukaksi tiedetty FCV aloitti pelin kovalla sykkeellä ja aggressiivisella karvauksella. Riistojen lisäksi FCV liikutti palloa hyvin, hyökkäsi monipuolisesti molempien laitojen kautta, keskeltä juoksupalloja hyödyntäen ja välillä hitaasti rakentelemalla. Lohikosken Pallokerho lähti peliin hiukan unisena ja onnistui häviämään kaksinkamppailut FCV:n viedessä peliä. FCV pääsi tuikkaamaan aikaisen johtomaali LPK:n puolustusalueella tapahtuneen pallonmenetyksen jälkeen ottelun 13 minuutilla.

FCV:n vietyä peliä ensimmäisellä puoliajalla, LPK heräsi otteluun toisen puoliajan alun jälkeen. Karvauksen nostaminen alkoi tuottaa tulosta, ja FCV:n rakentelu vaikeutui ja LPK pääsi peliin mukaan rakennellen puolittaisia tilanteita FCV:n päätyyn. LPK:n suorittamat kolme vaihtoa 60 minuutin pelin jälkeen käänsivät painopisteen FCV:n päätyyn, mutta painostuksesta, lukuisista kulmista, muutamista hyvistä maalipaikoista sekä yhdestä hylätystä maalista huolimatta LPK:n kiri ei riittänyt tasoitukseen. Näin hyvästä pelistä huolimatta Lohareiden voitottomien pelien putki venyi jo neljän pelin mittaiseksi ja sarjakärki näyttää karkaavan. Hyvätasoisessa ottelussa LPK:n parhaimmistoa oli Juuso Rastas ja varmasti maalilla torjunut Tomi Sjöblom.

Tilastot

Sarjataulukko

Maanatai-iltana sarjakärki vastassa!

LPK:n vaikeat pelit jatkuvat Jyskän stadionilla sarjakärki FCV II vastaan, kenttä ei ole Lohareiden mielikenttä ja kun vastustaja on hyvin pelaava taitava nopea joukkue niin töitä riittää.
Kevätkierroksella FCV vei pisteet 4-2 (2-1).
Lohareiden toiveena olisi saada edes terve joukkue kassan maanantai-illan taistoon.

FCV II - LPK Ma 11.8.2014 klo 20.15 Jyskä tn.

Selviytymistaistelua parhaimmillaan!

Lohareilla ei ollut hyvä valmistautuminen KaPa peliin; perjantaina 13 aikaan oli käytössä 9 pelaajaa joista 6 oli täysin terve, iltapäivällä saatiin yksi terve lisää kun sai työvuoron vaihdettua lisäksi lisäksi vielä 2 toipilasta.
Loharit noudattivat kiitettävästi töihin jääneen valmentaja Nynnyn ohjeita joita Jussi jakoi pelaajille.
Ottelun juoni oli selvä jo alusta alkaen KaPa painosti luoden liukuhihnalta suhteellisen vaarallisia tilanteita ja Loharit puolusti tehden välillä muutaman vaarallisen hyökkäyksen.
KaPa:lle tarjottiin 85 min kohdalla mahdollisuutta ratkaista ottelu kun hyvin ottelun tuominnut Arttu Tiusanen vihelsi KaPa:lle rankkarin Lohareiden liimanäppi Tomi torjui kuitenkin yrityksen ja puolustus putsasi pallon pois.

LPK tasuri Kangasniemellä nousee arvoon arvaamattomaan kun katselee KaPa:n kotisaldoa: 5 peliä, 4 voittoa maalisuhteella 14-2!!!!!!!!!!

KaPa-51 LPK 0 - 0

Tilastot

Sarjataulukko

Seuraavaksi vastaan asettuu KaPa-51!

Seuraavaksi Loharit kohtaavat perjantai-illan huumassa Kangasniemellä oivaan "syysvireeseen" päässeen KaPa:n. Kevätkierroksella ensimmäinen puoliaika pelattiin kiikarilukemissa mutta toisella puoliajalla vaihdosta irtipäästetty ensimmäistä otteluaann LPK:ssa pelannut Mini tekaisi Morten syötöistö kaksi maalia.
Perjantai-illasta tulossa vaikea vastustajasta sekä kelistä johtuen.

KaPa-51 - LPK Pe 8.8.2014 klo 19.00 Kangasniemen urheilukenttä.

Pisteet jakoon!

LPK ja Harjun Potku väänsivät tasaisen ottelun lämpöisen kesäillan ratoksi.
LPK:n suunta näytti jo parempaan verrattuna kevätkierroksen viimeiseen otteluun.
Syynä lienee tiukka kesäharjoittelu, aika-ajoin pystyttiin hyökkäämään ja puolustamaan suunnitellun mukaisesti. Ottelun loppuhetkille LPK:lle tarjottiin vielä neljän kulman muodossa ratkaisua muttei mennyt sisään. Vielä kun saadaan koko rosteri pois kesälomilta ja sairastuvalta niin eiköhän se siitä.
Otteluun valmistautuminen aiheutti pientä päänvaivaa lukuisten poissaolojen takia, arkistosta jouduttiin kaivamaan pari pelaajaa sekä työn tuoksinasta yksi jotta saatiin jopa kaksi tervettä pelaajaa areenalle.

FC Blackbird II luopuu sarjasta!

Tauko ohitse!

Syyskierros käynnistyy ja vastaan asettuu Harjun Potku, kevätkierroksella Loharit aloitti salamamaaleilla 30s pelattu 1-0, 3 min pelattu 2-0. Siitä peli vähän tasoittui ja Potkukin pääsi juonesta kiinni muttei se riittänyt Lohari korjasivat täyden pistepotin 5 - 2 (3 - 1)

Harjun Potku LPK Ma 28.7.2014 klo 19.45 Säynätsalo

Loharit ui syvällä!

Kevätkierroksen viimeinen peli pelattiin LPK:n osalta kesälomatunnelmisa. Mikään ei onnistunut, syötöt luiskahtelivat pääsääntöisesti vastustajalle, pekinrakentelusta ei tietoakaan, vastustajan annettiin pitää rauhassa palloa. Kentän kuningas oli kuitenkin FCK:ssa kaksoisedustuksella JJK-A:ta pelannut Arjan Goljahanpoor joka teki kolme maalia piti palloa mielin määrin jaellen oivallisia syöttöjä. Lohareista puhtain paperin selvisi maalivahti Tomi joka ei mahtanut maaleille mitään, apuja olisi tarvinnut. Myös kerran kesässä tuuraamassa käyvä Tero Kelhälä selvisi puhtain paperein!

Lämmintä kesää toivoen, pelit jatkuu Ma 28.7.2014 klo 19.45 Säykissä.

Tilastot

Sarjataulukko

Kevätkierroksen viimeinen vääntö!

Kevätkierroksen viimeisessä ottelussa Loharit kohtaa FCK:n.
Viime kaudella kevätkierroksella Loharit suttasivat 2-0 johdon tunnin ja vartin pelin jälkeen tasuriksi. Syyskierroksella tuli 2-1 voitto.
Pelistä tulee Lohareille tosi vaikea puolet joukkueesta on poissa kokoonpanosta; työ, lomamatka, loukkaantuninen yms esteiden takia. Parhaalla kokoonpanolla Loharit kuitenkin (mitä jalkeille saadaan) peliin pääsee ;)

FCK - LPK Su 29.6.2014 klo 19.45 Vehkalampi 2

LPK hakee futsal valmentajaa!

LPK hakee futsal II-div joukkueeseen valmentajaa.
Jos olet kiinnostunut futsal valmennuksesta ja omaat futsal taustaa ota yhteyttä pikaisesti jotta päästään rakentamaan kautta 2014/2015.
LPK:n viime kauden runko pysyy lähes kokonaisuudessa kasassa jolloin se luo hyvät pohjat tulevalle kaudelle.
050 336 3850/Kake

Tero Kelhälä palaa liiga KaDy:n peräsimeen!

Viime kaudella LPK:n futsal II-divisioonan joukkuetta ansiokkaasti 2. sijalle luotsannut Tero palaa kovempien haasteiden pariin!
Terolle kiitoksia upeasta kaudesta Lohareiden peräsimessä ja paljon onnea uudessa (vanhassa) tehtävässä. Kiitos.

Johan oli maalikarkelot!

Ilves tuli kovalla sykkeellä peliin aikoen maksaa kalavelat. Ilves siirtyikin 15 min pelin jälkeen 0-1 johtoon. Loharit saivat pelin juonesta kiinni ja menivät puolentunnin pelin jälkeen 2-1 johtoon. Ilves kuitenkin tasoitti mutta seuraavalla minuutilla tuli Lohareiden kuitti. Reilun tunnin pelin jälkeen Loharit siirtyivät jo kahden maalin johtoon. Ilves mylytti tehottomasti saaden kuitenkin kavennuksen 4-3 kun varsinaista peliaikaa oli pelaamatta n.3 minuuttia, mutta Loharit kuittasivat heti perään kahden maalin johtoon, lisäajalla Ilves kavensi vielä eron yhteen maaliin.

LPK - JILves 5 - 4 (3 - 2)

Tilastot

Sarjataulukko

Ja kovat pelit jatkuu!

Seuraavaksi Loharit saa Säykkiin vieraita Jämsänkoskelta.
Viime kevätkierroksella Säynätsalossa Ilves koki täystyrmäyksen 7-0 (5-0).
Syyskierroksen otteluun Ilves oli latautunut taistoon täydellä listallisella kovakuntoisia pelaajia ja oli valmistautunut maksamaan potut pottuina.
Lohareilla oli hieman vaikeuksia, muutama tunti ennen pelin alkua 8 tervettä pelaajaa lähdössä Jämsänkoskelle, arkistosta kaivettiin jo uransa lopettaneita ja raajarikkoiset sekä lunssaiset lähtivät matkaan. Ilves hallitsi ja Loharit vikisi mutta teki sen tärkeän maalin "Jämsänkosken ihme" 1-1 (0-0)
Tiedossa on siis hikinen iltapude oli keli mikä tahansa!

LPK - JIlves Ma 23.6.2014 klo 19.45 Säynätsalo

Haluton LPK haki pisteet keuruulta 2-4!

Keupa-LPK peli oli LPK:n kauden huonotasoisin ottelu. LPK pelastukseksi koituu kulmapotku ekalla puoliajalla, jossa varapuheenjohtaja Jermu Vehanen puski pallon maalia kohti ja keupan pakki kauhoi pallon maaliviivalta kädellä pois. Pakin käsi torjunta oli erittäin epäurheilumainen. Keupan pakki sai punaisen kortin ja LPK Juuso sai vetää pilkun. Pilkku epäonnistui ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla LPK sai maalihanat auki. Pate teki ensin 3 maalia Juuson syötöstä ja sitten yhden Morten syötöstä. Myös Keupa onnistui tekemään 2 maalia vaikka pelasivatkin vajaalla miehistöllä. Tämä kertoo paljon LPK heikosta esityksestä.

Tilastot

Sarjataulukko

Tiedossa tiukkaa taistelua Keuruulla!

Seuraavaksi nelosessa vastaan asettuu KeuPa jota vastaa vuosien varrella pelattu useita kertoja vaihtelevin tuloksin.
Viime kaudella kohdattiin kolme kertaa: Ensimmäinen kohtaaminen Regions cupissa Keuruulla jossa ei meinattu saada voittajaa millään selville, koko 120 min pelattiin. Kun oli pelattu 103 min Soininen tyrkkäsi voittomaalin 2-3.
Toinen kohtaaminen kesäkuussa jolloin KeuPa maksoi tylysti kalavelat 5-2 (3-1). Elokuussa Jyskässä LPK hoiti homman kotiin 3-2 (2-0). Taas on joukkueilla uudet kujeet ja uudet tulokset ;)

LPK:n taival Regions cupissa päättyi tylysti!

Tilastot

LPK-FC Blackbird II tasainen ja reilu vääntö!

LPK - FC Blackbird II 3-2 (2-1)

Tilastot

Sarjataulukko

4 kierroksen Regions cupin 1. vääntö ohi!

Regions cupin 4 kierroksen ottelu Siilinjärveläistä SiPS:ä vastaan alkoi jo kapinetissa melkoisella väännöllä! Viikonlopun aikana osansa sai Siilinjärveisiltä myös K-Suomen piirin kilpailupäällikkö joka sai ohjeistusta koska peli olisi pelattava ja kuinka paljon HEIDÄN pelien välillä pitää olla vapaita päiviä! Sunnuntaina klo 20.08 palaset kuitenkin loksahtivat paikalleen. Oletettavissa että myös itse ottelusta tulee lämminhenkinen kelistä huolimatta.
LPK pahoittelee että PaRin junioiden harkkavuoro peruutettiin/siirrettin, Anteeksi.
LPK pahoittelee että PaRin edustusjoukkueen harkkavuoro siirrettiin Vehkalle. Pahoittelemme.

Regions cupin 4 kierroksen ottelu LPK - SiPS Ke 11.6.2014 klo 20.00 Palokan tekonurmi

Seuraavaksi LPK kohtaa FC Blackbird II:sen.

Viime kaudella Mustarastaisen nimellä pelannut joukkue pyöritti LPK:ta keväällä 5-2 (2-0). Syyskierroksella kun LPK:n maaliin saatiin nuorisojoukkueesta Jari Lehtinen LPK hoiti pelin 4-0 (3-0) LPK kosiskelee Lelua tulevaan otteluun ;)

LPK - FC Blackbird II Ma 9.6.2014 klo 17.45 Säykki

Palokka kuritti tehotonta ja halutonta LPK:ta!

PaRi -LPK 2 - 1 (1 - 1)

Tilastot

Sarjataulukko

Regionsin kotiottelu!

4:llä kierroksella LPK saa vastaansa joukkueen Savosta, SiPS (Siilinjärvi) pelaa III-divisioonaa ja taistelee siellä keskikastissa.
Ottelu tullaan pelaamaan viikolla 24 ja on pelattava 15.6.2014 mennessä.

Seuraavaksi vastaan asettuu Pari.

Viime kaudella kohtaamiset olivat kaksijakoiset kevätkierroksella PaRi riepoitteli Lohareita 5-1 (2-0). Oivaan syyskuntoon päässeet LPK:set hoitelivat PaRin 4-0 (2-0) tehopelurina heilui Morte 2 maalilla.
Kevätkierroksella Loharit majailevat sijalla 2, 4 voittoa ja 1 tappio, PaRi sijalla 5, 2 voittoa 1 tasuri ja 1 tappio. Tiedossa on siis taas tasainen vääntö.

PaRi - LPK Ma 2.6.2014 klo 17.45 Säynätsalon tekonurmi

LPK:n mylly jauhoi kolme sarjapistettä

LPK - HPP 4-2 (0-1)

Edellisviikon helteet olivat tiessään, kun LPK sai Säynätsaloon vieraita kaukaa Haapamäeltä. Vahvaa kevätkuntoa huokunut LPK lähti otteluun kaikki sarjapelinsä hävinneitä Pallo-Poikia vastaan ennakkosuosikin paineet niskassaan.

Ottelu alkoikin LPK:n vahvassa hallinnassa. Työmiehen kelistä silminnähden nautiskelleet Loharit painoivat pelin HPP:n päätyyn luoden lukuisia hyviä maalipaikkoja. Laitahyökkääjinä sahanneet Villet Wahlgren ja Soininen haastoivat kerta toisensa jälkeen haapamäkisten puolustuslinjaa, saaden erinomaista tukea laitapuolustajina aktiivisesti pelanneilta Jermu Vehaselta ja kapteeni Jani Kykyriltä. Hyökkäyksen ylimpänä kärkenä Lauri Berlin pelotteli HPP:n maalivahtia muutamalla tiukalla kudilla, mutta maaliin asti nahkakuulaa ei LPK saanut.

Myös HPP näytti, että se oli tullut otteluun ryöstö mielessään. LPK:n aktiivisesta alusta huolimatta HPP ei tyytynyt ainoastaan puolustamaan, vaan rakenteli hyökkäyksiään maltillisesti keskikentän kautta, jokaisesta pallosta taistellen ja kentän leveyttä hyödyntäen. Ensimmäisen puoliajan viimeisillä minuuteilla HPP pääsi myös maalin makuun. Haapamäen keskikenttäpelaajan LPK:n pajatsoon heittämä kolikko ponnahteli aikansa ja päätyi lopulta Eikka Pollarin viimeistelemänä kotijoukkueen verkkoon. Tauolle siirryttiin HPP:n johtoasemassa.

Tauolla LPK hyödynsi poikkeuksellisen laajaa pelaajarosteriaan. Syystä tai toisesta erittäin hyväntuulisena ja vapautuneena esiintynyt Coach Nygård laski päässään yhteen hyökkääjien tehot ja vaihtoi neljä ylintä pelaajaa. Soinisen, Wahlgrenin, Rastaan ja Berlinin korvasivat Morte Alamyar, Jari Valkonen, Aki Pohjola ja Patrick Ahonen. Kapteeni Kykyri teki tilaa Sami Eskonniemelle.

Toiselle puoliajalle Säykin entisestään kylmenevään iltaan asteli tulikuuma LPK. Loharit pitivät palloa ja loivat kiihtyvällä tahdilla vaarallisia maalipaikkoja. Jo kuusi kaappia kauden aikana iskenyt Ahonen herkutteli parhailla tonteilla, mutta HPP:n maali säilyi edelleen koskemattomana. Silmukka Lohareiden kaulassa jatkoi kiristymistään selkeästä hallinnasta huolimatta.

LPK liikutteli palloa näyttävästi maata pitkin ja pyrki puhkomaan vastustajan puolustusta. Kaikki suoritukset eivät olleet aivan yhtä näyttäviä: noin 60 peliminuutin kohdalla keskikentän pohjalla rouhinut Jussi Saarinen sovitteli ratkaisijanviittaa harteilleen 20 metristä Pohjolan unelmatarjoilusta. Pallo laskeutui pelipäivän jälkeisenä aamuna Keljonkankaan ABC:lle.

Lopulta helpotti. Vasemman laitapuolustajan paikalta useaan otteeseen erinomaisesti noussut Sami Eskonniemi niputti kuusi HPP:n pelaajaa ja hankki kulmapotkun. Kulman jälkitilanteesta pallo ajautui Saariselle, joka, luojan kiitos, päätti syöttää Jari Valkoselle. Mini upotti pallon kokemuksen tuomalla varmuudella alakulmaan. 70 minuutin pelin jälkeen tilanne oli 1-1!

Tasuri ei kuitenkaan riittänyt LPK:lle eikä maaliton peli Pate Ahoselle. Vain minuutti tasoituksesta karkasi Ahonen HPP:n puolustajilta ja viimeisteli häirinnästä huolimatta yhdellä kengällä kotijoukkueen johto-osuman. 71 minuuttia ja 2-1!

Heti LPK:n toisen maalin jälkeen nähtiin ottelun erikoisuus. HPP käynnisti pelin keskiympyrästä Paten vielä sitoessaan irronnutta kenkäänsä vierasjoukkueen rangaistusalueella. HPP kierrätti pallon aloituksesta laidan kautta boksissa odotelleen Paten jalkaan. Maaliruisku kiitti ja nakutteli 72. minuutilla lukemiksi 3-1. Tilanne sai vierasjoukkueen protestoimaan ankarasti, tuomarin kuitatessa tilanteen tulkinnallaan, jonka mukaan Pate ei vaikuttanut peliin. Sääntökirjan tarkastelu kuitenkin osoittaa, että peliä ei voi käynnistää, ennen kuin kaikki pelaajat ovat omalla kenttäpuolellaan.

Helpotuksen tunne hiipi LPK:n puseroon, mutta liian varhain. Pallollinen hallinta ja kahden maalin johtoasema eivät estäneet vieraita iskemästä. Pallo jälleen kolikkona pajatsoon ja pomppujen kautta onnenkantamoisena ohi hyvin pelanneen Tomi Sjöblomin. Kavennus ropisi voitonmaksuna HPP:n laariin, kun pelattu oli 88 minuuttia. Voitot pajatsosta korjasi jälleen Eikka Pollari.

LPK vaijensi vieraiden jossittelut tuomarivirheeseen kaatuneesta tasurista heti Pollarin maalin jälkeen. Aiemmissa otteluissa hanakasti ampunut Morte oli viimein saanut tykkinsä kalibroitua ja ampui näyttävästi takayläkulmaan. 89 minuuttia, 4-2 ja ottelu oli ratkennut.

LPK esiintyi kokonaisuudessaan vahvasti ja osoitti pystyvänsä näyttävään pallolliseen peliin. Loukkaantumisen jälkeen topparikalustoon palannut Kimmo Huostila osoitti olevansa isäntä maassa ja ilmassa ansaiten toimituksen erityismaininnan.

Sarjan kakkospaikalle palannut LPK kohtaa seuraavaksi vieraissa Palokan Riennon 2.6.

Tilastot

Sarjataulukko

LPK-FCV II 2-4 (1-2)

Aurinkoinen 24 asteinen iltaottelu Säynätsalon tekonurmella, vastassa sarjakärki FCV II.

Ottelu vasta alettua, LPK saa riistettyä pallon vierasjoukkueen oikealta laitapakilta, pallo maalin eteen ja Wasse pääsee etutolpan tasolta neljästä-viidestä metristä pistämään pallon maaliin. Loistava ja yllättävä alku matsille.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen menee painopisteeltään LPK:n hyökkäysalueella. Joukkue liikkuu hyvin sivuttaissuunnassa peittäen Vaajakosken puolustajien pelinavaukset. Pikku hiljaa kuitenkin vierasjoukkue alkaa liikuttamaan palloa enemmän laidalta toiselle, jolloin pakeille alkoi löytämään tilaa syötöille yli Lohareiden peittävän keskikentän. Loharit on kuitenkin katkoessaan vaarallinen, josta osoituksena Morten hyvä veto 13min kohdalla.

Vierasjoukkue kierrättäessä peliä avatessaan palloa, Juuso katkaisee pääsee ampumaan, mutta ei, tuloksena kulmapotku. Kuuma keli ehkä osin herpaannutti kotijoukkueen otteita, ja Vaajakoski pääsee liian helposti keskeltä keskustaa parilla syötöllä ohi puolustuksen luukulle, pieni siirto sivuun, johon FCV:n numero 10 ehtii ennen maalivahtia. Ensimmäinen todellinen pelattu paikka, ja vieraat tasoitti 1-1 (24min). Hallinta 45%-55%.

Ottelu jatkuu pelikentän keskialueen tienoilla vierasjoukkueen pitäessä hiukan enemmän palloa. Vaajakoski saa kaksi kulmapotkua, mutta ei muutoin juurikaan maalipaikkoja. 36min kohdalla Loharit iskee Törmälän riistäessä keskialueella pallon, Morte pääsee puolustajan ohi oikealta puolelta kuudentoista kulmalle, jossa häntä rikotaan AET1:n edessä. Tuumaustauon jälkeen erotuomari Keto viheltää vaparin hyvältä vetopaikalta. LPK ei kuitenkaan keskittynyt erikoistilanteeseen riittävällä huolellisuudella, vaan maalinedustilanne menetetään vapaapotkun noustessa päätyverkkoihin.

Peli jää uomiinsa, Vaajakoski liikuttaa palloa ja yrittää syöttää keskustan ohi tai yli kärjille. Ennen puoliaikaa vieraat saavat vielä puolittaisen paikan keskialueen ylityksen jälkeen. Numero 10 laukoo 20metristä pahan matalan laukauksen, joka yllättää LPK:n maalivahdin, vieden vieraat 1-2 puoliaikajohtoon.

Toinen puoliaika alkaa ja etenee pitkälti samalla kaavalla. Tauolta tultaessa Lohareitten keskikenttä pysyy taas tiiviinä ja pystytään luomaan pari hyvää tilannetta, kuten 50min kohdalla Morte irtoaa laidasta, josta syntyneessä jälkitilanteessa huolellisemmalla viimeistelyllä peli olisi tasoitettu. Vieraat saavat kuitenkin "puoliajasta huolimatta" kotijoukkueen pelin pikkuhiljaa auki, ja jo 56min vieraat pääsevät ratkaisevan tuntuisesti 1-3 johtoon.

Painostuksen jatkuessa puolustaja joutuu kaatamaan 62min kohdalla vieraitten hyökkääjän rp:n ja varoituksen arvoisesti. LPK:n mv Tomi Sjöblom kuitenkin paikkaa vieraitten toista tehtyä, hiukan helpompaa maalia, torjumalla upeasti rp laukauksen, nostamalla osaltaan LPK:n taistelutahtoa. Ei aikaakaan kun Juuso pääsee hyökkäykseen vasemmalta reunalta kaventaen alueelle, jossa FCV:n numero 25 joutuu hänet kaatamaan. Poki sijoittaa tuomitun rankkarin maaliin, ja yhtäkkiä LPK on taas pelissä mukana 2-3.

Viimeinen puolituntia on kaksijakoinen. Vaajakoskella kolme kulmapotkua ja kaksi vaarallista laukausta, mutta kuitenkin LPK saa kaksi vaarallisinta tilannetta, kun 83min kentälle vaihdetun Minin ja Pokin syötöistä Juuso pääsee maalipaikkaan, jonka FCV:n maalivahti kuitenkin torjuu. Tässä vaiheessa LPK:lla oli hyvä loppukiri ja FCV:n pakeilla paine, tasapaino selvästi parani Minin tultua tuoreilla jaloilla kentälle. Kiri loppui kuitenkin perinteisesti Vaajakosken pahaan vastahyökkäykseen jonka Tomi vain vaivoin torjui kulmaksi.

88min Vaajakoski ratkaisi pelille tyypillisesti keskikenttämme ylittävällä syötöllä kärjelle, joka viimeisteli loppulukemat 2-4 ansaitusti Vaajakoskelle.

Pelin onnistujat:

  • Morte ansaitsee kehuja 90min ja loi useampia vaarallisia tilanteita
  • Juuso 90min ja oli vielä lopussa laidassa hyvä, parit maalipaikat
  • Tomi toisesta maalista huolimatta torjui rankkarin ja monta pahaa laukausta

Seuraavaksi vastaan asettuu sarjaykkönen!

Nelonen jatkuu ja seuraavaksi vastaan asettuu mainiossa kevätkunnossa oleva FCV II. Se on dominoinut vastustajia tehden kahdessa pelissä 12 maalia ja laskenut 3.
Viime kaudella kevätkierroksella LPK rusikoi FCV II:n 7 - 0 ja syksyllä tiukastai 2 - 1.
Arvatenkin tästä koitoksesta tulee tiukka taistelu kun molemmat joukkueet haluaa täyden pistepotin.

LPK - FCV II To 22.5.2014 klo 20.00 Säynätsalo

Savitaipaleen ihme!

KoPa - LPK 1-2 (1-0)

Lohikosken Pallokerho jatkoi eeppistä seikkailuaan Regions Cupissa matkaamalla Savitaipaleen takamaille Lemille. Valmistautuminen otteluun sujui erittäin mollivoittoisissa tunnelmissa, nuha ja muut vakavat sairaudet aiheuttivat tilanteen jossa LPK joutui lähtemään matkalle vain 10 miehen voimin. Jo ennen bussiin nousua ensimmäinen takaisku oli lähellä, sillä Jari 'Mini' Valkonen saatiin bussiin vain Kaken valkoisen valheen avulla. Menomatkalla Kake loihti LPK:lle kymmenennen kenttäpelaajan LPK:n viime kausien liukkaan laiturin Roylan Perezin Imatralta. Suostuttelun jälkeen Roylan pakkasi laukkunsa ja lähti kohti Lemiä.

Itse ottelu pelattiin erinomaisissa olosuhteissa. LPK lähti otteluun sarjatasoa ylempänä oleva KoPaa vastaan varovaisella taktiikalla. Alun tunnustelujen jälkeen kävi selväksi että ottelusta tulisi tasaväkinen vääntö. KoPa aloitti pelin luomalla muutamia vaarallisia hyökkäyksiä ja LPK:n puollustusryhmityksen vielä hakiessa muotoaan KoPan ikäpresidentti iski näyttävällä saksipotkuntyyppisellä laukauksella johto-osuman. Maalin jälkeen LPK alkoi päästä peliin mukaan ja muutamien vaarallisten tilanteiden ja hylätyn osuman jälkeen voimasuhteet kentällä kääntyivät LPK:n eduksi KoPan pelaajan hankittua toisen keltaisen kortin. Loharit eivät painostuksesta huolimatta onnistuneet hyödyntämään ylivoimaa ja tauolle siirryttiin KoPan johtaessa.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi. KoPa vetäytyi, mutta Loharit ei onnistunut tasoittamaan peliä ennen kuin Roylan karkasi läpiajoon ja KoPan maalivahti oli pakotettu rikkomaan rangaistuspotkun arvoisesti. 1-1 tasoituksen pilkulta pussitti Matias Nygard. Maalin jälkeen Loharit jatkoivat painostusta ja maalin roikkuessa ilmassa vapauttavan johto-osuman laukoi Aake Kekkonen Jari Valkosen keskityksestä. Ottelun lopussa KoPa nosti keskityspallojan Lohareiden maalille mutta osumaa ei syntynyt. Makean voiton salaisuus oli taas hyvin organisoitu puolustuspeli, jossa erityisesti Lohareiden keskikentän karvauspeli teki puolustuslinjan tehtävät helpoksi. LPKn onnistujia oli tällä kertaa monta, erityisesti Jussi Saarinen - Juuso Rastas - Jari Valkonen tekivät KoPan rakentelusta hankalaa. Maalissa Tomi Sjöblom nappasi taas muutaman tärkeän kopin ja Roylan Perez oli alati vaarallinen Lohareiden joutsenlaulussaan.

Lohareiden voittoputken jatkuminen on taas testissä FCV:tä vastaan to 22.5. Säynätsalon tekonurmella. Tervetuloa seuraamaan 'sexy footballia'!

Tilastot

LPK - KaPa-51 2-0 (0-0)

LPK:n kausi on saanut yllättävän hyvän alun. Avausottelussa kaatui kovalla ryminällä sarjaan noussut Harjun Potku. Toisessa pelissä ilman maaleja ja pisteitä jäi viime kaudella sarjaa dominoinut KaPa-51.

Molempien pelien otteet ovat olleet hyviä, mutta paljon parannettavaa silti on. Mutta mikä parasta, edellisen kauden katastrofikevät ei näytä toistuvan.

LPK lähti KaPa-peliin pelaajapulan vaivatessa. Vaikka pelin alkuasetelma oli haastava, onnistui taktiikka sitäkin paremmin. KaPa piti palloa enemmän, mutta montaa vaarallista maalipaikkaa se ei saanut koko pelin aikana luotua. LPK piti ryhmityksensä tiukasti kasassa ja iski toisella puoliajalla kaksi maalia, joten pisteet jäivät Jyväskylään.

Onnistunut suoritus koko joukkueelta, mutta nostetaan silti esiin muutama nimi: Maalivahti Tomi Sjöblom oli varma sekä jalalla että käsin. Keskikentällä Ilkka Peltokangas (tänään 33-vee) sijoittui taitavasti. Marko ”Andy” Juntunen voitti ainakin 132 pääpalloa. Ja ennen kaikkea kärkeen vaihdosta tullut Jari ”Mini” Valkonen oli energinen ja vaarallinen.

Tästä on hyvä jatkaa. Seuraava sarjavastustaja on FCV II, joka on aloittanut sarjan vakuuttavasti. Kahden ensimmäisen pelin ylivoimaiset 1-4 ja 8-2 voitot tekevät FCV II:sta pelin selvän ennakkosuosikin.

Tilastot

Sarjataulukko

PS. Tsekatkaa LPK-Harjun Potku yhteenveto Youtubessa

Kuudes perättäinen vieraspeli Regions cupissa!

LPK:n vieraspeliputki Regions cupissa sai jatkoa kun LPK:n vastustajaksi arvottiin kaakonkulmalta KoPa (Kotajärven Pallo). KoPa pelaa Kaakkois-Suomen piirin III-divisioonassa. Pienenä yksityiskohtana mainittakoon KoPa omistaa nurmipintaisen kotipeliareenansa pukukoppeineen ja saunoineen sekä areenan yhteydessä toimivan kisapubin. Joten olosuhteet ovat kohallaan!

KoPa - LPK Su 18.5.2014 klo 16.00 Kotajärven nurmikenttä.

Viime kauden ylivoimainen ykkönen; KaPa testaa LPK:n kevätkunnon!

Viime vuonna kevätkierroksella Jyskän stadionilla väännettiin tasaisesti 41min kohdalla Loharit siirtyivät 1-0 johtoon, KaPa tasoitti 49min kohdalla ja meni johtoon 84min kohdalla.
Syyskierroksen viimeisessä pelissä Kangasniemellä tasainen vääntö jatkui ajassa 13min - 20min tapahtumia riitti ensin KaPa 2-0 johtoon ja LPK tasoitti 2-2, lopussa KaPa ratkaisi tehden vielä 2 maalia. KaPan saldo viime vuonna 14 voittoa, 3 tasapeliä ja 1 tappio. Soihtuepisodi oli mieleenpainuva ja jollekkin tuntuva tapahtuma. Ps. Palovammat tervehtyneet ;)

LPK - KaPa Ma 12.5.2014 klo 19.45 Säynätsalon tekonurmi.

Unelma-alku siivitti Loharit voittoon!

LPK aloitti nelosen vauhdilla, 30s pelattu Late täräytti tilanteeksi 1-0 ja jatkoa seurasi kun hattutempun tehnyt Pate teki ensimmäisensä 3 min kohdalla tilanteeksi 2-0. Sitten Potkukin toipui nelosen alkusokista ja pääsi vähän juonesta kiinni. Puoliajalle mentiin 3-1 tilanteessa. Toisen puoliajan alussa Potku potki itsensä jo 3-2 tilanteeseen mutta onneksi Loharit saivat kiristettyä tehoruuviaan ja Pate mätti jo kolmannen maalinsa ja Morte teki loppulukemiksi 5-2. LPK koki menetyksen kun Late jouduttiin jo 8 min pelin jälkeen ottamaan nilkkavamman takia vaihtoon.

LPK - Harjun Potku 5 - 2 (3 - 1)

Tilastot

Sarjataulukko

Nelosdivari käyntiin!

Avausvastustajaksi LPK saa vitosesta nousseen Harjun Potkun (BET II) he ovat lähestulkoon kulkeneet voitosta voittoon harjoituspeleissä ja ovat suuri voittajasuosikki IV-divisioonaan.

LPK - Harjun Potku Ma 5.5.2014 klo 17.45 Säynätsalon tekonurmi

Regions cup korkattu ja kolmannelle kierrokselle.

Regions cupin toisen kierrokssen ottelu pelattiin lähes kesäisissä olosuhteissa.
Ensimmäinen puoliaika pelattiin tasaisissa merkeissä kunnes LPK siirtyi 37 min kohdalla johtoon. Molenmmat joukkueet loivat muutaman paikan muttei tulosta. Myös tuomari haki omaa linjaansa joka onneksi myös löytyi.
Toisella puoliajalla alkoi tapahtua, LPK siirtyi jo 0-3 johtoon ja hyvänolontunne tuli paidan sisään. Muuramelaiset tekivät kaksi maalia ja peli oli 2-3. Loharit kiristivät tehoruuvia ja lisäsivät vauhtia peliin, varsinaiseksi ratkaisijaksi löytyi Pate hattutempullaan, joskin muillakin olisi ollut paikkoja tehdä maali.
MuurY oli yllättävän hyvä vastus ja tulee kamppailemaan V-div kärkipaikoista!
LPK jatkaa kolmannelle kierrokselle joka arvotaan 8.5 ja pitää pelata 25.5. mennessä.

MuurY - LPK 2 - 5 (0 - 1)

Tilastot

Tästä se alkaa!!

Kevään ensimmäisessä virallisessa ottelussa mennään Muurameen paikallista Yritystä (V-div) vastaan pelaamaa Regions cupin 2. kierroksen ottelua. Muutama vuosi sitten pelattiin heitä vastaan IV-divarissa. Siitä ajasta molemmat joukkueet ovat muuttuneet paljon. Nyt kysytään Lohareilta kanttia, lähteä pelaamaan alemmalla sarjatasolla olevaa joukkuetta vastaan. Pitää muistaa pitää "takit" kiinni jottei käy vanhanaikaisesti.

MuurY - LPK Su 27.4.2014 klo 18.00 Muurame tekonurmi

Tasan KonnU:n kanssa.

Suurin mielenkiinto peliä kohtaan oli kuka pelaa maalissa, siellähän oli ikinuori Lelu, joka valitteli että mv:n hanskoissa pito on kuin pelaisi villalapasilla.
Lohareille peli sijoittui oikeaan aikaan ja oikealle kentälle kun suurin osa sarjapeleistä pelataan Säykissä.
Pelillisesti ottelu antoi hyviä näyttöjä missä mennään ja mitä pitää parantaa.

LPK - KonnU 1 - 1 (1 - 0)

Tilastot

LPK etsii maalivahtia!

LPK:lla käy edelleen huono mäihä maalivahtien suhteen, lupaavalta näyttänyt maalivahti joutui antautumaan perhe- ja työkiireiden takia :(
LPK hakeekin uutta ykkösmaalivahtia kiireellisesti, Su 27.4.2014 Regions cupin peli ja siitä viikon päästä alkaa nelonen.
Jos kiinnostus heräsi ota yhteyttä 050 336 3850/Kake
Motto: "sulla on omat maalivahdin hanskat sovit meille hyvin maaliin ;)"

Viimeinen harjoituspeli ennen tosipelejä!

LPK pelaa viimeisen harjoituspelinsä KonnU:a vastaan, peli piti pelata Su 27.4. mutta Regions cupin ottelu MuurY:stä vastaan tuli samalle päivälle peli siirtyi alta pois ja pelataan keskiviikkona.
LPK taistelee maalivahti ongelman kanssa, saa nähdä kuka tolppien välissä on keskiviikkona.

LPK - KonnU Ke 23.4.2014 klo 19.00 Säynätsalon tn.

BET murskasi LPK:n.

LPK taisteli ensimmäisen puoliajan BET:ä ja puuskistaista vastatuulta vastaan ja hävisi. Toisella puoliajalla LPK taisteli BET:ä vastaan ja hävisi.

BET - LPK 8-0 (4-0)

Tilastot

Harjoituspelit jatkuvat lauantaina.

Vastaan asettuu monta pykälää kovempi vastustaja, poissaoloista kärsivä LPK haastaa kolmosen BET:n.

BET - LPK La 5.4.2014 klo 15.30 Palokka tn.

LPK:n harjoituspelit alkoivat voitolla!

LPK kaatoi VI-divisioonassa pelaavan entisen LPK pelaajan käskemän Nousun selkeästi.

LPK - Nousu 7 - 3 (3 - 1)

Tilastot

LPK aloittaa harjoituspelit.

Ke 2.4.2014 klo 20.30 LPK kohtaa Nousun Vehkalampi 2:lla.